Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Intuitext, prin viitoriolimpici.ro, alături de Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, pornește competiția MateInfoUB

Gata, începe! Prima ediție a concursului MateInfoUB debutează online pe 22.05.2021 pentru Matematică și pe 23.05.2021  pentru Informatică.

 

Concursul are obiectivul de a aduce mai aproape tineri pasionați de Matematică, dar și de Informatică, într-un competiție inedită, dar și cu miză importantă.

 

Concursul MateInfoUB  are loc prin participarea deosebită a echipei INTUITEXT, prin viitoriolimpici.ro, alături de Facultatea de Matematică și  Informatică a Universității din București, Societatea de Excelență și Performanță în Informatică și a Societății de Științe Matematice din România.

 

Obiectivul principal al concursului este:

 

Identificarea, în cele două domenii amintite, a tinerilor talentați aflați în clasa a XII-a sau chiar  a absolvenților de liceu cu diploma de Bacalaureat.

 

Structura și durata concursului

Concursul este împărțit în două secțiuni: Matematică și Informatică. De avut în vedere că secțiunile sunt independente, astfel că se poate participa la ambele secțiuni sau numai la una singură.

 

Tipul subiectelor: teste grilă

22.05.2021 – Matematică

23.05.2021 – Informatică

Platforma concursuri.viitoriolimpici.ro, oferită de Intuitext, va fi accesibilă pentru înscrieri începând cu 10.05.2021

 

Concurenții, înscriși în platformă, pot participa, în data de 19.05.2021, la o scurtă simulare, pentru a se familiariza cu platforma și a semnala eventuale probleme.

 

ATENȚIE! Concurenții trebuie să realizeze o filmare care să conțină concurentul (filmare din față) și activitatea de pe calculator (captând imaginea de pe ecran pe toată durata probei); pentru realizarea filmărilor recomandăm OBS Studio (tutorial pentru instalarea și setarea OBS Studio)

Premii:

Se vor acorda premii și mențiuni. În plus, premianții vor fi admiși ca olimpici, conform metodologiei de admitere, având astfel șansa de a se alătura unei facultăți de renume la nivel național și internațional.

 

Mai multe informații despre concursul MateInfoUB se vor urca periodic pe pagina https://fmi.unibuc.ro/concurs-mateinfoub-2021/

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 19.05.2021 13:13 | 8742 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

312 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN