Jocuri educaţionale

Baloane
Adunări şi scăderi fără trecere peste ordin
Matematica Clasa a II-a

Liliacul somnoros
Ordinea operaţiilor
Matematica Clasa a III-a

Fagurele
Noţiunea de fracţie
Matematica Clasa a IV-a

simpozion interjudetean ' Copil ca tine sunt si eu'

Scoala gimnaziala Prisaca, Olt are placerea de a va invita la a II-a editie a simpozionului interjudetean ' Copil ca tine sunt si eu'. SA DAM O SANSA TUTUROR COPIILOR! SCOPUL:  Promovarea unor strategii coerente de dezvoltare a conştiinţei şi a comportamentelor copiilor în spiritul toleranţei şi nediscriminării, a acceptării de şanse egale pentru toţi copiii, promovarea mesajului privind asigurarea accesului la educaţie pentru toţi copiii. OBIECTIVE:  Promovarea strategiilor multidimensionale integrate în vederea prevenirii discriminării sociale în rândul copiilor/tinerilor;  Educarea în spiritul respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, al demnităţii şi toleranţei, al schimbului liber de opinii;  Promovarea principiului învăţământului democratic şi garantarea dreptului la educaţie diferenţiată, pe baza pluralismului educaţional, în beneficiul individului şi al societăţii;  Promovarea unor idei /practici privind asigurarea unei educaţii de calitate, prin raportare la indicatori şi standarde europene;  Realizarea unui schimb de experienţă util şi necesar, prin prezentarea unor exemple de bună practică. GRUP ŢINTĂ:  Prescolari,scolari din ciclul primar si gimnazial ,din căsuţe de tip familial, cadre didactice: educatori, învăţători, profesori, psihologi,comunitatea locala.

Nume proiect: Simpozion Interjudetean ' Copil ca tine sunt si eu'

Organizatori: Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, Casa Corpului Didactic Olt, Grădiniţa cu Program Normal Săltăneşti - Priseaca, Şcoala Gimnazială Priseaca şi D.G.A.S.P.C. Olt – C.T.F. ,,MUGUREL Slatina, C.T.F. Sf. VALENTIN Slatina

Condiţii de participare: Inscrierea pentru simpozion se va face prin e-mail la adresa: scoalapriseaca08@yahoo.com  pana la data de 20 mai 2013, pe baza formularului de inscriere găsit in anexă, specificând participarea(directa sau indirecta) precum si materialele nec

Perioadă înscriere: 01.05.2013 - 20.05.2013

Perioadă desfăşurare: 31.05.2013

Scoala gimnaziala Prisaca, Olt are placerea de a va invita  la a II-a editie a simpozionului interjudetean ' Copil ca tine sunt si eu'.

Sectiuni:

1.  Concurs de lucrări artistico-plastice/colaje cu tema- ,,Drepturile copiilor”/ Autoportret;

-Tehnicile de lucru vor fi liber- alese.

- Lucrările artistico-plastice/ colajele, pot fi realizate in format A4, vor fi etichetate pe verso in partea dreapta jos  astfel: numele si prenumele copilului, numele si prenumele cadrului didactic indrumator, localitatea,    judeţul .unitate de invatamant.

 

2.Concurs –Arta fotografica- ,, Copil ca tine sunt si eu!”; - Fotografiile pot fi realizate in format A4. (Pot fi copii xerox pe carton lucios sau hartie fotografica), pe verso pot fi etichetate in aceiaşi modalitate ca şi lucrarile de la sectiunea artistico-plastică.

 

  1. Sectiune de referate si comunicări, cu titlul ,, Integrarea şcolară a  copiilor cu CES”

-       Referatele pot trata teme pornind de la CONVENTIA DREPTURILOR COPILULUI,  cazuri concrete intalnite in activitatea  scolii incluzive, proiecte educationale de integrare a copiilor cu CES, alte materiale in concordanta cu tematica simpozionului { eseuri originale,fise,studiu de caz, etc}.

 

 

4.Atelier de creaţie (pentru  copiii din unitatea aplicantă şi doritori din ţară).

REGULAMENT DE PARTICIPARE:

 

Depunerea lucrărilor şi a prezentărilor:

 

 

Termenul limită este 20. 05. 2013

  • Lucrarile şi rezumatul de o pagină listate si in format electronic( pe e-mail sau CD) împreună cu fişa de înscriere, acordul de parteneriat (doua exemplare)
    • ·                                                                                 Inscrierea pentru simpozion se va face prin e-mail la adresa:

  • pana la data de 20 mai 2013,  pe baza formularului de inscriere găsit in anexă, specificând participarea(directa sau indirecta) precum si materialele necesare pentru prezentare (lucrarile şi rezumatul de o pagină).

 

  • Lucrările vor fi cuprinse  in revista ,,Cuvântul Nostru “ cu ISSN.
  • Taxa de publicare : 20 RON
  • Taxa de participare: 10 RON

 

 


 

Propus de: gealapu | 15.05.2013 08:01 | 1256 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Intensitatea emotionala la copii

Echilibrul emotional

Metode de autolinistire la copii

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 46 evenimente

«IUNIE 2020»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Planeta viitorului

Propus de: luminita_murariu

Sondajul zilei

Din feed-back-ul primit din partea părinților și copiilor în urma desfășurării activităților online, care dintre afirmațiile de mai jos o considerați mai aproape de realitate?

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ank Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Accesaţi Lecţii online şi împărtăşiţi colegilor ideile dvs.