Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs Ghiozdan de reporter aflat in CAEJ Sibiu, pozitia 23

Şcoala Gimnazială Nr. 8, ca iniţiator al proiectului, susţine necesitatea educaţiei nonformale, complementară programei şcolare. Este momentul ca noi, cadrele didactice, să acţionăm în vederea formării unor atitudini şi aptitudini necesare înţelegerii influenţei mediului asupra sănătăţii. Elevii rămân cu convingeri clare cu privire la necesitatea petrecerii timpului liber organizat, în natură, se implică activ, li se dezvoltă spiritul de observaţie, de iniţiativă, simţul răspunderii. Proiectul valorifică şi potenţialul de creativitate al copiilor prin realizarea unor lucrări plastice inspirate din excursie/drumeţie precum şi capacitatea de exprimare scrisă prin intermediul articolului. Acest proiect este interdisciplinar, ceea ce îl face a fi uşor de pus în practică pentru toate şcolile înscrise.

Nume proiect: Ghiozdan de reporter

Organizatori: Scoala Gimnaziala Nr. 8 Sibiu

Condiţii de participare: Fara taxa de participare,dedicat elevilor din ciclul primar.Presupune redactarea unui articol despre o excursie/drumetie realizata cu clasa in Romania, insotit de o fotografie cu clasa si un desen al obiectivului/locului vizitat.

Perioadă înscriere: 04.05.2016 - 25.05.2016

Perioadă desfăşurare: 15.04.2016 - 30.09.2016

Scoala Gimnaziala Nr8 Sibiu organizeaza concursul-proiect cuprins in CAEJ Sibiu 2016. pozitia 23, "Ghiozdan de reporter".

Cadrele didactice coordonatoare la clasele primare sunt invitate sa participe cu articole insotite de poze si desen ale elevilor, conform descrierii concursului.

Activitatea principală a proiectului constă în redactarea unui articol de maxim o pagină (document word, TNR,12, la un rând) în care este prezentat un loc/obiectiv turistic din România, vizitat de către elevul participant împreună cu clasa, în cadrul unei excursii/drumeţii. Articolul va avea un titlu şi va fi însoţit de o fotografie cu clasa din locul prezentat în articol şi de un desen realizat în orice tehnică, scanat şi trimis ataşat documentului prin poşta electronică. Fiecare articol va avea în stânga sus numele şi prenumele elevului participant, şcoala de provenienţă, clasa, numele profesorului coordonator.

Participarea dv. ne onoreaza!

Anexa 1

 

CONTRACT DE PARTENERIAT (2 exemplare)

 

Încheiat azi..............................

 

1. Părţile contractante:

- Şcoala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, cu sediul în Sibiu, str. Lupeni, nr. 50, reprezentată de director prof. Voinea-Mitru Carmen, prof. Dragomir Luminiţa, prof. Popa Leontina, în calitate de coordonatori,

- Şcoala......................................................................., cu sediul în .............................................

reprezentată de ............................................................................................, în calitate de partener.

2. Obiectul contractului:

Obiectul prezentului contract îl reprezintă colaborarea dintre organizator şi partener în vederea organizării şi desfăşurării proiectului „Ghiozdan de reporter”, cuprins in Calendarul Activitatilor Educative Judetene Sibiu, pozitia 23.

3. Grup ţintă: şcolari şi cadre didactice din unităţile partenere.

4. Obligaţiile părţilor:

A. Organizatorul se obligă:

- să informeze cadrele didactice partenere despre organizarea concursului;

- să respecte termenele de desfăşurare a activităţilor;

- să emită şi să distribuie fişierul electronic cadrelor didactice interesate.

B. Partenerul se obligă să respecte următoarele condiţii:

- să mediatizeze proiectul în şcoală;

- să pregătească copiii pentru activitate;

- să respecte termenele;

- să selecteze lucrările copiilor participanţi la concurs.

5. Durata acordului:

Acordul intră în vigoare la data semnării acestuia şi este valabil pe perioada organizării şi desfăşurării proiectului „Ghiozdan de reporter”

 

6. Clauze finale ale acordului:

Proiectul „Ghiozdan de reporter” urmăreşte stabilirea de relaţii de colaborare între instituţia de învăţământ şi cadrele didactice partenere.

 

 

 

 

Şcoala Gimnazială Nr.8 Sibiu                                                    Şcoala..........................

Director: prof. Voinea-Mitru Carmen                                         Director: ....................................

 

 

 

Anexa 2

 

NORME DE REDACTARE A LUCRĂRILOR

Lucrările trimise trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

1. Să fie originale, cu o abordare personală a temei prezentate;

2. Să fie în format electronic, redactate prin softul de editare de text Word, în format A4, cu

margini de 2 cm, cu caracter Times New Roman, mărime 12 şi spaţiu între rânduri de 1 cm,

obligatoriu cu diacritice;

3. În cazul imaginilor ce urmează a fi inserate în text, ele vor fi trimise separat în format electronic de tip JPG sau TIF;

4. Se vor preciza numele şi prenumele autorului lucrării, clasa, şcoala, localitatea, judeţul,

numele profesorului coordonator.

 

 

Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor revine integral autorilor, care îşi asumă consecinţele de orice natură ale nerespectării drepturilor de autor.

Chiar dacă Redacţia asigură corectarea materialelor sub aspectul corectitudinii gramaticale şi stilistice, recomandăm autorilor verificarea acestor aspecte înainte de expedierea lor.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta în vederea publicării doar articolele care respectă cerinţele impuse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anexa 3

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE

Proiectul „Ghiozdan de reporter”

NUMELE.......................................................PRENUMELE ................................................................(prof. coordonator)

SPECIALITATEA ................................................................................................

ADRESA DE DOMICILIU .......................................................................................................................

TELEFON Fix / Mobil (obligatoriu)...........................................................................................................

E-MAIL (obligatoriu)...................................................................................................................................

ŞCOALA......................................................................................................................................................

LOCALITATEA .................................................................................JUD....................................................

Participanţi:

Nr. Crt.

Numele şi prenumele elevului participant

Titlul articolului

Clasa

1.

2.

3.

NOTĂ:

Vă rugăm completaţi formularul de mai sus şi trimiteţi-l în formă electronică pe adresa de     e-mail a proiectului luminitadragomir17@gmail.com într-un mesaj cu subiectul „Formular de înscriere”.

Vă mulţumim!

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: drglum | 09.05.2016 08:25 | 1243 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (3)

0 0

09.05.2016 16:13 ana

,

0 0

09.05.2016 16:13 ana

m

0 0

10.05.2016 22:04 drglum - Autor

IN ATENTIA PARTICIPANTILOR ! ADRESA DE CONTACT A CONCURSULUI A FOST REEDITATA !
luminitadragomir17@gmail.com
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 48 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

151 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN