Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Conferința de Educație Timpurie, ediția a 4-a - Educație cu entuziasm pentru copii fericiți

Conferinta de Educație TimpurieÎn acest an, tema conferinței este „Educație cu entuziasm pentru copii fericiți“, iar speakerii internaționali invitați vor aborda această tematică din unghiuri complementare.

Jane Bright lucrează cu educatori și cu manageri educaționali în Marea Britanie, concepând programe care susțin dezvoltarea sistemelor de educație timpurie.

Helen O'Donoghue are o experiență de peste 25 de ani în sisteme educaționale internaționale. Pozițiile ocupate în Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și Marea Britanie i-au facilitat o vastă experiență multiculturală. Helen a condus două mari școli internaționale, este pasionată de procesul de învățare a copiilor și de îmbunătățirea sistemelor educaționale.

Shonette Bason Wood este trainer internațional, educator și mamă a șase copii. Într-un fel, reușește să țină totul împreună, împărtășind rețeta succesului fanilor ei din întreaga lume. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice organizație.

Mandy Tulloch a fondat Mud Pies în 2009 pentru a promova educația în natură. De la lansarea sa, Mud Pies a lucrat cu sute de familii, școli și diverse organizații precum BBC Scoția, Scottish Natural Heritage, Techfest in September și Universitatea din Aberdeen. Ideea Mud Pies s-a dezvoltat din dragoste pentru natură și dintr-o experiență îndelungată în a ajuta copiii să învețe mai multe despre mediul înconjurător.

„Prin Conferința de Educație Timpurie ne dorim să oferim cursuri similare celor disponibile pentru profesorii din Europa de Vest și să creăm astfel un nucleu care inspiră schimbarea prin informații și practică. Este nevoie de astfel de inițiative pentru ca numărul candidaților care doresc să intre în învățământ este în continuă scădere, iar educatorii existenți au nevoie de strategii adecvate noilor generații. Pentru anul acesta, am ales tema «Predarea cu entuziasm pentru copii fericiți», pentru că știm că un profesor extraordinar este complet implicat în predare, iar eforturile sale au un impact asupra modului în care se vor comporta generațiile viitoare. Am invitat traineri care pot acoperi într-o manieră completă tematica aceasta, pentru că managementul clasei ar trebui să se bazeze pe un cumul de abilități personale și profesionale al educatorului“, declară Valentina Secară, fondator al Fundației Acorns.

Educatorii se pot înscrie la conferința organizată cu sprijinul Camerei de Comerț Româno-Britanice și al Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC) printr-un e-mail la office@first7.ro.

Educatorii din sistemul public beneficiază de acces gratuit, iar personalul din grădinițele și creșele private, taxa de participare pentru este de 240 EUR pentru toate cele 3 zile de eveniment.

 

Învăţământ preşcolar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 25.07.2017 11:39 | 6780 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (7)

0 0

23.08.2017 14:52 sandapenciu

Bună ziua!
Pentru cei din provincie se asigura cazare gratuita?
Directorii de scoli pot participa ?

0 2

23.08.2017 21:38 14gvvg

BUNA SEARA ! VA ROG SA-MI SPUNETI CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE SI DACA CEI DIN PROVINCIE POT BENEFICIA DE CAZARE GRATUITA ? MULTUMESC !

0 2

05.09.2017 11:26 CALUGAROIU_MARIA_VIORICA

Sigur voi participa. CALUGAROIU MARIA-VIORICA SIMBURESTI OLT

0 0

05.09.2017 12:26 nina_carmen1969

Pentru cei din provincie cazarea este gratuita?Se elibereaza adeverinte de participare la aceasta conferinta?Multumesc

0 0

05.09.2017 22:16 Viki_1

Am trimis o cerere de inscriere la Conferinta, dar nu mi s-a confirmat inscrierea!
Victoria Savu -Bucuresti

0 0

06.09.2017 00:35 seracin1946

Câștiguri prin internet, foarte motivante. Lucrați acasă, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuită și de cea mai bună calitate. Trebuie să aveți vârsta de 18 ani și cunoștințe minime de navigare pe internet. Mai multe detalii obțineți trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMATII” pe adresa seracin1946@yahoo.com

0 0

06.09.2017 11:32 galina_tonu

Sunt manager al gradiniței de copii ”Licurici” din localitatea Bardar,-Ialoveni RMoldova, mă numesc Galina Tonu. Avem o grădiniță de 6 grupe cu copii de la 2-7 ani. Mă informez des de noutățile , de programele preșcolare pe care le publicați pe pagina dată și sunt de mare folos pentru corpul didactic al grădiniței noastre. Referitor la Conferința pe care va avea loc la Dumnevoastră, nu doriți ca să ne faceți o invitație pentru un schimb de experiență, o colaborare cu instituțiile de educație timpurie din România? Am fi recunoscători și am participa cu mare placere pentru a vedea activitatea cadrelor didactice care sunt încadrate în educația copiilor de vîârstă preșcolară.
Așteptăm răspunsul Dumnevoastră.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN