Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Foloseşte prima de carieră didactică pentru a te înscrie la Conferința internațională „Soluții inovatoare în educație”, ediția a IX-a, 7 dec 2023

EduMagic a devenit unitate afiliată Pluxee (Sodexo), profesorii pot achiziționa cursurile de pregătire profesională și conferințele EduMagic cu cardurile de primă didactică primite de la Minister. Conferința internațională poate fi achiziționată cu prima didactică După succesul răsunător al edițiilor anterioare ale conferinţei la care au participat peste 10.000 de profesori, EduMagic organizează în parteneriat cu Edudoro, cea de-a IX-a ediție a Conferinței Internaţionale Online „Soluții inovatoare în educație”, pe 7 decembrie (18:00 - 21:00). Invitați de renume, profesori de top din România, SUA, Italia și Polonia vor împărtăși experiențele lor valoroase despre cum au rezolvat probleme precum: dezinteresul elevilor, lipsa bazei materiale sau comunicarea deficitară cu părinţii. Printre invitați se regăsește Prof. univ. dr. Serguei Netessine, vice-decan și profesor universitar la Wharton School din cadrul Universității Pennsylvania, una dintre cele mai vechi și exclusiviste universități Ivy League din SUA.

Nume proiect: Soluții inovatoare în educație - EduMagic

Organizatori: EduMagic, Învăţ şi Zâmbesc şi Edudoro

Perioadă înscriere: 23.11.2023 - 04.12.2023

Perioadă desfăşurare: 07.12.2023

Înscrierile sunt deschise până la data de 4 decembrie, iar biletele și agenda sunt disponibile aici.

Click aici pentru detalii şi înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-ix.html 

Conferința este adaptată tuturor ciclurilor de învățământ, are loc online, se asigură traducedere în limba română, iar la final se oferă o diplomă de participare eligibilă pentru plata cu prima didactică, în care se menționează perioada de derulare, emisă de EduMagic și o diplomă internațională eliberată de Edudoro.

În cadrul conferinței, profesorii vor învăța:

  • Strategii de implicare a elevilor: care sunt cauzele dezinteresului elevilor și cum pot fi antrenați și motivați în procesul de învățare;
  • Soluţii pentru îmbunătăţirea bazei materiale: cum se obțin finanţări în educaţie şi participări în schimburi Erasmus;
  • Dezvoltarea relaţiei cu părinţii: care sunt barierele ce conduc la o comunicare deficitară şi ce tehnici de comunicare susțin un parteneriat stabil.

Click aici pentru detalii şi înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-ix.html 

În plus şi Abonamentul EduMagic, cu peste 300 de ore de învățare este eligibil. Abonamentul anual EduMagic este un program de formare continuă adresat profesorilor, învățătorilor și educatorilor ce oferă acces imediat și nelimitat la peste 300 de ore de învățare, precum webinare, cursuri eLearning și lecții interactive. Resursele cumpărate individual valorează 1532 lei, la care sunt adăugate constant resurse noi. Abonamentul poate fi achiziționat cu 199 lei pe an.

În urma parcurgerii materialelor, se pot descărca din cont 24 de certificate de participare și adeverința de membru al comunității EduMagic. În plus, se oferă o diplomă de participare eligibilă pentru plata cu cardul de prima didactică în care se menționează perioada de derulare. Click aici pentru abonament: https://en.edumagic.eu/abonament.html

Cum se pot achiziționa cursuri cu cardul de primă didactică?

Conform ordinului de ministru emis la 18 octombrie, cursurile de pregătire profesională  se încadrează în cheltuielile admise pentru cardul de primă didactică. 

Achiziția se face la fel ca oricare alta: se alege cursul dorit, este adăugat în coș, iar la pagina de plată se introduc detaliile cardului Pluxee (Sodexo). 

EduMagic Solutions construiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Edudoro este o platformă internațională de resurse educaționale originale create de profesori din toate ciclurile de învățământ cuprinzând fișe de lucru, jocuri interactive, prezentări, postere, planuri de lecție, sarcini și exerciții, hărți, programe și tot ce poate fi folosit în procesul educațional. În cadrul platformei există deja 11.000 de materiale și 1.500 de profesori care le creează.

Click aici pentru detalii şi înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-ix.html 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: Ditoiu_Cristian | 24.11.2023 18:15 | 4084 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 43 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

328 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN