Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Conferința de Educație Timpurie cu tema ”Educația vine din inimă” are loc între 24 și 30 octombrie la Timișoara, București, Suceava, Chișinău

În perioada 24-30 octombrie va avea loc cea de-a 8-a ediție a Conferinței de Educație Timpurie, singurul eveniment dedicat educației timpurii cu acces GRATUIT pentru cadrele didactice din învățământul preșcolar și primar ce activează în sistemul public.

După 2 ani care au perturbat învățământul la nivel global și o ediție a Conferinței de Educație Timpurie
organizată online, anul acesta, organizatorii au decis revenirea la formatul cu participare în sală și au extins evenimentul în Timișoara (24 octombrie), București (26-28 octombrie), Suceava (29 octombrie) și Chișinău (30 octombrie).

Nu mai puțin de 8 formatori din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, recunoscuți pentru contribuția lor la îmbunătățirea sistemelor de învățământ la nivel global, vor susține sesiuni de training în jurul tematicii anului 2022, ”Educația vine din inimă!”.

Tema acestei conferințe este una care invită la abordarea învățării din perspective multiple, pentru toate tipurile de inteligențe. Sesiunile de training au fost create pornind de la conceptul de ”stare de bine” în sala de clasă, importantă în acumularea de cunoștințe și deprinderi relevante în viitor. Modul în care dezvoltăm aceste arii astăzi se va reflecta în viața de adult a noilor generații. Va fi o editie pentru viitor, ancorată în prezent.
Ne păstram elementul diferențiator, și anume participarea speaker-ilor cu activitate la nivel mondial, pentru a da posibilitatea și cadrelor didactice din România de a fi la curent cu cele mai noi strategii și de a primi același tip de informație precum colegii lor din alte țări.” Valentina Secară, fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie.

Astfel, formatorii care vor fi prezenți la Conferința de Educație Timpurie au pregătit pentru cadrele didactice din România, nu doar strategii adaptate nevoilor de învățare ale noilor generații și seturi de activități ușor de aplicat la clasă, ci și experiențe și lecții motivaționale menite să stimuleze entuziasmul și starea de bine în viața profesională și personală. Printre sperakerii conferinței se numără:

  • Alison Featherbe deținătoare a titlului ”Trainer of the Year” la Nursery World Awards 2021 și unul dintre cei mai apreciați specialiști în educație timpurie pentru calitățile sale de a pregăti și motiva liderii și managerii de unități de învățământ preșcolar.
  • Pamela Mundy colaborează în calitate de expert în educație timpurie cu numeroase organizații internaționale, inclusiv școli și ministere ale educației. Deține funcția de consultant pentru BBC și Channel 4 Learning pe probleme de educație, este co-autor al programului online de leadership în educație timpurie de la Oxford University Press și a colaborat cu Departamentul pentru Educație al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea și derularea programului national dedicat primilor ani de formare a copilului.
  • Helen Battelley, consultant, antrenor, autor și speaker respectat la nivel global pentru contribuția valoroasă la creșterea profilului activității fizice din primii ani și la reducerea comportamentelor sedentare.
  • Helen O’Donoghue, formator pentru adulți cu o experiență de peste 28 de ani de lucru cu sisteme educaționale internaționale în țări precum: Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și Marea Britanie.
  • Stuart Stotts - autor, muzician și formator educațional ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat cu școli din întreaga lume, încurajând muzica, povestea și creativitatea elevilor și profesorilor.

Pentru detalii și înscrieri intrați pe site-ul FIRST7

Cadrele didactice din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro.

Eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Zenos, Estetiq Solutions, Didactica Publishing House, Amos, Keyroad, Apa Nova, Imagine Art Studio.
Parteneri media: Revista Cariere, Itsy Bitsy, Kinderpedia, Suntmamica.ro, Suntparinte.ro, Didactic.ro, Yozi.

Despre Conferința de Educație Timpurie FIRST7

Conferința de Educație Timpurie este o inițiativă a Fundației Acorns prin FIRST7 - Centrul de training pentru părinți și educatori, al cărei scop este de a oferi personalului din educație soluții practice de predare, adaptate nevoilor copilului mileniului 3.

Conferința de Educație Timpurie se adresează educatorilor, învățătorilor, psihologilor, pedagogilor, îngrijitorilor și asistenților medicali din creșe, grădinițe și școli, precum și coordonatorilor responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale ale copiilor cu vârste între 0 și 10 ani și aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 20.10.2022 13:29 | 6101 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

291 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN