Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Oferta de auxiliare pentru elevii de clasa a II-a este pregătită. Comandați auxiliarele INTUITEXT!

Stimate cadre didactice,

Echipa INTUITEXT a pregătit o nouă ofertă tentantă pentru anul școlar 2023-2024.

Alegeți auxiliarele INTUITEXT și beneficiați de o super ofertă care să vă ajute în activitatea de zi cu zi.

Oferta completă este formată din:

  • Reducere substanțială de preț în funcție de cantitate;
  • Transport GRATUIT la comenzile de peste 150 lei;
  • Abonament GRATUIT timp de 3 luni la Didactic Premium;
  • Planificări, fișe de lucru, teste de evaluare – utile în activitatea de zi cu zi.

În portofoliul INTUITEXT găsiți următoarele produse potrivite pentru elevii de clasa a II-a:

Auxiliar de Comunicare în limba română – clasa a II-a – potrivit manualului INTUITEXT - citiți detalii aici >>

Auxiliarul Comunicare în limba română pentru clasa a II-a este un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor specifice clasei a II-a, de receptare a mesajelor orale/scrise și redactare de mesaje. Caietul este structurat în 11 unități de învățare, concepute tematic, iar temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică.

Sarcinile de învățare asigură formarea, aprofundarea și dezvoltarea competențelor specifice prevăzute de programă și au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate. Sunt sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate.Exercițiile vizează înțelegerea textului din manual (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora) dezvoltarea gândirii critice, precum și dezvoltarea exprimării scrise funcționale și creative. Jocurile și exercițiile cu caracter creator oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Auxiliar de Matematică și explorarea mediului – clasa a II-a – potrivit manualului INTUITEXT - citiți detalii aici >>

Caietul oferă elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-și dezvolta competențele specifice disciplinei Matematică și explorarea mediului, conform cerințelor programei școlare. Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare în limba română, sarcinile de lucru și exercițiile – joc constituind premise pentru o reală învățare integrată. Alegerea acestui caiet reprezintă o opțiune sigură pentru a avea un copil competent, deschis către noi şi variate experiențe de învăţare, pregătit pentru evaluarea națională de la sfârșitul clasei a II-a.

Caietul propune o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor.

Culegere de matematică – clasa a II-a - citiți detalii aici >>

Este concepută conform programei școlare în vigoare și respectă abordarea interdisciplinară a învățării.

Într-o prezentare grafică deosebită, culegerea este o sursă de exersare și dezvoltare a competențelor de matematică și explorare a mediului.

Structurată accesibil și axată pe conexiuni inter și intradisciplinare, culegerea pune la dispoziția elevilor: exerciții numeroase, variate, organizate gradual pe nivel de dificultate și explicate punctual in partea denumită „Exercitiu rezolvat”; probleme cu pronunțat caracter aplicativ; evaluare formativă; teste de antrenament; aplicații pentru componenta de explorare a mediului; teste de evaluare finală, structurate după modelul evaluărilor naționale.

Teste pentru evaluarea națională - Comunicare în limba română – clasa a II-a - citiți detalii aici >>

Ilustrațiile sunt clare, atractive și colorate și reprezintă un adevărat suport în învățare.

 Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a II-a și conținuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

Teste pentru evaluarea națională - Matematică și explorarea mediului – clasa a II-a- citiți detalii aici >>

Pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională. Finalul caietului conține 8 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică  contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și, implicit, la rezolvarea lor cu ușurință. 

Materialele noastre respectă integral programa școlară și conținutul științific, asigurând o experiență de învățare completă.

Caietele auxiliare se adresează tuturor elevilor, propunând sarcini de lucru ierarhizate de la simplu la complex care facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la diverse concursuri școlare.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 25.08.2023 09:21 | 2635 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

325 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN