Şcoala cu
bune practici

47 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudetean-lb. engleza (gimnaziu si liceu)

INVITATIE BIG FEST-2015 Concurs interjudetean de limba engleza Liceul de Arte „Margareta Sterian” in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Buzau si Liceul Pedagogic vă invită să participaţi la activitatea culturala si educativa in limba engleza, Festivalul „BIG FEST”- 12 IUNIE 2015. Pentru inscriere, va rugăm să completaţi formularul de inscriere postat pe adresa https://www.facebook.com/bigfest2015 şi să il trimiteţi până la data de 30.04.2015, dupa acesta data materialele trimise nu vor mai fi luate in considerare.

Nume proiect: BIG-Fest

Organizatori: Liceul de Arte „Margareta Sterian” in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Buzau si Liceul Pedagogic vă invită să participaţi la activitatea culturala si educativa in limba engleza, Festivalul „BIG FEST”- 12 IUNIE 2015.

Condiţii de participare: Diplomele si toate celelalte materiale vor fi trimise, doar, in format electronic. Inscrierile la toate sectiunile se primesc pana la data de 30 aprilie, dupa acesta data, materialele nu vor mai fi luate in considerare. Nu este taxa de inscriere.

Perioadă înscriere: 07.01.2015 - 30.04.2015

Perioadă desfăşurare: 11.06.2015 - 12.06.2015

Organizarea concursului:

Concursul se adresează elevilor din ciclul gimnazial si liceal. Înscrierea se face prin formularul de inscriere, care va fi trimis pana la data de 30.04.2015. In formular trebuie sa descrieti in limba engleza activitatea pe care o veti prezenta in cadrul festivalului, insotite de titlul activitatii, numele si prenumele elevilor participanti si a profesorului coordonator, si foarte important durata materialului. Elevii şi cadrele didactice participante vor fi recompensate cu diplome si un ghid de buna practica cu ISBN, pe care vor fi toate materialele prezentate la festival, in format electronic. Pentru candidatii cu participare indirecta, acestia vor primi diplomele si ghidul in format electronic.Pentru inscriere, va rugăm să completaţi formularul de inscriere postat pe adresa https://www.facebook.com/bigfest2015 şi să o trimiteţi până la data de 30.04.2015, dupa acesta data materialele trimise nu vor mai fi luate in considerare.

 

Tema concursului Boost -Inspire -Give voice!

ME as a FUTURE CITIZEN OF A GLOBAL WORLD!

Elevii vor avea de prezentat un material in limba engleza pe tema: Boost Responsibility for your own development, Inspire each and every European citizen to get involved in the community development, Give voice to your ideas and share your thoughts concerning your future in a Global World.

sectiunea creatii literare: poezie, cantece, eseuri pe tema festivalului;(participare directa si indirecta). Aceste materiale se vor redactata utilizând Font Times New Roman, Size 12, la un rând şi jumătate, utilizând opţiunea “Justify”; poezii-minim 20 randuri, povesti-250 cuvinte, eseuri-300 cuvinte. Eseul va include titlul, numele autoruluisi profesorul coordonator, scoala de provenienta (numele scolii si al profesorului  se va indica in denumirea fisierului);

v  sectiunea piese de teatru- participare directa, pot fi piese create de elevi sau transformarea celor clasice care au tema festivalului  intr-o forma moderna;

v  sectiunea cantece&dans- participare directa pot fi compuse cantece pe melodii cunoscute cu echipa de dans si negativ dar care sa contina un mesaj pe tema festivalului;

v  sectiunea proiecte-participare indirecta: proiecte de voluntariat care sa contina ME as a FUTURE CITIZEN OF A GLOBAL WORLD! titlul, argument, obiective, descrierea proiectului, activitati, impactul proiectului, slogan se vor respecta conditiile de redactare de la punctul 1(creatii literare) se va tine cont de tema festivalului.

v  sectiunea filme- participare directa si indirecta: filmele trebuie sa aibe un scenariu cu o distributie (actorii sa fie in varsta de18 ani, daca sunt minori sa atasati acordul scris a parintelui ca este de acord cu participarea copilului in acel film). Scenariul trebuie sa respecte tema festivalului: filmarea sa fie de nivel amator, nu sunt necesare aparate profesionale. Filmul va fi incarcat pe youtube, iar la privacy settings-alegeti unlisted, in formular veti introduce linkul.

Toate materialele trebuie sa fie creatii proprii si sa nu fi fost prezentate si in alte festivaluri.

Modul de prezentare a materialului daca va fi pe scena cu decor, prezentare power point sau cantec cu echipa de dans cu negativ trebuie mentionat la inscrierea in concurs pentru a se asigura materialele tehnice necesare.

Regulament:     Prezentarea materialului artistic trebuie sa se incadreze intre 5-7 minute, la care să participe 3-15 elevi. Se recomanda ca fiecare şcoală participantă să aibă decor simplu şi uşor de amplasat. Concursul se va desfăşura pe data de 12 iunie 2015, la Liceul Pedgogic, Buzau.

PS: Profesorii coordonatori ai  materialelor au responsabilitatea deplina asupra continutului si prezentarii acestuia, de asemenea au obligatia de a-si sustine echipa de elevi prin prezenta lor la festival.

Pentru orice nelamurie cu privire la continutul si forma de prezentare a materialului va stam la dispozitie la  adresele:

Prof. Nicoleta Nechita: nicoletanichita@yahoo.com-inscrieri liceu

Prof. Carmen Neagu: enicarmen33@yahoo.com- inscrieri gimnaziu

Reguli cu privire la continutul materialelor înscrise în festival nu trebuie sa aduca prejudicii sub nici o forma, materiala, morala sau de imagine participantilor sau institutiilor din care acestia fac parte, prin prezentarea cu rea intentie in proiectul artistic inscris in festival. Filmele, fotografiile din prezentarile power point  trebuie sa respecte normele CNA cu privire la expunerea indecenta sau de orice alta natura inscrisa in aceste norme, cum ar fi folosirea unor cuvinte sau expresii licentioase etc.

Coordonator proiect,

Prof. Nechita Nicoleta   

 

Propus de: nechita | 07.01.2015 23:41 | 1794 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

430 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN