Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Evaluarea Națională 2024 - reduceri de preț la auxiliarele Editurii INTUITEXT

Dragi cadre didactice,

Luna ianuarie a anului 2024 deja s-a sfârșit iar Evaluarea Națională se apropie cu pași repezi.

Este important pentru elevi să înceapă pregătirea pentru această testare din timp pentru a se familiariza atât cu structura acestei evaluări cât și cu modul în care sunt formulați itemii pe care trebuie să îi rezolve.

Vă punem la dispoziție auxiliare concepute de cadre didactice cu experiență, ce conțin modele de teste asemănătoare cu cele pe care elevii le vor rezolva în timpul Evaluării.

Exersarea în mod continuu le poate garanta obținerea de rezultate satisfăcătoare atât pentru ei cât și pentru părinți, dar și pentru cadrele didactice care îi pregătesc la clasă.

În luna februarie Editura INTUITEXT vă propune să achiziționați auxiliarele pentru Evaluare Națională la preț redus astfel încât să facilitați pregătirea elevilor dumneavoastră.

Produsele din portofoliul nostru se adresează elevilor de clasa a II-a, a IV-a și a VIII-a.

Caietul  “Teste de matematică pentru Evaluarea Națională de clasa a II-a” - pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

Formatul celor 11 teste este asemănător cu cel al evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii (Art.9).

Finalul caietului conține 8 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

Caietul “Teste de limba română pentru Evaluarea Națională de clasa a II-a” - pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională. Finalul caietului conține 6 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe elev în procesul de autoevaluare.

Ofera sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite si de producere a mesajelor scrise

Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică  contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și implicit la rezolvarea lor cu ușurință. Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

Caietul  “Teste de limba română pentru Evaluarea Națională de clasa a IV-a” - Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

Caietul “Teste de matematică pentru Evaluarea Națională de clasa a IV-a” - pune la dispozitie diferite tipuri de itemi (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.

Pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională. Finalul caietului conține 5 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

Caietul “Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română - Culegere clasa a VIII-a” - pune la dispoziția elevilor 12 unități, organizate în așa fel încât aceștia să parcurgă o gamă largă de aplicații și exerciții în mod gradual.

Partea teoretică, Amintește-ți!, îl ajută pe elev să recapituleze cunoștințele deja dobândite.
Urmează etapa Exersează!, în care se aplică informațiile recapitulate, cu ajutorul propunerilor de rezolvare.

Întregul proces de învățare este marcat de etapa Verifică-ți competențele!, moment în care elevul este îndemnat să rezolve un test după modelul testelor pentru Evaluarea Națională.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 01.02.2024 09:31 | 3185 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

440 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN