Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

JUCĂRIA DA

În data de 20 noiembrie 1989 a fost semnată Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului, această zi devenind Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului în întreaga lume.

Nume proiect: JUCĂRIA DA

Organizatori: ASOCIAŢIA UMANITARĂ INIŢIATIVA DA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 REŞIŢA GRĂDINIŢA P.P. NR.4 ADJUD

Condiţii de participare: TOATE CADRELE DIDACTICE INTERESATE

Perioadă înscriere: 10.11.2014 - 20.11.2014

Perioadă desfăşurare: 20.11.2014 - 28.11.2014

În data de 20 noiembrie 1989 a fost semnată Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului, această zi devenind Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului în întreaga lume.

- Asociaţia Umanitară INIŢIATIVA DA lansează noi provocări care vor uni copiii din întreaga lume. Orice copil are dreptul la joacă. Ce poate îmbălsăma sufletul copilului dacă nu o jucărie frumoasă care să îi devină camarad. Dar ce se întâmplă cu acei copii care nu au jucării, care cu sufletul trist îşi doresc un iepuraş de pluş cu care să doarmă, un prieten imaginar care să îl asculte, să îl mângâie, să îl iubescă...? Putem oferi o jucărie celor ce nu au şansa să aleagă din magazine. Putem oferi din puţinul nostru spre a aduce un zâmbet unui copil. Să nu îţi urci în pod jucăria copile, să nu o rupi...să n-o arunci! Recondiţionează jucăriile pe care nu le mai foloseşti şi dăruieşte-le celor ce ştiu să o iubescă.

Cum poţi face acest lucru?

Vino cu jucăria la şcoală sau la grădiniţă iar doamna învăţătoare/educatoare o va duce mai departe celor două centre de colectare. Un centru se găseşte la ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 REŞIŢA...COORDONATOR OZANA DRĂGILĂ

Iar al doilea centru la GRĂDINIŢA NR.4 ADJUD ( CĂMIN) coordonator SPIRIDON NICOLETA GABRIELA

Aceste jucării vor fi donate Centrelor de zi, Orfelinatelor, secţiilor de pediatrie, acolo unde fiecare dar se transformâ în zâmbetul speranţei.

Stimaţi colegi din întrega ţară...puteţi organiza şi dv. astfel de centre în care să colectaţi jucării spre a le dona centrelor sus menţionate. Asteptăm să ne contactaţi prin mesaj privat pe facebook la ( Nicoleta G.Spiridon) şi ( Ozana Drăgilă). Vă rugăm să fotografiaţi aceste acţiuni şi să facem din acest eveniment unul cu notorietate naţională. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi pentru că vă aşteaptă şi o surpriză din partea ASOCIAŢIEI UMANITARE INIŢIATIVA DA.

P:S: Programul se desfăşoară pe tot parcursul lunii noiembrie.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!!!

Propus de: gabiscd | 09.11.2014 21:09 | 980 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

329 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN