Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs și simpozion regional Galant & Elegant, înscris în CAERI 2016

Proiectul „Galant & Elegant“ are ca activitate principală un concurs în format electronic cu două secțiuni pentru elevi și una pentru profesori. Secțiunea pentru elevi cuprinde creație literară și creație artistică, iar cea pentru profesori, proiecte pentru orele de consiliere și orientare/ activități extrașcolare. Scopul proiectului este acela de a motiva tinerii pentru un comportament normativ care să contribuie la construirea unei societăți axată pe valorile nonviolenței și a conviețuirii conform eticii contemporane. Activitățile proiectului vin în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor direcți (elevi, profesori, diriginți, consilieri educativi) și a celor indirecți (familia și comunitatea locală și societatea în ansamblu). Activitatea principală constă în elaborarea unui ghid de comportament în format electronic cu tematica „Norme de comportament în spațiul școlar și societate“, care conține produsele finale ale concursului: dramaturgie, lirică, povestiri, eseuri, desene, scurt-metraje artistice, fotografii, prezentări în format electronic, proiecte educative. Ne propunem implicarea în proiect și participarea la concurs a unui număr important de elevi și profesori din regiunea Nord-Est care să conștientizeze necesitatea implicării elevilor în activități și proiecte care să promoveze bunele maniere în spațiul școlar și în societate, de natură să asigure un climat social bazat pe valori cum ar fi: bunul-simț, eleganța, comunicarea nonviolentă, respectul, etc.

Nume proiect: Galant & Elegant

Organizatori: Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” Iași

Condiţii de participare: REGULAMENTUL DE PARTICIPARE Modalitatea de înscriere: completarea fişei de înscriere şi trimiterea acesteia prin email până la data de 29 aprilie 2016 la adresa galantsielegant@yahoo.com (și/ sau lavimoisuc@yahoo.com) Condiții de participare:

Perioadă înscriere: 04.01.2016 - 29.04.2016

Perioadă desfăşurare: 27.05.2016

Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Iași și Liceul Teoretic Miron Costin din Iași vă invită să participați la Concursul (pentru elevi) și Simpozionul (pentru profesori) Galant & Elegant. REGULAMENTUL DE ORGANIZARE Secțiunile concursului Galant & Elegant:I.Secţiuni elevi I.1 Secţiunea creație literară: lirică, povestiri, dramaturgie, eseuri I.2 Secţiunea creație artistică: desene, grafică, postere,  fotografie, film prezentări în format electronicTema ediției 2016 este : Galanterii colegiale – bune maniere între colegi în școală II.Secțiunea profesori: Proiecte educative pentru activități extrașcolare/ extracurriculare/ nonformale. Tematica: Norme de comportament în spațiul școlar și societate.

Fişa de înscriere a elevilor la Concursul Galant & Elegant

 

Şcoala de provenienţă

Nume, prenume elev/i

Nume, prenume profesor/i coordonatori

Date de contact ale profesorilor coordonatori (e-mail, telefon)

Titlul proiectului

 

 

Fişa de înscriere a profesorilor la Simpozionul Galant & Elegant

 

Nume, prenume profesor

 

Scoala de proveniență

 

Date de contact (e-mail, telefon)

 

Titlul proiectului

 

Forma de prezentare a proiectului

 

 

 

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: lavinia13 | 03.04.2016 22:56 | 1071 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (2)

0 0

03.04.2016 23:10 aditoiu

Unde se găsește fișa de înscriere?

0 0

04.04.2016 15:03 lavinia13 - Autor

Mea culpa! Am revenit asupra textului şi am inclus şi fişa. Vă mulţumesc că m-aţi atenţionat!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

292 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN