Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

La Ceai cu mămici și SuntParinte.ro vă invită la „Atelier pentru părinți și bunici” 9 Mai

Bucuriile și provocările unui părinte sunt aproximativ aceleași peste tot în lume. Deosebirea este că în România, bunicii se implică mai activ în viața copiilor și a nepoților, ceea ce necesită stabilirea unor limite clare și confortabile pentru ambele generații. 

Așadar, împreună cu partenerii noștri de la
SuntParinte.ro vă așteptăm pe 9 Mai, începând cu ora 11.00, la Elefantelul curios, să discutăm în cadrul “Atelierului pentru părinți și bunici” despre diferențele de opinie între părinți și bunici în ceea ce privește: educația, ce jucării cumpărăm copilului, unde petrecem sărbătorile, ce și cât mănâncă copilul, dar și despre tipuri de bunici și stiluri de parenting.

SuntParinte.ro

Atelierul pentru părinți și bunici va fi susținut de către Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro care se implică în coordonarea părții de conținut a site-ului SuntParinte.ro și în realizarea de ateliere pentru părinți. 

“Mulți oameni trăiesc viața pe care și-a dorit-o mama lor sau cea pe care și-a dorit-o soțul lor, iar prin atelierul de parenting pe care-l organizăm ne dorim ca fiecare participant să fie măcar cu un pas mai aproape de viața pe care și-o doresc” spune Delia Lungu.

Încurajăm cu mare drag și participarea bunicilor în număr cât mai mare, de aceea avem o surpriză pentru voi: orice bunic / bunică ce va însoți mămica la acest atelier va beneficia de o reducere de 10 lei la plata biletului.

În rest, totul rămâne așa cum v-am obișnuit, candy bar delicios organizat de Mrs. B. Funky bakery, Creative Cakepops Ro, flori înmiresmate de la Miresme Colorate, poze realizate de Diana Damalan Photography și multe multe informații.

Partenerii acestei ediții:
Centrul 9 luni, Soap Mill, 9lunishop, Hobiute,Perne de alaptat, De-a busilea, Magia Florilor, Euparinteghemotoc, Pictam vise., Acorns Foundation, Acorns Training Centre, Tedi Baby Fashion,ZOOM DECOR, Mindblower

Parteneri media:
Qbebe, MuJeR.ro, MobiKid.ro, Melc Codobelc, Mamicamea.ro, B24Kids - Gazeta cultură a copiilor, UrbanKid.ro

Evenimentul este organizat de
GO BIG Events alături de SuntParinte.ro

Înscrierile se fac doar prin e-mail la
ioana@go-big.ro, numărul de participanți fiind limitat. 

Biletul de participare este de 35 de lei dacă este achitat înainte de eveniment prin transfer bancar sau 45 de lei în ziua evenimentului
- orice mămică cu bebe în burtică, aflată la prima ediție, va primi un cadou surpriză din partea La Ceai cu Mămici 
- pentru mămicile ce vin însoțite de o altă prietenă (aflată la prima ediție) avem o reducere de 10 lei la plata biletului
- pentru mămicile loiale, fiecare a 5-a participare este gratuită

CONTURI
RO16 BREL 0002 0007 6730 0100 - LIBRA BANK (pentru plată la casieria băncii) sau 
RO16 INGB 0000 9999 0387 1990 - ING BANK (pentru plată prin transfer bancar)

În baza biletului fiecare mămică va beneficia de o băutură și va participa la tombola mămicilor cu premii de la partenerii noștri.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 28.04.2014 13:16 | 1237 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

330 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN