Şcoala cu
bune practici

41 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION REGIONAL

Simpozionul Regional ,,Teorie și practică în evaluarea procesului psihopedagogic/didactic - evaluare și intervenție terapeutică”, aflat la a IX-a ediție, se înscrie în ciclul de manifestări științifice și metodologice legate de problematica învățământului românesc în context european. Prin aria problemelor pe care le abordează, simpozionul se dorește a fi un prilej de reflecții, de practici împărtășite, de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate de cadrele didactice, de experiențe formative pentru toți participanții. Experienţa cadrelor didactice împărtăşită în cadrul secţiunilor de comunicări constituie o cale eficientă pentru modernizarea finalităţilor şi a conţinuturilor educaţiei.

Nume proiect: “TEORIE ȘI PRACTICĂ ÎN EVALUAREA PROCESULUI PSIHOPEDAGOGIC/DIDACTIC EVALUARE ȘI INTERVENȚIE TERAPEUTICĂ” EDIŢIA a IX-a , mai 2022

Organizatori: PROF.Diana MUNTEANU – INSPECTOR ȘCOLAR ÎNVĂȚĂMÂNT SPECIAL ȘI SPECIAL INTEGRAT; PROF. PSIH. MARIANA HEBER – DIR. C.S.E.I. CONSTANTIN PĂUNESCU RECAȘ ORGANIZATORI:PROF. AURELIA ZABLATOSCHI–DIR. ADJ.;DIANA OARCEA CRISTINA DUȚESCU.

Condiţii de participare: Participanții pot contribui cu: •Orice material care se înscrie în tematica Simpozionului •Portofolii ale unor proiecte derulate cu/pentru copiii cu CES •Auxiliare didactice Cu specificarea bibliografiei folosite în redactarea lucrării. Au

Perioadă înscriere: 04.04.2022 - 12.04.2022

Perioadă desfăşurare: 04.05.2022 - 05.05.2022

ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR:

Pasul I:  completarea fișei de înscriere (anexa) pentru secțiunea dorită și trimiterea prin email la adresa: cesrecas.simpozion@yahoo.com

Pasul II: Trimiterea lucrărilor și a rezumatelor în format PDF se va face prin intermediul postei electronice la adresa cesrecas.simpozion@yahoo.com și prin poștă pe adresa CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ ,,CONSTANTIN PĂUNESCU”, Str. M. Sadoveanu nr.5, Recaș.

            Susținerea lucrării, direct sau online, în cadrul simpozionului este obligatorie pentru participanții din județul Timiș. Pentru participanții din alte județe se acceptă participare online.

           În plicul în care este trimisă lucrarea se va regăsi și fișa de înscriere din anexe, acordul de parteneriat, declarația pe propria răspundere pentru originalitatea lucrărilor, un plic autoadresat A4 și timbrat cu 3 lei (pentru trimiterea diplomelor).

            Participanții din Recaș, Timișoara pot depune personal fișa de înscriere, acordul de parteneriat, declarația pe propria răspundere pentru originalitatea lucrărilor la adresa CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ ,,CONSTANTIN PĂUNESCU” RECAȘ, STR. MIHAI SADOVEANU, NR. 5.

TERMENUL DE TRIMITERE A LUCRĂRILOR:  este 12 aprilie 2022 

PERSOANE DE CONTACT:

  • Cetin Madeline, tel. 0732341934
  • Duțescu Cristina, tel. 0741471264
  • Oarcea Diana Patricia, tel.0723935559

Participanții vor primi :

  • Diplomă de participare cu lucrare proprie la simpozion
  • Publicaţia electronică, cu ISSN

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: CSEI_C_PAUNESCU_RECAS_TIMIS | 04.04.2022 20:33 | 2041 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

260 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN