Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Webinar gratuit: un mediu interactiv la clasă

Webinar gratuit: un mediu interactiv la clasă Înscrie-te acum gratuit și participă la evenimentul online din 9 mai, ora 19:00 Drag profesor, învățător, educator, Inspirația de care ai nevoie să creezi lecții la care elevii tăi participă cu entuziasm este aici! Pe data de 9 mai, de la ora 19:00, te invităm la evenimentul online gratuit „Fii prof de nota 10! Creează un mediu interactiv la clasă”. Explorăm 3 lecții interactive pas cu pas, create în platforme educaționale fascinante și disecăm secretele unei atmosfere co-creative în care elevii sunt implicați, fără să fie haos. Se oferă certificat de participare. Înscrie-te gratuit pentru a primi diploma. Fii și tu prof de 10: - Află cum transformi lecțiile într-o aventură captivantă pe EduBoom; - Explorează potențialul platformei Mozaik Education pentru a crea lecții învăluite în magie; - Descoperă cum platforma Genially poate transforma orice lecție într-o experiență interactivă; - Află cum creezi și gestionezi un mediu interactiv; - Descoperă perspectiva studenților, ce anume îi atrage cel mai mult într-o lecție interactivă.

Nume proiect: Soluții inovatoare în educație

Organizatori: Invat si Zambesc, EduMagic, Mozaik Education, EduBoom si Genially

Condiţii de participare: -

Perioadă înscriere: 23.04.2024 - 04.05.2024

Perioadă desfăşurare: 09.05.2024

Webinar gratuit: un mediu interactiv la clasă

Înscrie-te acum gratuit și participă la evenimentul online din 9 mai, ora 19:00

Drag profesor, învățător, educator,

Inspirația de care ai nevoie să creezi lecții la care elevii tăi participă cu entuziasm este aici! Pe data de 9 mai, de la ora 19:00, te invităm la evenimentul online gratuit „Fii prof de nota 10! Creează un mediu interactiv la clasă”.

Explorăm 3 lecții interactive pas cu pas, create în platforme educaționale fascinante și disecăm secretele unei atmosfere co-creative în care elevii sunt implicați, fără să fie haos.

Se oferă certificat de participare. Înscrie-te gratuit pentru a primi diploma.

Fii și tu prof de 10:

- Află cum transformi lecțiile într-o aventură captivantă pe EduBoom;

- Explorează potențialul platformei Mozaik Education pentru a crea lecții învăluite în magie;

- Descoperă cum platforma Genially poate transforma orice lecție într-o experiență interactivă;

- Află cum creezi și gestionezi un mediu interactiv;

- Descoperă perspectiva studenților, ce anume îi atrage cel mai mult într-o lecție interactivă.

Înscrie-te acum și hai să facem educația să strălucească împreună! Te așteptăm cu brațele deschise într-o seară plină de creativitate, interactivitate și, cel mai important, pasiune pentru educație.

Înscrie-te gratuit: https://shorturl.at/myJY8

Înscrierea în formular este necesară pentru a beneficia de certificat.

Pentru a participa, intră pe următorul link pe 9 mai de la ora 18:50. Link de participare: https://www.youtube.com/watch?v=72ip07oyONc

Formatori:

Daniela Doru - Cu o experiență diversă în educație și coaching, Daniela te va învăța cum să gestionezi un mediu interactiv fără a lăsa loc haosului. Daniela este Profesor înv. gimnazial și liceal la Babel Școală și Liceu din Timișoara, mindfulness coach certificat pentru adolescenți, facilitator Comunicare Nonviolentă, facilitator World Peace Game, profesor SuperTeach. Daniela este creatorul podcastului educațional „Învăț și Zâmbesc”.

Elena Diaconescu - Pasionată de inovație educațională, Elena te va introduce în lumea fascinantă a Mozaik Education. Profesor înv. primar și preșcolar la Școala Gimnazială „Ioan Bădescu”  din Popești-Leordeni, Ilfov. Elena este formator certificat, trainer certificat Mozaik Education, mentor de practică pedagogică, fiind interesată de robotică și programare Nextlab și Codeweek, precum și de crearea de conținut digital pe platformele Canva, Bookcreator, Nearpod.

Simona Ghenea - Un nume de referință în învățământul primar, Simona îți va arăta cum să integrezi tehnologia în sala de clasă într-un mod creativ și eficient. Simona este profesor pentru învățământ primar la Colegiul Național "Elena Cuza" din Craiova, profesor metodist, formator certificat, formator CCD Dolj în multiple ocazii, membru al Corpului Național al experților în management educațional, mentor de practică pedagogică. Pasionată de platformele digitale, Simona este ambasador Genially, eTwinning, Scientix, Quiver, Wakelet si Bookcreator.

Anca Tudose - Expert în crearea lecțiilor interactive pe Eduboom, Anca îți va împărtăși din experiența sa de peste două decenii în educație. Anca este profesor de matematică la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” şi la Școala Gimnazială „George Voevidca” din Câmpulung Moldovenesc, având gradul I şi o experienţă de peste 23 ani în învăţământ.

Înscrie-te gratuit: https://shorturl.at/myJY8

Înscrierea în formular este necesară pentru a beneficia de certificat.

Pentru a participa, intră pe următorul link pe 9 mai de la ora 18:50. Link de participare: https://www.youtube.com/watch?v=72ip07oyONc




Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: Ditoiu_Cristian | 24.04.2024 09:13 | 1228 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 37 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

347 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN