Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

INTUITEXT lansează APLICAȚIA MANUALe INTUITEXT


Avantajele aplicației MANUALe INTUITEXT (aplicatie Android, care poate fi descarcata din Google Play)

Înțelegând nevoile și dorințele elevilorr, specialiștii Intuitext în educație au creat aplicația MANUALe INTUITEXT, unde elevii de clasa a V-a vor găsi toate cele 4 manuale ale editurii, variantele digitale:

  • Limba și literatura romînă
  • Matematică (aici se află GRATUIT toate răspunsurile la exerciții și probleme)
  • Biologie  
  • Informatică și TIC

Aplicația MANUALe INTUITEXT a venit ca o măsură de a apropia informația de elevi, de a le încuraja curiozitatea și pofta de cunoaștere. În plus, în acest fel elevilori nu vor mai avea grija manualelor în format fizic, vor putea repeta lecțiile oriunde se află și învățarea în sine va deveni un proces ușor și plăcut, cu atât mai mult cu cât elevii se folosesc astfel de gadget-ul lor favorit: telefonul mobil.

Manualele digitale în România

Țara noastră este una dintre puținele țări din lume care a implementat în școli manualele digitale alături de cele tipărite, iar Intuitext a fost printre primele companii care au dezvoltat astfel de resurse inovatoare. Manualele digitale sunt parte dintr-un pachet care completează hârtia, pentru tot ciclul primar și determină o experiență de învățare plăcută, datorită resurselor interactive propuse de specialiștii în educație.

De asemenea, când au creat manualul digital, specialiștii în educație au avut în vedere nu doar  elevii, ci și profesorii, cărora și-au dorit să le ofere instrumente valoroase care să-i ajute la ore,  să eficientizeze timpul de pregătire a lecțiilor și să regăsească bucuria de a fi dascăli susținând lecții interactive și interesante de care elevii să se bucure la rândul lor. 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 15.12.2017 10:55 | 7082 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

09.01.2018 09:42 baroca

Bună ziua ,
Caietele sunt grozave , le-am văzut la o colegă în anul şcolar trecut !
Noi ......
Poate la toamnă .
P .S.
Am nevoie de ajutor !
Nu pot să deschid nici un material de pe calculator .
Nu-mi recunoaste !

0 0

10.01.2018 11:06 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua si va multumim pentru mesaj. Ne bucuram ca auxiliarele Intuitext sunt pe placul dumneavoastra si va multumim pentru interesul acordat produselor noastre! Cat despre ajutorul solicitat, nu reusim sa intelegem despre ce materiale este vorba, motiv pentru care va rugam sa ne trimiteti pe scoala@intuitext.ro un nr de telefon la care unul dintre colegii nostri sa va contacteze pentru a putea solutiona situatia respectiva. Cu drag, echipa Intuitext.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

324 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN