Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

AIESEC Bucureşti recrutează! Alege, experimentează, devino MAI MULT! Buc

AIESEC București – parte a celei mai mari organizaţii globale conduse de tineri, a început recrutarea pentru Team Member Programme.

Team Member Programme este startul aventurii AIESEC, fiind unul dintre cele patru programe şi experienţe inedite în organizaţie. Această etapă constituie o sursă bogată de cunoştinţe teoretice şi aplicaţii practice, perspective internaţionale şi un card de acces către training-uri şi conferinţe asigurate de traineri externi şi interni. Beneficiile programului Team Member sunt accesul la o reţea socială global, experienţa lucrului în echipă, dezvoltarea de abilităţi şi competenţe, dezvoltarea unei perspective antreprenoriale şi responsabile.

Procesul de selecție este alcătuit din 5 etape, structurate astfel: completarea formularului de înscriere online, urmată de interviurile de grup, interviurile individuale, o perioadă de probă şi interviurile finale. Astfel construită, evoluţia procesului de recrutare are în vedere o selecţie justă a candidaţilor precum şi familiarizarea acestora cu cultura organizaţională a AIESEC Bucureşti.

Înscrierile se pot face până la data de 11 octombrie 2012, completând formularul de aplicare de pe site-ul http://www.aiesecbucharest.ro/. Tot aici sunt disponibile detalii despre recrutare şi etapele acesteia.

 

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC este o organizaţie globală, apolitică, independentă, non-profit, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţământ. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 04.10.2012 12:39 | 1721 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 34 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

504 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN