Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Activitatea unui învățător debutant alături de platforma ȘcoalaIntuitext

Învățătorii debutanți pot întâmpina dificultăți în adaptarea la stilurile de învățare diverse ale elevilor. Cu ajutorul potrivit, învățătorii pot transforma provocările în oportunități. ȘcoalaIntuitext este răspunsul, aliatul digital în sala de clasă și acasă.

Cum te joci, așa înveți.” Platforma vă ajută să mențineți activ interesul elevilor pentru educație și, în același timp, să monitorizați adecvat progresul lor.

ȘcoalaIntuitext este un asistent educațional digital pentru clasele primare care vă oferă șansa de a personaliza educația elevilor. Cum?

  1. Fiecare elev are ritmul său de învățare. În platformă veți găsi conținut avizat MEN pentru a răspunde la nevoile specifice ale elevului.
  2. Experiențe educaționale interactive. Stimulați creativitatea elevilor prin utilizarea jocurilor de exersare, fișelor interactive și a filmulețelor de predare. Vă puteți inspira de la lecțiile create de alți învățători, prezente în platformă.
  3. Accesibilitate binevenită. Resursele și funcționalitățile ȘcoalaIntuitext sunt disponibile oricând și oriunde. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet.
  4. Monitorizare și evaluare. Evoluția educațională a fiecărui elev este diferită. Folosiți testele digitale și print pentru a evalua elevii și ulterior, consultați datele generate instant în zona de Rapoarte. După analiza datelor, puteți oferi un feedback constructiv elevilor pentru a-i ajuta să atingă rezultatele dorite.
  5. Resurse și diversitate educațională. Aveți la dispoziție o gamă variată de materiale, resurse și funcționalități. Acestea pot fi folosite în crearea unor lecții interactive, pe care elevii să le parcurgă cu entuziasm.

Debutul dvs. în educație poate fi îmbogățit de ȘcoalaIntuitext.ro, un asistent digital creat pentru a corespunde cu nevoile unui învățător la clasele primare.

Vă invităm să descoperiți cum platforma noastră vă poate face munca mai ușoară și cum să transformați lecțiile în experiențe plăcute.

Descoperă asistentul educațional ScoalaIntuitext.ro!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 25.09.2023 16:01 | 7315 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 37 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

357 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN