Jocuri educaţionale

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Girafa la dietă
Aflarea termenului necunoscut. Metoda balanţei
Matematica Clasa a III-a

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE TIMPURIE Tehnologie și dezvoltarea inteligenței matematice (6-8 noiembrie)

Evenimentul organizat de Fundația Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching, se adresează educatorilor, învățătorilor, psihologilor, pedagogilor, coordonatorilor responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale, asistenților medicali, supraveghetorilor și îngrijitorilor din creșele de stat, care interacționează și participă la activitățile copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 10 ani.

Conferinta de Educatie Timpurie

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, sesiunile de training vor fi susținute de experți internaționali în educație timpurie, cu experiență în sisteme de învățământ performante, ce le vor oferi participanților informații de specialitate, strategii și seturi de activități pentru a-i ajuta să dezvolte capacitatea matematică a copiilor într-un mod eficient și a le asigura succesul academic ulterior:

Cu o experiență internațională de peste 20 de ani, Ali McClure este autor, profesor-instructor, consultant în educația timpurie, coordonator educațional pentru copiii cu nevoi speciale și mamă a trei băieți adolescenți. Studiile de cercetare în domeniul neuroștiințelor educației, precum și practica lui Ali McClure din Marea Britanie și din întreaga lume au contribuit la evoluția sistemului educațional și la rezultate remarcabile în numeroase școli.

Helen Battelley este consultant, antrenor, autor și speaker de renume internațional în domeniul dezvoltării fizice și mișcării în educația timpurie și primară. Stilul ei de antrenament este energic, pasional și extrem de motivant. Cu o carieră de peste 19 ani ca specialist în dans și mișcare, Helen este respectată la nivel global pentru contribuția sa în domeniul educației prin mișcare, dans și joc.

Will Hussey este unul dintre cei mai bine vânduți autori și vorbitori din domeniul educației. Filosofia sa de viața se bazează pe integrarea gândirii creative în viața de zi cu zi, la serviciu sau acasă. Prin sesiunile sale de pregătire pentru educatori, Will Hussey reușește să le cultive acestora plăcerea de a lucra cu copiii și dorința de autodepășire atât pe plan profesional, cât și personal. Toate acestea, cu scopul de a crea un act educațional performant și plăcut.

Pamela Mundy colaborează în calitate de expert în educație timpurie cu numeroase organizații internaționale, inclusiv școli și ministere ale educației, atât la nivel național, cât și international. Este consultant, speaker și un autor reputat în domeniul educației timpurii. De asemenea, deține funcția de consultant pentru BBC și Channel 4 Learning pe probleme de educație, este co-autor al programului on-line de leadership în educație timpurie de la Oxford University Press și a colaborat cu Departamentul pentru Educație al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea și derularea programului national dedicat primilor ani de formare ai copilului. Pamela a contribuit la îmbunătățirea mediului academic prin asigurarea calității studiilor, a suportului strategic, ghidare și implementare pentru o serie de grădinițe, creșe și grupuri școlare, în Marea Britanie, Asia de Sud, SUA, America de Sud, Chile, Africa de Vest, China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Singapore, Malaezia, India, Caraibe, Rusia și Columbia.

Anita Curtis este trainer de educație timpurie și planificator calificat. Energia și pasiunea cu care lucrează au făcut ca sesiunile ei să fie cunoscute pe plan internațional. În cadrul Conferinței de Educație Timpurie, Anita va împărtăși un set de idei, strategii și soluții practice pentru eficientizarea procesului de învățare a noțiunilor de matematică în educația timpurie.

Accesul la eveniment este GRATUIT pentru personalul specializat din sistemul public de învățământ preșcolar și primar. Reprezentanții grădinițelor și creșelor private se pot înscrie pe baza unei taxe de participare.

Formularul de înscrieri este disponibil aici

Despre First7:

FIRST7 Parents & Educators Coaching este primul centru pentru educație timpurie din România dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, de la naștere și până la 10 ani.

Prioritățile în activitatea de instruire a educatorilor și a personalului specializat includ utilizarea celor mai bune practici de lucru cu copiii, promovarea descoperilor recente în domeniu și crearea unui mediu de învățare creativ, stimulant și armonios, care să înlăture barierele culturale și diferențele dintre copii.

Mai multe detalii despre programele de educație timpurie First7 puteți găsi pe www.first7.ro.

 

 

 

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 10.10.2019 10:13 | 8942 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Sentimentul puterii personale la adolescenti

Independenta
Increderea in sine
Responsabilitatea

Functia reflectiva a parintilor

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 65 evenimente

«MAI 2020»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Diafanele păpădii

Propus de: adinanedelcu

Sondajul zilei

Ce măsuri le considerați că ar trebui luate de Ministerul Educației, pentru a sprijini activitatea online pentru elevi și profesori?

126 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ProfesorAdi Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Accesaţi Lecţii online şi împărtăşiţi colegilor ideile dvs.