Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS ON-LINE JUDEŢEAN CU PARTICIPARE INTERJUDETEANĂ „ UN DAR PENTRU PLANETA ALBASTRĂ ” EDIŢIA a IV-a

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT,,CĂSUȚA POVEȘTILOR'',PITEȘTI VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA a IV-a EDIȚIE A CONCURSULUI JUDEȚEAN CU PARTICIPARE INTERJUDETEANĂ „ UN DAR PENTRU PLANETA ALBASTRĂ ”

Nume proiect: ,,UN DAR PENTRU PLANETA ALBASTRĂ’’

Organizatori: GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ,,CASUȚA POVEȘTILOR'',PITEȘTI

Condiţii de participare: Concursul se adresează preșcolarilor din cadrul gradinițelor din București, județele Argeș și Mehedinți.

Perioadă înscriere: 10.05.2017 - 16.05.2017

Perioadă desfăşurare: 10.05.2017 - 10.06.2017

Concursul este înscris în calendarul activităţilor educative judeţene al ISJ Argeş, anul şcolar 2016-2017 semestrul II, poziţia 229


REGULAMENT DE ÎNSCRIERE,PARTICIPARE ŞI DESFĂŞURARE A CONCURSULUI JUDEŢEAN  CU PARTICIPARE INTERJUDETEANĂ,,UN DAR PENTRU PLANETA ALBASTRĂ’

EDIŢIA a IV-a

TEMA CONCURSULUI:,,UN DAR PENTRU PLANETA ALBASTRĂ” – concurs on-line de fotografie.


SECŢIUNI ALE CONCURS:I.FANTEZII  ECO  Colaje și machete  cu materiale din natura și materiale refolosibile ;


II. DIN NIMIC FAC UN JOC MIC  Jucarii din materiale refolosibile .


ÎNSCRIEREA ŞI TRIMITEREA LUCRARILOR: Concursul se adresează preșcolarilor din cadrul gradinițelor  din București, județele Argeș și Mehedinți.

În perioada   03 mai – 09 mai  fiecare cadru didactic  participant ,va desfășura activități de confecționare a unor machete, colaje, jucării din materiale din natură sau refolosibile, urmând a selecta maxim 3 dintre acestea pentru a participa la concursul on-line.

In perioada 10-16 mai cadrele didactice din județul Argeș  vor  trimite la adresa de e-mail: raduca1980@yahoo.com , un folder cu maxim trei fotografii ale celor mai reușite lucrări , folder denumit cu unitatea de proveniență și numele cadrului didactic îndrumător,  fișa de înscriere completată (anexa nr. 1.) și acordul de parteneriat semnat şi scanat (anexa nr. 2.).

Cadrele didactice din județul Mehedinți vor trimite folderul cu maxim trei fotografii ale celor mai reușite lucrări , folder denumit cu unitatea de proveniență și numele cadrului didactic îndrumător, fișa de înscriere completată (anexa nr. 1.) și acordul de parteneriat semnat şi scanat (anexa nr. 2.) la adresa de e-mail: mariana.ariana@yahoo.com.

Cadrele didactice din București vor trimite folderul cu maxim trei fotografii ale celor mai reușite lucrări , folder denumit cu cu unitatea de proveniență și numele cadrului didactic îndrumător, fișa de înscriere completată (anexa nr. 1.) și acordul de parteneriat semnat şi scanat (anexa nr. 2.) la adresa de e-mail: ana_tudor17@yahoo.com.

În data de  17 mai organizatorii concursului din județul Argeș vor posta pe paginile de facebook  GPP NR.4 CASUȚA POVEȘTILOR, folderele cu fotografiile lucrărilor primite din județul Argeș.

Organizatorii din județul Mehedinți vor posta pe paginile de facebook Gradinita Nr 7 Dr Tr Severin, folderele cu fotografiile lucrărilor primite din județul Mehedinți.

Organizatorii din București vor posta pe paginile de facebook  facebook.com/Scoala 144 folderele cu fotografiile lucrărilor primite din București.

Organizatorii concursului îşi rezervă dreptul de a descalifica pozele care nu corespund cerinţelor concursului.Concursul are 2 etape:o etapă județeană și o etapă interjudețeană.

1.ETAPA JUDEȚEANĂ:În prioada 18-24 mai  participanții din cadrul grădinițelor din cele 3 județe vor populariza postările, facilitând vizualizarea și aprecierea acestora de un numar cât mai mare de vizitatori.

Votările se vor încheia in data de 24 mai 2017,ora 1100.

În data de  26 mai 2017 GRĂDINIȚA NR 7 Dr.Tr.Severin și GPP DIN ȘCOALA GIMNAZIALĂ nr. 144 BUCUREȘTI vor trimite pe adresa de e-mail a GPP ,,CĂSUȚA POVEȘTILOR”, grădința inițiatoare a proiectului,lucrările care depășesc 200 de like-uri.


2.ETAPA INTERJUDEȚEANĂ:

În data de 30 mai 2017 se vor posta pe facebook-ul  GPP ,,CĂSUȚA POVEȘTILOR”,Pitești ,,GPP NR.4 CASUȚA POVEȘTILOR” lucrările primite.

În perioada 30 mai – 9 iunie 2017 unitățile care au lucrări calificate la faza interjudețeană,vor populariza concursul, facilitând vizualizarea și aprecierea acestora de un numar cât mai mare de vizitatori.


JURIZARE

Jurizarea va fi realizată de către reprezentanți ai instituţiilor partenere și reprezentanți ai ISJ ARGEȘ  pe data de 10 iunie 2017, ora 11.00, când se va încheia votarea.

Desemnarea premiilor se va realiza în funcție de numărul de like-uri primite /fotografie postată.


ACORDAREA PREMIILOR:Se vor acorda premiile I, II, III și MENŢIUNE pentru copii, precum şi adeverințe de îndrumare  a preșcolarilor participanți la concurs pentru cadrele didactice.

Diplomele vor fi valabile doar însoțite de centralizatorul cu rezultatele obținute în urma votării on-line.


PRODUSE FINALE: procese-verbale, diplome, CD cu fotografii ale lucrărilor realizate.


ÎNSCRIEREA ȘI PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITĂ.

NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Învăţământ preşcolar | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: cicumi | 04.05.2017 08:13 | 1942 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN