Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Descoperiți oferta de auxiliare Intuitext – clasa a III-a

Dragi cadre didactice,

Alegerea auxiliarelor pentru clasa a III-a este la fel de dificilă ca pentru oricare alt an.

Poate ați lucrat până anul acesta de pe auxiliarele altei edituri și doriți să faceți o schimbare sau chiar ați utilizat auxiliarele Intuitext și doriți să le folosiți în continuare.

Oricare din variantele expuse presupune o documentare pe care dvs. o faceți astfel încât să luați decizia potrivită.

Trimiteți un e-mail la adresa - vanzari@intuitext.ro sau sunați la numărul de telefon 0372.156.300 și echipa Intuitext vă oferă suportul de care aveți nevoie plus oferta cu produsele din portofoliu care se pliază cu nevoile dvs. În acest mod veți avea mai mult timp la dispoziție sa analizați care sunt auxiliarele cele mai potrivite pentru elevii dvs.

Pentru clasa a III-a Editura Intuitext are pregătite următoarele auxiliare:

1. Caietul elevului pentru clasa a III‑a – Matematică

Unitățile cuprind o colecție de fișe de învățare, care îl ajută pe elev pas cu pas în descoperirea matematicii în viața de zi cu zi.

Conținutul caietului captează și orientează atenția, surprinde aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, au grade diferite de dificultate și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Caietul pune la dispoziție itemi dedicați etapelor de evaluare și sarcini de ameliorare/dezvoltare.

2. Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a III‑a - Matematică

Este structurată în 10 unităţi de învăţare care pot fi abordate în funcție de proiectarea didactică realizată de fiecare învățător.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la concursurile de matematică.

Cele 20 de teste conțin 140 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, pentru cunoașterea nivelului de formare a competențelor specifice.

 Materialul pune la dispoziție pagini cu răspunsuri pentru toate exercițiile, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare.

3. Limba și literatura română - Caietul elevului pentru clasa a III-a

Caietul este structurat în 13 unități de învățare, prezentate sub forma unor fișe de lucru.  

Unitățile se încheie cu o secțiune de recapitulare și evaluare, cu excepția primei, celei de a șaptea și a ultimei, care sunt recapitulative la început de semestru și la final de an școlar.

Sarcinile de lucru au exemple de rezolvare, pentru a ajuta elevul să înțeleagă mai bine cerințele și pentru ca acesta să se autoevalueze.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul lecţiilor de limba și literatura română, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

4. Lectură și scriere, joc și fantezie - Limba și literatura română clasa a III-a

Caietul cuprinde 3 secțiuni: Atelier de lectură, Atelier de scriere, Joc și fantezie.

Acestea îl pun pe copil în situația de a descifra mesajul unui text scris și de a se exprima corect, respectând convențiile de limbă și comunicare în cadrul unei abordări interdisciplinare.

Caietul conține exerciții care vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea  acestora), formarea competențelor de redactare, dezvoltarea gândirii critice și creatoare.

Acestea îl pun pe copil în situații de exprimare a reacțiilor emoționale și a părerilor personale, de a scrie mesaje utile pentru contexte posibile în realitate, de a-și exersa creativitatea în cadrul unor antrenamente de scriere creativă.

5. Știinte ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a III-a

Unitățile tematice sunt prezentate sub forma unor fișe de învățare, care îl ajută pe elev să exploreze mediul înconjurător.

Caietul conține pagini destinate recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale,

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară și au grade diferite de dificultate.

Exercițiile sunt introduse prin formulări sugestive de tip joc, având o grafică atractivă și prietenoasă.

Exercițiile sub formă de joc, cu grafică sugestivă, dau posibilitatea utilizării lor din perspective multiple, cu trimiteri atât în cadrul disciplinei, cât și dincolo de ea.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 29.05.2023 09:50 | 8875 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

316 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN