Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

concurs proiect

Mulţi dintre elevii noştri au o creativitate şi o imaginaţie copleşitoare. Lumea care îi înconjoară e o sursă fantastică de inspiraţie, fie că e vorba de colegi, prieteni, natură sau de emisiunile şi de filmele pe care le vizionează. Până şi jocurile pe calculator îi încurajează să călătorească mental într-o lume diferită şi fascinantă. Ȋnsǎ puterea cuvintelor şi a culorii e miraculoasǎ. Natura şi viaţa sub nenumăratele ei aspecte ne oferă cu dărnicie o gamă largă de subiecte, ce pot fi materializate cu simţ de observaţie, fantezie sau sensibilitate. Arta, prin formele sale, contribuie la stimularea potenţialului creativ al elevilor şi a posibilităţilor lor de exprimare. Şi ce altǎ sursă de inspiraţie mai interesantă decât iarna, le putem oferi acestor artişti în devenire? Fie că se gândesc la sărbătorile petrecute alături de familie, la focul de lemne din sobă sau la bunătăţile specifice sezonului rece, iarna este un anotimp magic. Deşi temperaturile sunt coborâte, starea de spirit este una pozitivă. Vrem să le oferim copiilor posibilitatea de a-şi exprima trăirile, emoţiile şi sentimentele în limba engleză. Prin organizarea acestui concurs nu avem pretenţia la artă, ci la cuvinte pline de farmec care să declanşeze cititorului încântare şi plăcere.

Nume proiect: PROIECT EDUCAŢIONAL “THE MAGIC PENCIL”

Organizatori: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava Şcoala Gimnazială „Al. I. CUZA” Fălticeni

Perioadă înscriere: 16.11.2016 - 20.12.2016

Perioadă desfăşurare: 15.11.2016 - 10.02.2017

  1. STRUCTURA PE SECŢIUNI, LA CARE POT PARTICIPA ELEVI DE LA ALTE ŞCOLI DIN JUDEŢ

Se vor organiza trei secţiuni:

  • Clasele pregǎtitoare – II: concurs de desene sau colaje cu tema WINTER HOLIDAYS care ilustrează şi un mesaj în limba engleză;
  • Clasele III-IV: concurs de poezii în limba engleză, pe aceeaşi temǎ, WINTER HOLIDAYS;

Lucrările vor fi redactate în Word, cu caractere de 12, Times New Roman, alinierea - justified, margini pagină - 1.5 cm.

Concurenţii vor trimite lucrările până în data de 21 decembrie 2016, pe adresa şcolii:

Școala Gimnazială ,,Al. I. Cuza”, Fǎlticeni

Str. Nicu Gane, Nr. 4

Cod poştal: 725200

Judeţul: Suceava

Toate creaţiile elevilor însoţite de fişa de înscriere și de acordul de parteneriat (semnat și ștampilat) se vor expedia în perioada 15 noiembrie - 22 decembrie 2016 (data poştei), la adresa menţionatã mai sus; acestea vor fi însoţite de un plic timbrat, autoadresat pentru a retrimite    acordurile de parteneriat.

Toate lucrările vor avea în colțul din dreapta, jos (față), o etichetă cuprinzând : numele şi prenumele elevului, clasa, titlul lucrǎrii, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumǎtor , unitatea școlară.

 

Fiecare cadru didactic participant va  trimite maxim 5 lucrări.

Se vor acorda diplome câştigătorilor, tuturor participanţilor şi profesorilor îndrumători. Rezultatele vor putea fi vizualizate pe www.alicuza.falticeni.ro.

 

Propus de: fiatalbea | 24.11.2016 23:16 | 1757 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

328 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN