Şcoala cu
bune practici

35 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext pentru clasa a II-a – Cum înțeleg copiii mai ușor noțiunile dificile

Și tocmai pentru ca aventura cunoașterii să fie cât mai frumoasă și pentru copii, și pentru dumneavoastră, cadrele didactice, pe lângă auxiliarele cu care lucrați deja la clasă, editura INTUITEXT vă prezintă setul de CAIETE PENTRU CLASA a II-a:

Comunicare în limba română – instrument de învățare ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare, de receptare a mesajelor orale/ scrise și redactare de mesaje.

NOUL caiet de Matematică și explorarea mediului (potrivit cu manualele aprobate) opțiunea sigură pentru copii curioși și dornici să afle contextele din viața lor în care se aplică principiile de matematică. Astfel, raportându-se la situații clare, micii elevi vor înțelege mai bine chiar și noțiunile mai dificile.

Caietele de Teste pentru Evaluarea Națională clasa a II-a– Comunicare în limba română și Matematică și explorarea mediului – prin care copiii se pregătesc din timp pentru Evaluare, fără teamă și fără griji.

 

Caietele Intuitext pentru clasa a II-a – PUNCTE FORTE

 

Comunicare în limba română

- Conține activități și exerciții ce dezvoltă creativitatea, auto-analiza, scrierea creativă sau imaginația și exprimarea liberă.

- Propune exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat.

- Conține exerciții care îi provoacă pe elevi să gândească și să-și construiască opinii argumentate.

- Elevii sunt invitați să aprecieze singuri felul în care au respectat regulile de scriere corectă, îngrijită. Astfel, își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua.

- Are o abordare ludică, cu exerciții amuzante ce stimulează creativitatea elevilor și încurajează o atitudine pozitivă în raport cu școala.

 

Matematică și explorarea mediului

- Respectă în totalitate programa şcolară de Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a.

- Poate fi utilizat împreună cu oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, cu manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă, ca o resursă ce poate completa manualul școlar la nivelul aplicațiilor.

- Conţine zece unităţi de învăţare care pot fi abordate în funcție de proiectarea de la clasă a unităților de învățare.

- Foloseşte date din universul cunoscut elevilor, utilizează situaţii de viaţa care incită la descoperire.

- Se adresează tuturor elevilor propunând sarcini de lucru variate, cu grade diferite de dificultate, care facilitează consolidarea achizițiilor de bază.

- Poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor, cât şi acasă, pentru activitate independentă.

 

Teste pentru Evaluarea Națională – Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului

- Îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit.

- Facilitează familiarizarea copiilor cu exigenţele Evaluării Naţionale, sprijină crearea unei percepţii pozitive asupra procesului de evaluare. Sunt elaborate tematic, conțin sarcini interesante, motivante pentru copii.

 

Cadrele didactice care aleg caietele Intuitext primesc GRATUIT:

- Ghidul învăţătorului (se trimite în format editabil pe adresa de e-mail menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

- Teste de Evaluare Inițială (se trimit în format editabil pe e-mail);

- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (se trimit pe e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300unde un reprezentant Intuitext vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00.

VEZI OFERTA 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 24.09.2019 08:49 | 1840 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«FEBRUARIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

55 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN