Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURSUL "GENERAL GRIGORE BASTAN"

Concursul este deschis tuturor elevilor cu două secţiuni : gimnaziu ( V-VIII) şi liceu( IX-XIII), indiferent de filiera, profil, specializare şi formă de învăţământ . Concursul îşi propune să stimuleze interesul şi cunoaşterea elevilor pentru ceea ce au reprezentat eroii, cu precădere cei militari, pentru Istoria Românilor. Acest concurs le oferă oportunitatea tinerilor şi familiile lor, de a conştientiza şi înţelege mai bine elemente ce ţin de cultura şi civilizaţia poporului din care fac parte. Concursul constă în: doua întrebări referitoare la activitatea şi viaţa Generalului Grigore Baştan - pentru gimnaziu: • Un referat cu tema „Istoria militară a României în secolele XIX - XX”. - pentru liceu : • Un eseu/ comunicare ştiinţifică cu tema „Istoria militară a României în secolele XIX - XX”. Toate informaţiile se pot găsi pe pagina de Facebook a Fundaţiei „General Grigore Baştan”:

Nume proiect: PROIECTUL "EROII - MODELE PESTE GENERAŢII" publicat in CAER / 2014 pozitia 388

Organizatori: Fundatia General Grigore Bastan; Prof. Furtuna Doina Simona - Lic. Teh. "Henri Coanda" Buzău

Condiţii de participare: Concursul constă în: - pentru gimnaziu: • Întrebări referitoare la activitatea şi viaţa Generalului Grigore Baştan. Toate informaţiile se pot găsi pe pagina de Facebook a Fundaţiei „General Grigore Baştan”:; • Un referat cu tema

Perioadă înscriere: 20.03.2014 - 10.04.2014

Perioadă desfăşurare: 20.03.2014 - 11.05.2014

CONCURSUL "GENERAL GRIGORE BASTAN" se adreseaza elevilor de la gimnaziu si liceu.

Concursul este online si este deschis elevilor la data de 20 martie 2014.

Elevii de gimnaziu si liceu vor raspunde la 2 intrebari despre viata si activitatea Generalului Grigore Bastan, conditie obligatorie, pentru inscrierea lucrarilor in concurs. Elevii de gimnaziu vor elabora un referat cu tema "Istoria militara a României - secolele XIX - XX", iar elevii de liceu  un eseu sau o comunicare stiintifica cu tema "Istoria militara a României în secolele XIX - XX".

Raspunsurile la intrebari vor fi puse la finalul lucrarilor si reprezinta 20% din nota, iar referatul/eseul/comunicarea stiintifica cu 80%.

Nota: Compoziţia (referatul/eseul/comunicarea stiintifica) va avea dimensiunea de 2-3 pagini, format electronic, fond Times New Roman, marime 12, la un rand. Sub titlu se va preciza numele participantului, varsta, scoala, clasa, profesorul coordonator, adresa scolii, un numar de telefon. Raspunsul la cele 2 intrebari este obligatoriu. Alte detalii le aflati de pe adresa de Facebook a Fundatiei General Grigore Bastan si adresa de e-mail: concursbastan@gmail.com

lucrarile se trimit pe adresa de e-mail concursbastan@gmail.com.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: elenaist | 20.03.2014 23:45 | 1074 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

448 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN