Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Vacanta de vara a sosit! Ti-ai facut bagajul?

Incepe sezonul concediilor de odihna din timpul verii. Toata lumea se bucura de cateva zile de escapada, fie la mare, fie la munte, in tara sau in strainatate. Oricare ar fi destinatia, vacanta de vara este cea mai frumoasa si mult asteptata atat de copii, cat si de adulti.

Si este o vacanta binemeritata. Dupa un an scolar sau de gradinita, vacanta de vara inseamna distractie, libertate si buna dispozitie. Iar pentru adulti, dupa cateva luni de munca, vacanta de vara apare ca o oaza de relaxare, rasfat si incarcare pozitiva.

Pregatirea bagajelor este o bucurie mare, insa poate deveni si inconfortabila. Se intampla destul de des ca bagajele sa fie incarcate de lucruri ce se dovedesc a fi inutile in vacanta cum ar fi: prea multe haine, prea multe cosmetice, prea multe accesorii sau articole de incaltaminte, etc. Si atunci bagajele sunt prea incarcate, prea mari, nu respecta limita prevazuta de compania aeriana sau nu incap in portbagajul masinii, iar cand ajungi la destinatie descoperi cat de greu este sa gasesti prin bagaj ceea ce cauti.

Mereu ai tendinta de a lua de toate "sa fie la tine, in caz de...". Intradevar pot aparea diverse situatii neprevazute si iti doresti a fii precaut si sa ai de toate la indemana pe toata durata sejurului. Fie ca esti in masina, in avion, in tren sau pe strada, la restaurant, intr-un parc sau la gradina zoologica, pe plaja la soare sau in padure, la munte, vrei sa ai sub control orice situatie ar putea sa apara.

Pentru situatiile in care nu exista acces la apa si sapun, gelul antibacterian Touch este solutia salvatoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Elimina 99.9 % de bacterii in 15 secunde si mainile tale vor fi curate! Asadar nu uita sa adaugi in bagaj servetelele umede antibacteriene, impreuna cu gelul sau spray-ul antibacterian Touch.

Servetelele umede curata mainile murdare de nisip, praf , pamant, etc. Gelul antibacterian dezinfecteaza mainile, protejandu-te de bacterii, poate fi folosit mai ales inainte de a lua o gustare. Iar Spray-ul te ajuta la dezinfectarea suprafetelor cu care intrii in contact (masa, telefon, jucarii, laptop, etc.), dar poate fi folosit si pe maini.

Pentru ca vacanta ta sa fie cea mai reusita Touch iti ofera zeci de premii de vacanta! Inscrie-te in concurs chiar acum, iar la finalul lunii iunie afli daca esti castigator.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 31.05.2016 11:54 | 742 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

333 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN