Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

PROIECT INTERNAȚIONAL ediția a X-a: CONCURS INTERNAȚIONAL "Magia Sărbătorilor de Iarnă în Spațiul Multicultural Românesc", SIMPOZION INTERNAȚIONAL, SIMPOZION JUDEȚEAN, CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ, REVISTA MAGISTRUM NR. 3

SIMPOZION INTERNAȚIONAL"Comunicarea Didactică de la Competență la Experiențe și Perspective", SIMPOZION JUDEȚEAN "Tradiție și Identitate Românească - Amintiri de Crăciun", CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ " Creativitate, Inovație, Performanță în Școala Online", REVISTA MAGISTRUM NR. 3, etc.

Nume proiect: File de Tradiție Multiculturală în Spațiul Românesc

Organizatori: Asociația Specialiștilor în Educație ,,MAGISTRUM”, Liceul Tehnologic Economic ,,Virgil Madgearu” Iași, Școala Profesională Lungani Iași

Condiţii de participare: Participanţii sunt: cadre didactice de orice nivel – doctoranzi, studenți etc

Perioadă înscriere: 25.11.2020 - 25.01.2021

Perioadă desfăşurare: 25.11.2020 - 10.06.2021

Structură Proiect :

Expediem către țară Diplomele Proiectului din vară - în jurul datei de 20 Decembrie se va finaliza întreaga expediere - urmăriți poșta.

Concurs Internațional  ,,MAGIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN SPAȚIUL MULTICULTURAL ROMÂNESC” ediția a IV-a

Simpozion Internațional  ,,COMUNICAREA DIDACTICĂ de la COMPETENȚĂ LA EXPERIENȚE și PERSPECTIVE” - Ghid de bune practici – cu  ISBN  Ediția a X-a                           

Sesiune Județeană de comunicări științifice a cadrelor didactice ,,TRADIȚIE ȘI IDENTITATE ROMÂNEASCĂ – AMINTIRI DE CRĂCIUN” cu ISBN 

Conferință Națională ,,CREATIVITATE, INOVAȚIE, PERFORMANȚĂ ÎN ȘCOALA ONLINE” CU ISBN

Schimb de Experiență Transfrontalier Iași – Chișinău cu tema ,,DIMENSIUNI EUROPENE ALE MULTICULTURALISMULUI CONTEMPORAN”

Seminar Internațional Online cu tema ,,STRATEGII ȘI PRACTICI EDUCAȚIONALE PENTRU PREVENIREA SEGREGĂRII ÎN MEDIUL ȘCOLAR”

Revistă pentru cadre didactice  ,,MAGISTRUM” – nr. 3  /  2021  cu ISSN -  Este Revista Asociației Specialiștilor în Educație ,,Magistrum”

Revistă pentru elevi si cadre didactice ,,CRĂCIUNUL VĂZUT PRIN OCHI DE COPIL” – nr. 8  /  2021 cu ISSN

Toate publicațiile apar sub Egida – COLECȚIA ,,MAGISTRUM” editată de către Asociația Specialiștilor în Educație ,,Magistrum”

Avem activă Asociația Specialiștilor în Educație ,,Magistrum” pentru care se fac înscrieri de Membri susținători pentru anul școlar 2020 / 2021 – detaliile înscrierii se găsesc în regulament.

Puteți participa cu aceeași lucrare / referat, eseu la mai multe publicații - aceeași lucrare poate fi trimisă la Simpozioane, Revista Magistrum sau Conferință.

NU SE ELIBEREAZĂ DOCUMENTE ONLINE ci numai în format listat cu ștampilă  originală  trimise  postal.

DETALII  SUPLIMENTAREȘIREGULAMENTUL  PROIECTULUI  SAU  ÎNSCRIEREA  ÎN ASOCIAȚIA  ,,MAGISTRUM”  LE  PUTEȚI   SOLICITA  LA  ADRESA  DE  MAIL: 

ase_magistrum@yahoo.com  cu  Titlul: Solicit  Regulament  Proiect  sau Solicit Înscriere Asociație. Detalii la tel. 0740421222.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: ciresica3 | 03.12.2020 00:39 | 8273 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

04.12.2020 23:36 ciresica3 - Autor

Referitor la Ordinul de Ministru cu Nr. 5924 din 03.11.2020 , acesta prevede în mod clar suspendarea Calendarelor Educative pentru acest an școlar și amânarea acestora pentru anul școlar următor .
Atenție !!! NU se interzice desfășurarea de activități educative și proiecte educative.
Dimpotrivă , toate activitățile și proiectele educative sunt binevenite numai că trebuie să se desfășoare în variantă online. Activitățile Educative și proiectele care implică elevi și cadre didactice sunt considerate de bun augur întrucât contribuie la STAREA DE BINE ATÂT A ELEVILOR CÂT ȘI A PROFESORILOR. La nivelul fiecărei școli este un Calendar al Activităților Educative pentru acest an școlar, aprobat în consiliul de administrație al școlii. Proiectul nostru face parte dintr-un astfel de calendar.
Prin urmare vă informez că Proiectul se desfășoară în integralitate în mod online și în perfectă stare de legalitate. Este chiar indicat de Psihologi și Inspectorate să ridici starea de bine a elevilor prin implicarea lor în activități online de Craciun , Anul nou , Bobotează etc prin implicarea acestora în proiecte tematice cum este și al nostru.
Consider că am răspuns tuturor celor care mă întrebau în privat despre organizarea sau neorganizarea proiectelor. Fiecare face cum dorește. Noi am ales să desfășurăm proiectul și vă așteptăm cu drag !
Vă doresc multă sănătate și numai bine !

0 0

18.12.2020 08:56 tadiana

Bună ziua! Vă rog să ne comunicați care sunt costurile participării.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

455 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN