Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Conferinţa Naţională a Comunităţii "Educaţie pentru Ştiinţe"

În perioada 30-31 Octombrie va avea loc la Bucureşti prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Comunităţii "Educaţie pentru Ştiinţe". Evenimentul se desfăşoară în cadrul manifestării Lights of the Worlds ce sărbătoreşte Anul Internaţional al Luminii 2015.

Nume proiect: Scientix

Organizatori: Scientix România, eTwinning România, ESERO România, Societatea Română de Fizică, Societatea de Ştiinţe Matematice din România

Condiţii de participare: Grupul țintă e format din cadre didactice din învăţământul preuniversitar din domeniul ştiinţelor şi studenții care se pregătesc pentru profesia didactică, dar şi diferiţi actori educaţionali (cadre didactice universitare, manageri educaţ

Perioadă înscriere: 02.10.2015 - 29.10.2015

Perioadă desfăşurare: 30.10.2015 - 31.10.2015

În perioada 30-31 Octombrie va avea loc la Bucureşti prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Comunităţii "Educaţie pentru Ştiinţe".

Conferinţa se adresează în primul rând cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar din domeniul ştiinţelor și studenților care se pregătesc pentru profesia didactică, dar şi diferitelor categorii actori educaţionali (cadre didactice universitare, manageri educaţionali, cercetători, reprezentanți din mediul privat) interesate de dezvoltarea domeniului.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul manifestării Lights of the Worlds ce sărbătoreşte Anul Internaţional al Luminii 2015. Mai multe informaţii despre manifestarea  Lights of the Worlds se găsesc aici.

Obiectivele Conferinţei "Educaţie pentru Ştiinţe" sunt:

  • Prezentarea rezultatelor privind implementarea unor metode inovative de realizare a educaţiei pentru ştiinţe dezvoltate în cadrul proiectelor şi iniaţivelor educaţionale în România;
  • Realizarea unor ateliere interactive pentru participanţii la procesul de educaţie care să faciliteze experimentarea de noi abordări educaţionale;
  • Organizarea unor spaţii de discuţii privind dezvoltarea domeniului cu implicarea diferiţilor actori sociali intersaţi de educaţia pentru ştiinţe.

Conferinţa cuprinde următoarele tipuri de sesiuni:

  • Sesiuni comune ale evenimentului "Lights of the World"
  • Prezentări ale proiectelor educaţionale
  • Ateliere "hands-on" de bune practici
  • Sesiune ESERO
  • Sesiune de dezbateri cu reprezentanţi din mediul educaţional

Mai multe detalii: despre program şi despre condiţiile de participare. Pentru înregistrare, completaţi formularul de pe situl IYL2015.

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: ivasil | 05.10.2015 19:08 | 1399 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Aprecierea pozitiva

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 24 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

587 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN