Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Copiii prefera Salzburg

SalzburgAici, atat adultii, cat si cei mici se pot bucura de farmecul cetatilor medievale exact asa cum si le-au inchipuit ascultand povesti, de plimbarile cu vaporul de pirati sau parcul cu cascade. Asadar, daca vreti sa le faceti o bucurie celor mici, in orasul Salzburg veti avea multe oportunitati de distractie. Puteti vizita impreuna Cetatea Hohensalzburg, emblema a orasului, ale carui ziduri si incaperi pastreaza amintirea faptelor istorice de demult.

De asemenea, o alta atractie pentru copii poate fi si Gradina Mirabell, un loc minunat, de poveste, cu fantani arteziene, flori multicolore, decoratiuni baroce si pitici gnomi pietrificati. O alta atractie pentru turistii de toate varstele este si palatul Hellbrunn, un loc de joaca ce ofera multe oportunitati de aventurare, cu poienite si drumuri ascunse si cu un teatru construit in stanca. Tot in incinta palatului Hellbrunn, copiii se pot bucura de figurinele colorate si fantanile arteziene, precum si de gradina zoologica ce adaposteste animale din intreaga lume.

Alte locuri pe care intreaga familie le poate vizita sunt Cartierul Domului (resedinta arhiepiscopala si manastirea benedictina Sf Petru), numeroase evenimente si concerte pentru copii, Muzeul de Arta Moderna si bineinteles, imprejurimile orasului, ce ofera privelisti unice: defileul Liechtenstein, sau lumea uriașilor de gheață Werfen, cea mai mare peșteră de gheață din lume, expozitia de locomotive din Freilassing sau hidrocentrala de la lacurile de acumulare din munții Kaprun, salinele Hallein sau domeniul Aiderbichl, loc in care unele animale si-au gasit o noua casa.

Pentru familiile care aleg sa viziteze acest oras impresionant, pot beneficia de cardul Salzburg, care faciliteaza intrarea libera la toate atractiile turistice, precum si calatoriile cu vaporul Salzach-Schiff, telecabina si utilizarea mijloacelor de transport in comun.

Mai multe informații www.salzburg.info

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 03.07.2014 13:56 | 1206 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

329 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN