Şcoala cu
bune practici

33 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Evaluare națională pentru clasa a II-a

Dragi cadre didactice, știm că se apropie perioada în care elevii dvs. vor susține prima lor testare de Evaluare Națională.

Pentru a fi alături de ei și a-i pregăti cât mai bine vă propunem să exersați la clasă cu ajutorul auxiliarelor Intuitext dedicate Evaluării Naționale.

Cele 2 auxiliare pe care vi le propunem conțin teste și exerciții care să-i ajute pe elevi să înțeleagă modul în care va fi structurat examenul pe care îl vor susține.

Primul auxiliar pe care vi-l prezentăm este Teste de matematică pentru Evaluarea Națională de clasa a 2-a  care conține teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională. Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a II-a și conținuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

Al doilea auxiliar este Teste de limba română pentru Evaluarea Națională de clasa a 2-a și conține exerciții pe nivele diferite de dificultate astfel încât elevii să poată exersa înainte de examen.

Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică  contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și implicit la rezolvarea lor cu ușurință.

Ilustrațiile sunt clare, atractive și colorate și reprezintă un adevărat suport în învățare.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.03.2023 08:45 | 8053 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«FEBRUARIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

41 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN