Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul Interjudetean de cultura generala ,,GENIALII”

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Concursul ,,GENIALII”este axat pe o singură secţiune: CULTURĂ GENERALĂ. Itemii pentru acest concurs sunt elaboraţi din toate disciplinele de învăţământ în conformitate cu programele şcolare în vigoare, pe ani de studiu . Subiectele concursului vor fi elaborate de cadrele didactice titulare şi active ale Asociaţiei Învăţătorilor Ialomiţeni în colaborare cu partenerii din ţară.

Concursul ,,GENIALII”este organizat o singură dată pe an, în semestrul al doilea , la sfărşitul orelor de curs, nepriclitându-se procesul de învăţământ.

Concursul ,,GENIALII”are trei etape : locală, judeţeană şi intrejudeţeană.

Toate etapele sunt eliminatorii în funcţie de punctajul obţinut. La etapa finală participarea este directă,  la Slobozia, la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.2,,Sf.Andrei”Slobozia.Mai multe amanunte, regulamenrul, fisa de inscriere si protocolul de colaborare le gasiti in attach.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: raceanu_nela | 27.03.2011 15:57 | 7907 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Aprecierea pozitiva

Echilibrul emotional

Comentarii (4)

0 0

27.03.2011 18:20 diana01

care este numarul minim de elevi care trebuie sa se inscrie pentru ca o scoala sa poata participa la concurs ?
intreb acest lucru pentru ca suntem o scoala mica

0 0

03.04.2011 12:10 raceanu_nela - Autor

Nu exista un nr minim. Prima faza se desfasoara in scoala.Se vor trimite cele necesare prin posta.

0 0

13.06.2012 15:15 MARYUS-ROBERT

MARE ATENTIE CU ACEST CONCURS!!! VA PREZINT RASPUNSUL LA O CONTESTATIE, PRECUM SI POZITIA MEA, TATAL COPILULUI, FATA DE ACEST CONCURS:

Buna dimineata!

Copilul dumneavoastra a obtinut la Concursul Genialii din data de 9 iunie 2012, 99 puncte deoarece nu a facut desenul ( metoda figurativa) pentru rezolvarea problemei .

Va dorim o vara frumoasa !

Cu stima si consideratie,

Victoriana Aprilia Galbenus
Buna ziua!

Dupa cate am inteles, exista doua aspecte, unul fiind acela ca nu se cerea metoda figurativa in mod explicit, al doilea, copilul a rezolvat prin metoda algebrica, dupa spusele lui, deci nu se impunea niciun grafic. Cum ambele conditii au fost indeplinite de elev, nu vad unde a avut corectorul o problema sau, prin extrapolare, chiar si re-corectorul... Dat fiind ca nu am primit nimic scanat, rezolutia dumneavoastra mi se pare un pic tendentioasa. N-ar trebui, dar ca sa folosesc aceeasi metoda / moneda, probabil ca nu s-a dorit sa i se acorde 100 de puncte. Este pacat ca obisnuim sa aratam copiilor, cu orice prilej, ca de fapt in aceasta tara nu vrem sa impunem cinstea si corectitudinea, asa cum dealtel afirmati cu emfaza pe site-urile in care v-am gasit, ci mai degraba protectionismul si minciuna. Iar setea de cultura, spiritul de concurenta loiala o transformati in impostura. Mult, putin, ne pare rau ca am si platit inca pentru asa ceva! Noi speram ca, oriunde veti concura, sa nu intampinati asemenea probleme...

O zi buna in continuare!

Cu acelasi respect!

PS1: ne rezervam dreptul de a folosi toate mijloacele, oricand vom avea timp si ne vom gandi la acest concurs, pentru a-i face publicitate negativa.

PS2: dintr-un alt caz petrecut pe ruta Navodari, am auzit ca pentru aceeasi greseala s-au taiat 4 puncte, dupa care s-au re-acordat. Din aceste doua cazuri, poate veti putea explica, in termeni profesionali, daca totusi e o greseala, atunci copilul meu n-ar trebui sa primeasca 103 puncte?...

PS3: nu va obositi sa trimiteti eventuale diplome, etc., copilul oricum a avut o criza existentiala si o deziluzie cumplite, nu vreau sa-i perpetuez / rememorez aceste momente...

0 0

21.06.2014 19:21 ion_stefan

Buna seara !Fiica mea Ion Marina-Denisa de la LICEUL TEHNOLOGIC FIERBINTI-TARG cl a-iv-a aparticipat la concursul GENIALII din data de 07 o6 2014 si nu stiu ce punctaj a obtinut.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 24 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

591 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN