Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

PROIECT INTERJUDEȚEAN MICII CERCETAȘI

Proiectul se adresează elevilor care au inteligenţă naturalistă, vizual-spaţială, kinestezică şi toţi acei care doresc să se implice în promovarea frumuseṭilor natale, care doresc să producă schimbări în modul lor de viaţă, cadrelor didactice şi părinţilor elevilor care doresc să se implice într-o formă de activitate extracurriculară . Activitățile proiectului promovează o altfel de învățare și evaluare atât a cunoștințelor precum și a abilităților și deprinderilor practice însușite de elevi la clasa. Proiectul va contribui semnificativ la formarea în rândul copiilor de atitudini sănătoase privind relaṭiile interpersonale şi de competiṭie, va contribui la crearea unui set de valori. În functie de impactul obţinut, urmărim să captăm cât mai multi elevi care să participe la activităţi de acest gen, proiectul se va derula şi în anii următori, cu aceleaşi tipuri de activităţi. Dorim să promovăm o educaṭie corectă şi sănătoasă a tinerei generaţii.

Nume proiect: MICII CERCETAȘI

Organizatori: LICEUL TEORETIC “RADU VLĂDESCU” PĂTÂRLAGELE COORDONATOR Codescu Elena Nela

Condiţii de participare: Proiectul se adresează elevilor din clasele CP- a IV a de la oricare din şcolile din țară. La concursul final pot să participe numai echipaje formate din câte 4 elevi şi un însoţitor adult în urma selecției realizată de coordonatorul clasei.

Perioadă înscriere: 03.02.2017 - 31.03.2017

Perioadă desfăşurare: 03.02.2017 - 15.06.2017

Modul de viaţa de acum, rapid, alert, caracterizat printr-un stres pe care îl resimţim cu toţii, face ca efectul unei plimbări în natură, a unei competiţii chiar, să fie mai benefic decât orice alt remediu. Prin aceste competiţii dorim să atragem elevii şi nu doar pe ei, spre mişcare, spre aer curat, spre sănătate.

Orientarea turistică scoate la iveală spiritul de explorare din fiecare participant. Cu o busolă şi o hartă în mână, trebuie să înfrunte pădurea, luând în calcul fiecare formă de relief sau însemnare facută pe parcurs.

Orientarea turistică este o activitate simplă, accesibilă şi atractivă în rândul sporturilor de masă. Încurajarea menţinerii sănătăţii fizice şi psihice prin practicarea unor activităţi sportive în natură, lucrul în echipă şi sensibilizarea elevilor faţă de efectele negative pe care le provoacă turismul necontrolat şi comportamentul necivilizat sunt rezultatele acestui parteneriat.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: codescu | 04.02.2017 01:18 | 767 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

04.02.2017 19:53 codescu - Autor

Din neatenție nu s-a încărcat conținutul proiectului. Cei interesati îmi pot lăsa un mesaj pe facebook pe adresa Codescu Elena-Nela sau la adresa de email codescu_elena_1960@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

328 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN