Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Liceul Internațional IOANID oferă burse de studiu în valoare de 32.265 euro

 

Elevii din clasele a VIII-a interesați de profilul uman liceal, specializarea filologie, au șansa de a beneficia de una dintre cele 3 burse de studiu oferite de Liceul Internațional IOANID, burse care pot ajunge până la 100% din valoarea taxei educaționale.  Elevii care se califică sunt scutiți de taxa anuală în valoare de 10. 755 de euro.

Pentru obținerea burselor, aplicanții trebuie să susțină o serie de examene la materiile limba română, matematică și limba engleză. Un prim pas pe care trebuie să îl facă este de a completa formularul de aici, ulterior urmând să intre în concursul burselor de studiu.

Etapele concursului sunt următoarele:

  • 18 ianuarie –  15 martie: difuzarea informațiilor și primirea aplicațiilor online
  • 15 – 30 martie: susținerea testărilor scrise
  • 4 aprilie: afișarea rezultatelor pe https://www.ioanid.com/burse/ si blog ioanid.com/blog

Bursele pot fi parțiale sau integrale, în funcție de mediile candidaților și de rezultatele lor la testări. Potrivit conducerii unității de învatamant, bursele acoperă trei mese/zi, accesul la manuale și auxiliare, supraveghere medicală, cursuri de debate și alte servicii administrative și educaționale.

Ce înseamnă să studiezi la Liceul Internațional IOANID

Indiferent de profil, activitățile claselor de liceu sunt organizate conform nevoilor reale ale adolescenților de astăzi, iar procesul de predare este caracterizat de crearea unor experiențe de învățare care atrag elevii. Pe lângă predarea interactivă, profesorii stimulează constant liceenii, echilibrandu-i și pregătindu-i ca viitori adulți într-un mediu dinamic și captivant. Pe lângă studiul materiilor standard, conform profilului ales, elevii sunt implicați constant în activități de voluntariat și sesiuni de orientare și consiliere profesională organizate de specialiști din domeniile de interes identificate chiar de liceeni.

”Aici  simt că și părerea mea contează, că și dorințele mele sunt ascultate, și, ce consider foarte important, profesorii sunt mereu disponibili pentru fiecare copil. De când sunt la IOANID, am înceut să învăț din plăcere” Daria, clasa a XI-a, beneficiar bursă.

” Sunt zilnic alături de oameni care-mi sunt dragi și de profesorii pe care îi simțim cu adevărat aproape de mintea și inima noastră. Fără să sune a clișeu, este un sentiment unic să știi că faci parte dintr-o echipă care s-a format pentru tine și viitorul tău”, Sebastian, clasa a XI-a. beneficiar bursă.

De asemenea, Liceul Internațional IOANID a deschis oficial sesiunea de admitere în anul școlar 2022-2023, pentru clasele de liceu, atât în sistem românesc (specializarea filologie sau științe ale naturii), dar și în sistem international Cambridge, cu predare în limba engleză.

O noutate pe piața liceelor particulare din București o reprezintă existența unei secții internaționale, prin adoptarea sistemului Cambridge, cu diplome recunoscute și apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Avantajul unui astfel de sistem îl reprezintă, pe lângă studiul în limba engleză, flexibilitatea în crearea curriculumului, elevul alegând cele mai potrivite materii pentru viitorul sau profesional. Printre materiile studiate se numără Combined Science, Economics, History, Mathematics și Global Perspectives. Mai multe detalii despre oferta educațională pentru clasele a IX-a – a XII-a la Liceul Internațional IOANID găsiți pe site-ul oficial.

 “Echipa noastră înțelege faptul că liceenii nu răspund pe măsura așteptărilor noastre la pasivitatea care caracterizează în acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal îl reprezintă crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunând participanții la experiențe de învățare, ateliere practice. Misiunea noastră devine aceea de a stimula liceenii, echilibrându-i și pregătindu-i ca viitori adulți într-o instituție în care procesul static tradițional devine dinamic și captivant”, povestește Anca Biriș, fondatoarea IOANID.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.ioanid.com sau contactând reprezentanții școlii, la telefon – 0758.054.437 – sau prin e-mail – diana.rosoiu@ioanid.com.

Propus de: Editura_Intuitext | 11.02.2022 12:31 | 16731 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

283 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN