Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Vești bune la clasa I! – Descoperiți caietele elevilor isteți!

Având la bază conceptul de „învățare prin joc“, aceste lucrări sunt conforme cu programa școlară și cu noile cerințe psihopedagogice și - foarte important - sunt realizate cu suflet și din suflet de autori cu multă experiență la catedră.

Învăț să citesc! - Comunicare în limba română – este un caiet util și atractiv pentru dobândirea și aprofundarea achizițiilor de citit-scris, dar și un mijloc pentru dezvoltarea imaginației și pentru stimularea interesului față de lectură.

Învăț să scriu – Comunicare în limba română - completează demersul didactic al învățătorului în vederea aprofundării achizițiilor de citit-scris ale elevilor de clasa I. Caietul este structurat în 10 unități de învățare care tratează, în aceeași ordine, conținuturile și temele din auxiliarul „Comunicare în limba română – Învăț să citesc!”.

Dezvoltare personală – îi ajută pe micii elevi să-și cunoască sentimentele și emoțiile, dar și să le exprime, încurajând astfel dezvoltarea Inteligenței Emoționale. În plus, auxiliarul are o grafică atractivă, adecvată profilului de vârstă al copiilor.

Matematică și explorarea mediuluipotrivit cu oricare dintre manualele folosite la clasă în anul școlar 2019-2020, acest caiet este un instrument de învățare care oferă contexte variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare. Este conceput ca un partener de învățare și de joacă, un reper pentru cadrul didactic, o soluție pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Comunicare in limba românăpotrivit cu oricare dintre manualele folosite la clasă în anul școlar 2019-2020, caietul Intuitext apropie informația de copii într-un mod plăcut, ajutându-i astfel să-și formeze o atitudine pozitivă în raport cu școala și educația.

După cum au declarat numeroși profesori pentru clasele primare care au studiat sau folosit aceste lucrări în activitatea la clasă, caietele Intuitext se remarcă prin:

- Exerciții cu grade diferite de dificultate;

- Activități ingenioase care încurajează copiii să participe cu drag la ore și astfel să înțeleagă încă din clasă materia școlară nou predată;

- Exemple din universul de cunoaștere al copiilor;

- Grafica plăcută și imaginile atractive, ce însoțesc ideea de studiu cu un sentiment pozitiv;

- Rigoare științifică;

 

Cadrele didactice care aleg caietele Intuitext PRIMESC GRATUIT:

  • Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;
  • Teste de Evaluare Inițială (se vor trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);
  • Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372.156.300, unde un reprezentant Intuitext vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00.

 

VEZI OFERTA

 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 26.09.2019 13:54 | 7586 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

324 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN