Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Foști elevi ai Școlii Gimnaziale Brezoaele au defilat de 1 decembrie în București

În anul 2010 a fost admisă la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza eleva Cristache Iulia, provenind de la școala Gimnazială Brezoaia din comuna Brezoaele, fiind singura fată din comună care a absolvit acest liceu până în prezent. În prezent studiază la Academia Tehnică Militară din București.

Scoala Brezoaele

 

A urmat în anul 2013 și elevul Anica Valentin care se află în clasa a-XI-a la Colegiul Național “Dimitrie Cantemir Breaza” .

Apoi în anul 2014, elevul Ștefan Istrate l-a urmat în acest liceu.

 

 

 

 

 

 

Îndragostiți de cariera militară, alți doi foști elevi au îmbrățișat această meserie fiind admiși în anul 2016 la facultăți de specialitate. Respectiv Petre Romeo a fost admis la Academia Forțelor Aeriene „Henri-Coandă” din Brașov, iar Istrate Ionela la Academia Forțelor Navale „Mircea Cel Bătrân” din Constanța. De menționat că aceasta a fost prima admisă la această academie.

Scoala Brezoaele

Anul 2016 este primul an în care patru din acești elevi defilează la parada militară organizată cu ocazia zilei nationale a României, 1 decembrie. Se pregătesc cu doua săptămâni înainte pentru această paradă.

Scoala Brezoaele

 

 

 

În ordine de la stânga la dreapta, Istrate Stefan, Petre Romeo, Cristache Iulia și Anica Valentin.

 

 

 

 

 

Sperăm ca în anii urmatori, toți mai multi copii să le urmeze pașii. Le mulțumim că ne-au reprezentat școala cu succes unde au fost și le dorim mult noroc în cariera pe care au urmat-o.

Articol scris de elevii Cosma Cristian, Dumitru Constantin, Mihăescu Nicușor, Dona Lucian, Anica Mihai

Realitatea ne arată că tinerii din ziua de azi nu au impulsul de a se implica în spațiul civic, consumă informații rapid și superficial și nu conștientizează puterea unui like, share sau comment în rețelele de socializare. Din acest motiv vedem o rată scăzută la vot în rândul tinerilor, suntem pe primul loc în Europa în ceea ce privește cyberbullying-ul și nici la cultură generală nu stăm foarte bine.

Cursul “Dăm Share, citim și gândim”, dezvoltat de GMP PR împreună cu jurnalistul Tudor Mușat, curs al cărui partener media este Didactic.ro, își propune să ofere tinerilor setul de întrebări esențiale pentru a consuma social media și mass media într-o manieră responsabilă. Să învețe să nu se lase păcăliți de știri de tipul clickbait și să înțeleagă că orice acțiune pe care o fac în online poate avea consecințe în offline.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 06.12.2016 19:51 | 956 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

320 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN