Jocuri educaţionale

Cu răţuştele la culcare
Formarea numerelor. Clasa miilor, clasa unităţilor
Matematica Clasa a III-a

Curcubeu
Elemente intuitive de geometrie. Forme spaţiale
Matematica Clasa a III-a

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Culegerea Intuitext de Matematică clasa a IV-a – Începem gimnaziul cu toate noțiunile învățate

Ultimul an școlar din clasele I-IV are o însemnătate aparte pentru copiii noștri din mai multe motive, mai ales în ceea ce privește Matematica.

Pe de o parte reprezintă un an care încheie clasele primare, un an în care elevii trebuie nu doar să acumuleze noțiunile noi specifice clasei a IV-a, ci și să recapituleze conceptele predate în primii trei ani școlari. E recomandat ca la începutul gimnaziului copiii noștri să fie pregătiți să intre în noua etapă a vieții lor de școlari.

Pe de altă parte, la finalul clasei a IV-a, elevii susțin cel de-al doilea examen important: Evaluarea Națională.

Și cum Matematica e una dintre cele mai provocatoare discipline, înțelegerea noțiunilor dificile și abstracte este o misiune grea a cadrelor didactice.

De aceea, noi, echipa Didactic, recomandăm atât cadrelor didactice, cât și părinților culegerea Intuitext de Matematică pentru clasa a IV-a, instrument de învățare modern extrem de util și pentru studiul acasă, și la clasă pe care o și puteți răsfoi aici.

 

Pregătirea pentru Evaluarea națională și alte testări importante

Care ar fi cele mai atractive și eficiente metode de a-i ajuta pe elevi să învețe cu plăcere (pentru ca ei să fie, astfel, pregătiți oricând de orice fel de evaluări)?

Activitățile de învățare organizate sub formă de joc, întreceri, concursuri, care se pot desfășura individual, în perechi sau în echipă constituie modalități active și eficiente de învățare la această vârstă.

Învățarea digitală, folosind platforme de învățare on-line este de asemenea foarte atractivă pentru copil.

Pentru obținerea unui succes garantat este necesar ca elevul să se familiarizeze cu tipurile de itemi întâlniți în cadrul Testării Naționale.

De aceea, recomand aplicarea cunoștințelor și competențelor însușite zi de zi la școală pentru rezolvarea unor itemi de tipul celor administrați prin testările naționale.

În acest sens, pentru antrenament pot fi folosite modelele de teste de pe site-ul ministerului sau auxiliare didactice cu teste concepute după aceeași structură”, este de părere Iuliana Drăgan, specialist Intuitext în educație și profesor pentru învățământul primar.

 

ÎnțelegemMatematica ușor și plăcut

Iată câteva dintre motivele pentru care culegerea Intuitext de Matematică clasa a IV-a este alegerea perfectă atât pentru pregătirea temelor, cât și a testărilor sau concursurilor școlare:

- Conține exerciții și probleme ce îi ajută pe copii să se familiarizeze cu examenele.

- Respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește.

 - Conținuturile vin însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și se potrivește pe profilul de vârstă al elevilor de 10 ani.

 - Conține 811 exerciții și probleme. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursuri școlare.

 

Propus de: Editura_Intuitext | 02.05.2019 14:54 | 836 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Treburi casnice pentru copii - beneficiile lor

Independenta
Responsabilitatea

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 9 evenimente

«OCTOMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


SCOALA MEA

Propus de: getau2009

Sondajul zilei

Ce procent din totalul "hârtiilor" pe care le produceți in activitatea dumneavoastră didactica sunt inutile (nu va sunt de folos la clasa, nu sunt relevante, nu sustin procesul didactic etc)

307 voturi | 3 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: magghyc Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!