Şcoala cu
bune practici

35 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION JUDEȚEAN, CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ „DIMENSIUNI AXIOLOGICE ȘI TRANSDISCIPLINARE ALE EDUCAȚIEI PRIN CULTURĂ” - EDIȚIA III

Simpozionul se va constitui într-o platformă de diseminare a bunelor practici cu privire la procesul de învățare experiențială culturală, a metodelor și tehnicilor de lucru destinate a forma și dezvolta competențele culturale ale elevilor și se va centra, prioritar, pe creativitatea şi experienţa elevilor și a cadrelor didactice. Astfel, simpozionul va constitui un bun prilej pentru promovarea și diseminarea unor abordări diverse ale metodelor active și interactive de predare utilizate în activitățile didactice, cât și o oportunitate pentru realizarea unui schimb de bune practici atât între elevi, cât și profesori de diferite discipline, din diferite instituții de învățământ și de cultură.

Nume proiect: UNITATE PRIN CULTURĂ - EDIȚIA III

Organizatori: LICEUL TEORETIC „ION NECULCE” TÂRGU FRUMOS, jud. Iași PARTENERI: Inspectoratul Școlar Județean Iași Casa Corpului Didactic Iași Universitatea „Al. I Cuza” din Iași Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași Asocia?

Condiţii de participare: Dat fiind contextul pandemic, toate etapele de organizare a simpozionului se realizează prin corespondență și/sau online. Detalii: regulamentul atașat

Perioadă înscriere: 24.05.2021 - 16.07.2021

Perioadă desfăşurare: 05.10.2021

Stimați colegi,

Vă invităm să participați la Simpozionul județean cu participare internațională „Dimensiuni axiologice și transdiciplinare ale educației prin cultură”, din cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „Unitate prin cultură”, organizat de Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos, cu avizul I. S. J. Iași.

Simpozionul se adresează atât elevilor, cât și profesorilor și va avea loc online, pe platforma Google Meet, în data de 5 octombrie 2021, ocazie cu care va fi lansat și volumul ISBN care va cuprinde contrbuțiile participanților.Puteți participa cu lucrări din toate domeniile de specialitate prevăzute în curriculumul educațional, prin abordarea diferitor aspecte ce țin de patrimoniul cultural național, promovarea valorilor naționale și europene.

Cine dorește acest volum îl poate primi prin poștă, cu plata ramburs. Prețul unui volum este de 30 de lei, sumă care acoperă cheltuielile generate de redactarea și publicarea lui. Participanții la simpozion vor primi diplome și adeverințe de participare.

Regulamentul simpozionului se regăsește în linkul atașat.

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. 

Contact: prof. Ionela Mihăilescu, 0746048633

Participarea dumneavoastră ne va onora și vă așteptăm cu interes lucrările, până la data de 16.07.2021, pe adresa de email: proiecteneculce@gmail.com.

 

https://unitateprincultura.news.blog/2021/05/23/regulamentul-de-organizare-si-desfasurare-a-simpozionului-judetean-cu-participare-internationala/

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: paulalivia | 23.05.2021 23:14 | 6661 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«FEBRUARIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

56 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN