Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Activități de voluntariat în cadrul proiectului ”Prevenirea situațiilor de risc școlar prin adaptarea procesului educațional la potențialul psihointelectual al elevului cu cerințe educaționale speciale”.

Dupa cum stiti, cadrele didactice au obligatia de a realiza activitati de voluntariat conform legislatiei din domeniul educatie si fisei postului. Studenții au obligația de a realiza un anumit număr de ore de voluntariat, conform curriculumului universitar... Cu toții sunteți bineveniți!

Nume proiect: Activități de voluntariat în cadrul proiectului ”Prevenirea situațiilor de risc școlar prin adaptarea procesului educațional la potențialul psihointelectual al elevului cu cerințe educaționale speciale”.

Organizatori: Dragomir Corneliu

Condiţii de participare: Realizare activități de voluntariat, participare la activtate de supervizare si îndrumare

Perioadă înscriere: 16.02.2023 - 22.02.2023

Perioadă desfăşurare: 16.02.2023 - 31.08.2023

Buna ziua, dragi colegi,

Dupa cum stiti, cadrele didactice au obligatia de a realiza activitati de voluntariat conform legislatiei din domeniul educatie si fisei postului. Studenții au obligația de a realiza un anumit număr de ore de voluntariat, conform curriculumului universitar... Cu toții sunteți bineveniți!

Certificarea acestei activitati, conform Legii voluntariatului, se face exclusiv prin Contract de voluntariat si Adeverinta de voluntariat/ Certificat, documente ce nu pot fi emise de angajatori în cazul cadrelor didactice, deoarece este ilegal- conform Codului muncii, un angajat nu poate lucra voluntar la aceeași instituție la care este și angajat. Indiferent de localitatea in care va desfasurati activitatea de voluntariat, noi oferim cadrul legal si documentatia justificativa in acest sens (contract de voluntariat si Certificat de voluntariat) care au caracter oficial si sunt utilizate, în cazul cadrelor didactice, pentru intocmirea evaluarii de final de an scolar sau pentru dosare pentru Concursuri Specifice (reducere de activitate, pretrasfer, detasare, gradatie de merit, alte concursuri), în cazul studenților pentru dovedirea activităților de voluntariat studențesc, pentru întocmirea dosarelor de burse, etc

Costul total al intocmirii documentelor este de 77 lei cu un total de 90 ore de voluntariat. La acest cost se adauga costul de livrare a documentelor în format letric: postal sau prin fan curier. Atentie, expedierea dovezii plății în contul bancar al furnizorului documentelor ( Dragomir Corneliu, ING BANK, RO79INGB 0000 9999 1312 9021) și a Raportului de voluntariat în cadrul aceliași e-mail, psihologdragomircorneliu@gmail.com,  reprezintă  acordul implicit și explicit oferit Dragomir Corneliu- cabinet individual de psihologie, pentru operare cu date personale exclusiv în scopul derulării acestui proiect și emiterii de documente specifice, cu referire la acest proiect.

Succes si felicitări că dăruiți din timpul dvs. celor ce vă sunt dragi...

 

Toate informatiile utile sunt disponibile accesand acest link:

https://corn3l1u.yolasite.com/activit%C4%83%C8%9Bi-de-voluntariat.php

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: psihologdragomircorneliu | 06.02.2023 17:18 | 2179 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

311 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN