Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Culegeri super utile pentru elevii din clasele primare

Culegerile INTUITEXT pentru clasele primare sunt materialele suplimentare de care aveți nevoie pentru a-i îndemna pe elevi să exerseze atât la clasă cât și acasă noțiunile predate de dumneavoastră.

Exercițiile și problemele abordate în culegerile Editurii INTUITEXT sunt gândite pe diferite niveluri de dificultate, astfel încât elevul să reușească să-și înșușească materia și modul în care aceasta se aplică de la itemii cei mai simpli până la cei mai complecși. Deși sarcinile au grade diferite de dificultate, acestea respectă programa școlară.

În plus, în auxiliare regăsiți teste de evaluare prin care să verificați nivelul de cunoștinte al elevilor dumneavoastră. Acestea sunt gândite astfel încât să acopere materia din întreaga unitate de învățare, pentru a vă asigura că nu există lacune, sau dacă acestea apar, să știți care sunt nevoile fiecărui elev în parte și ce anume trebuie să exerseze pentru a nu rămâne în urmă cu materia.

Culegerea de matematică pentru clasa a II-a - structurată accesibil și axată pe conexiuni inter și intradisciplinare, culegerea pune la dispoziția elevilor:

  • exerciții numeroase, variate, organizate gradual pe nivel de dificultate și explicate punctual in partea denumită „Exercițiu rezolvat”;
  • probleme cu pronunțat caracter aplicativ;
  • evaluare formativă;
  • teste de antrenament;
  • aplicații pentru componenta de explorare a mediului;
  • teste de evaluare finală, structurate după modelul evaluărilor naționale.

Culegerea de matematică pentru clasa  a III-a - este structurată în 10 unităţi de învăţare care pot fi abordate în funcție de proiectarea didactică realizată de fiecare învățător.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la concursurile de matematică.

Cele 20 de teste conțin 140 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, pentru cunoașterea nivelului de formare a competențelor specifice.

 Materialul pune la dispoziție pagini cu răspunsuri pentru toate exercițiile, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare.

Culegerea de matematică pentru clasa a IV-a -  respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește. Sarcinile de lucru sunt însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și potrivite profilului de vârstă al elevilor.

Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.

Culegerea de limba și literature română pentru clasa a IV-a - sarcinile de lucru vizează: aprofundarea şi dezvoltarea achiziţiilor privind receptarea şi redactarea de mesaje scrise, rezolvarea punctuală a unor sarcini de învăţare, exersarea în contexte integrate a conţinuturilor.

În plus, culegerea conţine: secvenţe informative care fac referire la conţinuturile învăţării, exemple care îl ajută pe elev în demersul personal de învăţare şi descoperire, modele de rezolvare a unor exerciţii, materiale-suport pentru scrierea creativă și spații pentru rezolvarea unor exerciţii.

 Textele propuse aparţin literaturii române clasice sau contemporane, precum şi literaturii universale. Cele folosite ca suport pentru exerciţiile de limbă şi comunicare fac parte din universul apropiat copiilor, au caracter ludic şi le cultivă plăcerea de a citi.

Propus de: intuitext | 14.11.2023 10:48 | 8686 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

325 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN