Şcoala cu
bune practici

35 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Extindere deadline!SIMPOZIONUL "ȘCOALA, A DOUA FAMILIE" – ediția a VII-a, Școala Gimnazială Ovid Densusianu,Făgăraș (Brașov)

Simpozionul „Școala, a doua familie” își propune să reunească numeroase cadre didactice, elevi și părinți, sub egida lucrărilor dedicate parteneriatului școală-familie. Cadrele didactice sunt invitate să se înscrie până în 22.03.2020, prin trimiterea FIŞEI DE ÎNSCRIERE şi a unui rezumat de o jumătate de pagină a lucrării tematice, la e-mail: simpozionfagaras2020@gmail.com. Tematica lucrărilor este: SECŢIUNEA I: Relația școală-familie, de la teorie la practică; SECŢIUNEA II: Metode și tehnici de instruire a copilului modern la școală și dincolo de ea. Elevii sunt invitați să participe cu desene la expoziţia cu tema Şcoala mea, lumea mea (până în 20.03.2020). Agenda simpozionului din 3 aprilie 2020 este structurată astfel: - Deschiderea oficială a Simpozionului va avea loc în Sala Tronului din Cetatea Făgărașului. În debut, elevii claselor de muzică de la Şcoala Gimn. Ovid Densusianu, vor interpreta la flaut, nai, clarinet și saxofon, un repertoriu de muzică folclorică şi clasică. - Expoziția tematică, Școala mea, lumea mea, cuprinde desenele elevilor din întreaga țară și va fi amenajată în incinta Școlii Gimnaziale Ovid Densusianu, Făgăraș. - Sesiunea de prezentări, dezbateri libere și bune practici va avea loc în incinta Școlii Gimn. Ovid Densusianu, Făgăraș. Detalii pe: http://www.scoalaoviddensusianu.ro/assets/files/SIMPOZIONsiREGULAMENT.Scoala_a_doua_familie.FagarasFINAL.doc

Nume proiect: SIMPOZIONUL "ȘCOALA, A DOUA FAMILIE" (Școala Gimnazială Ovid Densusianu, Făgăraș)

Organizatori: Școala Gimnazială Ovid Densusianu din Făgăraș (Brașov).

Condiţii de participare: 1.CADRELE DIDACTICE se vor înscrie până la 22. 03.2020, trimițând FIŞA DE ÎNSCRIERE + rezumat lucrare la email: simpozionfagaras2020@gmail.com. 2.ELEVII trimit prin poştă desenele pentru expoziţia “Şcoala mea, lumea mea” până la 20.03.

Perioadă înscriere: 13.02.2020 - 22.03.2020

Perioadă desfăşurare: 13.02.2020 - 03.04.2020

Atenție! Datorită situației actuale, termenul limită de trimitere a documentelor de  inregistrare (ptr participare indirectă), este 22.03.2020. 

REGULAMENT GENERAL de participare la

SIMPOZIONUL ȘCOALA, A DOUA FAMILIE – ediția a VII-a

NU este percepută taxă de participare.

1.Înscrierea participanţilor

Pentru cadrele didactice, înscrierea se face până la data de 22.03.2020, prin trimiterea FIŞEI DE ÎNSCRIERE (http://www.scoalaoviddensusianu.ro/assets/files/Fisa-inscriere-simpozion-2020-finala.docx) şi a unui rezumat de o jumătate de pagină a lucrării, la adresa de e-mail a simpozionului: simpozionfagaras2020@gmail.com.

Rezumatul va fi scris cu Times New Roman, 12, spațiere la un rând astfel:

1.Titlul cu MAJUSCULE,

2.La 1 rând de titlu se scrie profesia, numele și prenumele cadrului didactic și școala aparținătoare,

3.La 2 rânduri de nume se scrie rezumatul care nu va depăși 1500 caractere (n.r. o jumătate de pagină). Atenție! Rezumatul va fi transmis pâna la 22.03.2020 în vederea înscrierii la simpozion. Ulterior, cadrele didactice vor transmite materialul suport (până în data de 31.03.2020), pe baza căruia s-a realizat rezumatul.

Pentru elevi, desenele pentru expoziţia cu tema “Şcoala mea, lumea mea” vor fi trimise prin poştă până la data de 20.03.2020, data poştei, având specificat numele şi prenumele autorului, clasa, unitatea de învăţământ şi numele cadrului didactic coordonator (maximum trei lucrari/cadru didactic coordonator). Expoziţia poate fi vizitată în ziua simpozionului.

Adresa poştală este: ŞCOALA GIMNAZIALĂ OVID DENSUSIANU, strada: Vasile Alecsandri, nr. 13, localitatea: Făgăraş, judeţul Braşov, cod poştal: 505200

NOTA: Pentru cadrele didactice din Făgăraş şi zona Făgăraşului înscrise – prezenţa este obligatorie.

2.Trimiterea/depunerea lucrărilor

Depunerea lucrărilor se va face astfel:

1.Pentru cadrele didactice din Făgăraş şi zonele limitrofe, depunerea lucrărilor înscrise se va face până în data de 22.03.2020, în format electronic, pe CD/ DVD (la sediul Şcolii Gimnaziale “Ovid Densusianu” Făgăraş) sau prin e-mail, la adresa: simpozionfagaras2020@gmail.com

2.Pentru cadrele didactice din afara zonei Făgăraşului, trimiterea lucrărilor înscrise se va face până în data de 31.03.2020, data poştei în format electronic, pe CD/DVD, la adresa poştală: ŞCOALA GIMNAZIALĂ OVID DENSUSIANU, strada: Vasile Alecsandri, nr. 13, localitatea: Făgăraş, judeţul Braşov, cod poştal: 505200 sau prin e-mail, la adresa: simpozionfagaras2020@gmail.com

3.Condiţii de realizare a materialelor prezentate

Pentru cadrele didactice: lucrările se vor realiza în format Word, Times New Roman, 12, spațiere la un rând. Imaginile nu vor depăși 25% din conținutul lucrării. Atenție! Lucrarea va avea dimensiune maximă de 1 MB!

Cadrele didactice care au optat pentru participare directă, în ziua simpozionului, 3 aprilie 2020, vor elabora și o sinteză a lucării, în PowerPoint, maximum 10 slide-uri, imagini și text. Sinteza în PowerPoint,   va fi transmisă până în data de 22.03.2020, în format electronic, pe CD/ DVD (la sediul Şcolii Gimnaziale “Ovid Densusianu”Făgăraş) sau prin e-mail, la adresa: simpozionfagaras2020@gmail.com.

NOTA: Lucrările mari pot fi trimise pe adresa de e-mail menţionată mai sus, utilizând serviciul http://www.wetransfer.ro/

Tematica lucrărilor se va încadra în una din următoarele secţiuni:

SECŢIUNEA I:  Relația școală-familie, de la teorie la practică;

SECŢIUNEA II: Metode și tehnici de instruire a copilului modern la școală și dincolo de ea.

NOTĂ: Participanţii la simpozion îşi asumă integral răspunderea pentru originalitatea ideilor, conţinutul lucrării şi imaginile utilizate.

Simpozionul se va finaliza cu:

-Realizarea DVD-ului: “Lucrările Simpozionului Școala, a doua familie” cu ISSN, ce va cuprinde rezumatele trimise.

-Acordarea de adeverinţe și diplome pentru cadrele didactice participante.

-Mapa simpozionului (va conține DVD, adeverința de participare și diploma) va fi înmânată participanților în ziua desfășurării simpozionului – 03.04.2020.

-DVD-ul va fi postat pe site-ul școlii: http://www.scoalaoviddensusianu.ro/ , astfel încât să poată fi descărcat de participanții la simpozion.

Pentru elevi: desenele vor fi realizate în format A4, iar tematica lucrărilor va fi “Şcoala mea, lumea mea”. Pe verso, elevii vor scrie cu majuscule numele şi prenumele, clasa, unitatea de învăţământ, localitatea şi numele cadrului didactic coordonator (maximum trei lucrari/cadru didactic coordonator)

3.1. O lucrare cu caracter didactic poate fi elaborată de un cadru didactic, maximum două cadre didactice.

3.2 O lucrare creată de elevi pentru expoziţia, cu tema “Şcoala mea, lumea mea” poate fi coordonată de maximum 2 cadre didactice.

Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:

prof. Păișiu Ariadna – 0763111878

prof. Tatu Mihaela – 0765435673

 Documente necesare înscrierii la simpozion

1.Fișă de înscriere

http://www.scoalaoviddensusianu.ro/assets/files/Fisa-inscriere-simpozion-2020-finala.docx

 2.Consimțământ/protecția datelor cu caracter personal

http://www.scoalaoviddensusianu.ro/assets/files/DECLARATIE-CONSIMTAMANT-DATE-PERSONALE.docx

 3. Protocol de parteneriat

http://www.scoalaoviddensusianu.ro/assets/files/Protocol-de-parteneriat-SIMPOZION.doc

 

Pentru a descărca documentele de înscriere, faceți clic pe link.

Atentie! Inscrierea în concurs reprezinta o dovada a acceptarii regulamentului simpozionului si asumarea obligativitatii respectarii lui!Nerespectarea prevederilor regulamentului atrage de la sine excluderea din simpozion și nepublicarea lucrării.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: arcen2004 | 04.03.2020 05:05 | 2123 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

16.02.2020 15:45 19spi71

Simpozionul este județean?

0 0

16.02.2020 16:03 arcen2004 - Autor

Bună ziua!

Vă mulțumim pentru interes. Cadrele didactice din întreaga țară sunt invitate să participe direct sau indirect la Simpozionul organizat de Școala Gimnazială „Ovid Densusianu” din Făgăraș (jud. Brașov). Numai împreună putem contribui la îmbunătățirea calității învățământului românesc și la combaterea insuccesului școlar și, mai mult, la diminuarea fenomenelor de cosmopolitism pedagogic și nihilism național! Acest tip de eveniment constituie o platformă concretă de acțiune.

Vă așteptăm cu mare drag,
Prof. înv. primar Ariadna Păișiu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«FEBRUARIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

59 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN