Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Conferința internațională online „Soluții inovatoare în educație”, ediția a VIII-a, 25 mai 2023, ora 18.00

Cunoaște cea mai bună echipă de profesori și experți în educație de până acum de pe scena EduMagic. Pornim călătoria despre motivarea elevilor cu peste 1000 de profesori de la toate ciclurile de învățământ. Pe durata a 3 ore spectaculoase de învățare (asigurăm traducerea) te vei întâlni cu cei 11 formatori printre care Oana Moraru și Valerie Monti Holland. Te invităm la a VIII-a ediție online a Conferinței Internaționale „Soluții inovatoare în educație” în data de 25 mai, ora 18.00, pentru a aplica cele mai noi metode de motivare din neuroștiințe și pentru a descoperi lecții atractive, jocuri și activități educaționale cu impact. Bonus: primești acces gratuit la platforma mozaWeb (3 luni).

Nume proiect: Învăț și Zâmbesc

Organizatori: EduMagic, Învăț și Zâmbesc, Mozaik Education

Perioadă înscriere: 14.05.2023 - 21.05.2023

Perioadă desfăşurare: 25.05.2023

Ce vei învăța alături de noi?

  • Cum să aplici mecanisme de bază din neuroștiințe pentru a motiva elevii și să comunici cu ei pentru a primi și oferi feedback.
  • Cum să creezi lecții atractive și interactive, pline de culoare, utilizând tehnologia, precum și jocuri pentru a preda și evalua într-un mod captivant.
  • Cum să personalizezi învățarea cât mai util pentru fiecare elev, însă și eficient ca timp.

Click aici pentru detalii complete pe pagina evenimentului si pentru inscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-editia-viii.html

Ce obții după înscriere?

  • Primești prin email informații utile despre conferință și motivarea elevilor.
  • Obții linkul de participare prin email cu câteva zile înainte de eveniment.
  •  Participi live la conferință la 25 mai și interacționezi cu formatorii.
  • Ulterior accesezi înregistrarea evenimentului și revii oricând pentru a exersa.
     
  • Primești un certificat de participare internațional Mozaik Education și unul național EduMagic.

Oana Moraru este fondator și manager Școala Helikon, consultant educațional, învățător și profesor, 20 de ani experiență în învățământul privat și public.

Ildiko Torok este Business Development DirectorMozaik Education, o editură prestigioasă cu tradiție de peste 30 de ani și prezentă în peste 70% din școlile din Ungaria. Aceasta cumulează 12 ani de experiență în interacțiunea cu: specialiști în educație, edituri, companii de dispozitive pentru școli și alți actori importanți în educație. Sub coordonarea sa, Mozaik Education a reușit să lanseze softul educațional mozaBook în 40 de țări și să ajungă la milioane de profesori și elevi.

Valerie Monti Holland este coach sociodramatist, mentor și formator cuexperiență de peste 25 de ani. Este Co-Director al programului The Flower 125, care a fost conceput în Sheffield, Marea Britanie, în 1998, datorită nevoilor semnificative de sănătate mintală prezentate decopiii vulnerabiliși tinerii din unul dintre cele mai sărace cartiere din Marea Britanie. Programul oferă o serie de activități de promovare a sănătății mintale folosind unmodel unic de livrare care s-a dovedit extrem de eficient în îmbunătățirea încrederii, stimei de sine și cunoștințelor despre sănătatea mintală ale participanților. Până în prezent, au instruit peste 1.500 de profesoriși mai mult de 10.000 de copii și tineri.

Glenn Carter este profesor în cadrul Școlii Primare Ingleby Mill din Stocktoncoordonând istoria timp de 8 ani și geografia timp de 2 ani. Membru al Comitetului Primar al Asociației Istorice, Consilier specialist de istorie primară pentru educație Durham, specialist independent în istorie a dezvoltat propriul websitewww.history-rocks.com prin care oferă resurse profesorilor și îi ajută să transforme istoria într-o disciplină captivantă, să facă clasele mai antrenante și ușor de înțeles. În cadrul site-uluiGlenn crează lecții, prezentări ușor de urmărit, foi de lucru, activități la clase, jocuri și cântece. Acesta folosește tehnologia pentru a captiva și crește interesul elevilor asupra acestei discipline, acesta fiind și domeniul lui de interes: implicarea elevilor prin utilizarea tehnologiei.

Viktória Csanádi este membru al echipei de dezvoltare internațională Mozaik Education. Din experiența practică de la clasă ca prof. înv. gimnazial și liceal de biologie și chimie din Ungaria sprijină organizații din întreaga lume să găsească soluțiile potrivite pentru un învățământ de succes.

Tatiana Cauni este prof. înv. liceal de limba română la Liceul Teoretic Emil Racoviță din Baia Mare. Face parte din Corpul Experților și al Mentorilor din educație. De 21 de ani coordonează o trupă de teatru. Organizează Cafenelele Merito Maramureș, Webinarele Merito pentru profesori, Școlile Merito pentru adolescenți și Clubul de lectură pentru profesori. A fost desemnată profesor Merito în 2019.

Alina Iga este fondatorul podcastului Cufărul cu povești, prof. înv. primar la Babel Școală și Liceu din Timișoara, cu experiență de 8 ani ca prof. înv. preșcolar, membru voluntar al inEDU, voluntar al Academiei Mămicilor din Timișoara, coordonator proiect Aventura prin lectură.

Irina Ștefănescu este trainer și consultant, membru fondator al Asociației ARC Pro pentru Coaching Profesionist din România. A creat un curriculum de antrenament în sociodramă și metode de acțiune pentru business, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de institutul ODef din Geneva cu care colaborează din 2012. Începând cu anul 2008, Irina lucrează cu cadrele didactice din România pentru a aduce metodele de acțiune în sala de clasă, stimulând învățarea. La această ediţie a conferinţei, Irina ne va prezenta folosirea metodei SCARF pentru a ne îmbunătăţi relaţia cu sine și cu elevii noştri.

Amia Rosa este instructor de tehnici de relaxare și dezvoltare personală, având formarea în Asia, Thailanda. În ultimii patru ani a ghidat sute de oameni în procese de meditație, respirație și feminitate, atât în România, cât și în Asia. Andreea face parte din echipa EduMagic, în calitate de trainer și manager de marketing, şi ne-a pregătit un nou moment de relaxare şi fericire tocmai din Bali, Indonezia.

Cristian Dițoiu este profesor la Universitatea București, designer de produse educaționale,  co-fondator și administrator la EduMagic, co-fondator Învăț și Zâmbesc. În trecut: director marketing Olimp NET, membru fondator Organizația de Marketing în Turism din România, expert POSDRU, membru fondator Asociaţia Pro-INFO, master și doctorat în Marketing, ASE, licență în Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Politehnică București.

Sorina Conea este creator de experiențe educaționale și co-fondator EduMagic, administrator Învăț și Zâmbesc și trainer certificat Mozaik Education. În trecut: absolventă Founder Institute, manager de produs Asociația Pro-INFO, coordonator PR Innovations for Tomorrow și Future Makers,  co-fondator UX-City, mentor la Universitatea Alternativă, având licență și master în Relații Internaționale Economice, ASE.

Click aici pentru detalii complete pe pagina evenimentului si pentru inscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-editia-viii.html

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: Ditoiu_Cristian | 15.05.2023 09:29 | 4727 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

329 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN