Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion şi Concurs Naţional ,,CRUCEA în imaginaţia copiilor”, ediţia a IX-a. Proiect înscris în CAERI 2020, poziţia 1219. Tema de lucru: ,,Troiţa, crucea ca stâlp al cerului”. Fără taxă de înscriere! Organizator, Clubul Copiilor Roman.

Simpozion şi Concurs Naţional ,,CRUCEA în imaginaţia copiilor”, ediţia a IX-a. Proiect înscris în CAERI 2020, poziţia 1219. Tema de lucru: ,,Troiţa, crucea ca stâlp al cerului”. Fără taxă de înscriere! Organizator, Clubul Copiilor Roman.

Nume proiect: CRUCEA în imaginaţia copiilor

Organizatori: Clubul Copiilor Roman în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

Condiţii de participare: Secţiunea I. Simpozion: pentru cadre didactice şi elevi din ciclul gimnazial şi liceal. Secţiunea II. a. Concurs de lucrări plastice b.Concurs de imagini xerox printate

Perioadă înscriere: 01.02.2020 - 01.03.2020

Perioadă desfăşurare: 01.02.2020 - 30.05.2020

SECŢIUNEA I : Simpozion

Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi elevilor din ciclul gimnazial şi liceal. Simpozionul se va desfăşura sub formă de participare directă şi indirectă. Pentru participarea directă nu se asigură cazare. Simpozionul  este fără taxă de înscriere! Tema Simpozionului: ,,Troiţa, crucea ca stâlp al cerului”.

SECŢIUNEA II:  a. Concurs de lucrări plastice

                               b. Concurs de imagini xerox printate (listate la imprimantă)

a. Concurs de lucrări plastice.     Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-18 ani, din toate formelee de învăţământ: grădiniţă, scoală, liceu, liceu de artă, şcoli speciale, cluburi şi palate ale copiilor. Concursul este fără taxă de înscriere. Tema Concursului: ,,Troiţa, crucea ca stâlp al cerului”

b. Concurs de imagini xerox printate (listate la imprimantă). Concursul se adresează copiilor de gimnaziu şi liceu, din toate formele de învăţământ: scoală, liceu, liceu de artă, şcoli speciale, cluburi şi palate ale copiilor. Concursul este fără taxă de înscriere. Tema Concursului: ,,Troiţa, crucea ca stâlp al cerului” (Tema concursului face referire la imaginile foto ale Troiţelor din zona în care locuiţi)Vă mulţumim pentru participările la ediţiile anterioare şi vă aşteptăm cu mult interes şi în această ediţie! Fişa de înscriere, Acordul de parteneriat şi relaţii suplimentare se afă în fişierul ataşat. Descărcaţi!

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: BolocaIlie | 31.01.2020 18:28 | 1056 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

274 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN