Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs Judetean "Magia Craciunului"

Concursul își propune cultivarea şi valorificarea potenţialului creator al copiilor; stimularea creativităţii şi originalităţii în realizarea unor lucrări practice. Concursul promovează în rândul preșcolarilor/elevilor libertatea de exprimare prin intermediul desenului, picturii, colajului; respectul pentru valorile fundamentale cultural-religioase şi fair-playul competiţional. În mod explicit obiectivele concursului sunt: dezvoltarea imaginaţiei şi creativităţii; îmbinarea şi armonizarea de culori; dezvoltarea spiritului de competiţie; stimularea potenţialului artistic şi creativ al preşcolarilor şi elevilor; promovarea lucrărilor efectuate de copii; dezvoltarea libertăţii de expresie a copiilor.

Nume proiect: Concurs Judetean "Magia Craciunului"

Organizatori: 1.Scoala Gimnazială Samarineşti, Gorj 2.Scoala Gimnazială „Mazilu Vipie Gheorghe”, Gorj 3.Grădinița cu PP nr. 1 Motru, Gorj

Condiţii de participare: Concursul se desfăşoară pe următoarele secțiuni: - pictură - colaj - felicitări de sărbători - ornamente pentru pomul de Crăciun  Se pot înscriere la concurs preşcolari şi elevi ai claselor pregătitoare, I – IV şi V-VIII;  F

Perioadă înscriere: 07.12.2016 - 20.12.2016

Perioadă desfăşurare: 24.11.2016 - 24.12.2016

În grădiniţă ṣi ṣcoală există o preocupare majoră pentru desfăşurarea unor acţiuni menite să educe copiii de vârstă preşcolară ṣi ṣcolară în spiritul dragostei pentru cultură şi tradiţie.

Îl aşteptăm cu toţii pe MOŞ CRĂCIUN ca să ne îndeplinească dorinţele. Anotimpul alb este aşteptat de copii cu emoţii intense. Ei aşteaptă cu nerăbdare primul fulg de nea, bucuria săniuşului, ambiţia de a înălţa cel mai mare om de zăpadă, spiritul Sărbătorii Naşterii Domnului, emoţia darurilor, frumuseţea colindelor. Sărbătoarea Crăciunului, care simbolizează naşterea lui Iisus Hristos, reprezintă pentru noi toţi un prilej de bucurie şi totodată de iertare. Creaţiile elevilor realizate în această perioadă sunt mai frumoase ca oricând, acestea fiind realizate cu drag şi cu dăruire.

Această temă o propunem ca o acţiune care are rolul de a cultiva dragostea pentru cultură şi tradiţii cu scopul de  a descoperi „magia Crăciunului”.

 

 

Învăţământ preşcolar | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: alinagiurcau | 07.12.2016 22:54 | 866 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

325 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN