Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

A început Evaluarea Națională. Intrați pe admitereliceu.ro și fiți informați pas cu pas!

INTUITEXT este alături de elevii dumneavoastră prin informațiile oferite pe www.admitereliceu.ro.

Pentru admiterea 2012, am pregătit multe funcții noi care sunt puse la dispoziție pe site. Topul liceelor s-a relansat: utilizatorul va putea personaliza criteriile de alcătuire a topului, bifând una din cele 3 posibilități: admitere și rezultate bacalaureat, admitere și rezultate olimpiade sau rezultate bacalaureat și rezultate olimpiade. Topul liceelor este realizat pe baza unei noi formule de calcul, mult mai transparente: 50% scor admitere, 40% scor bacalaureat, 10% scor olimpiade. Tot în seria de noutăți se încadrează și funcționalitatea: Top 10 școli generale care au direcționat elevi către liceul căutat.

“Cele mai bune recomandări pentru elevi direct din comunitățile INTUITEXT” este o altă noutate, reprezentând un articol redactat pe baza sfaturilor cadrelor didactice către candidații la examene. Unele din subiectele atinse de către profesorii dedicați care ne-au trimis recomandările lor adresate elevilor au fost: “cum să te încadrezi în timp”, “cum să atingi punctajul maxim” și “cum să-ți stăpânești emoțiile înainte de examen”.

Fișa de admitere. O enigmă pentru unii, însă nu și pentru noi. Pe www.admitereliceu.ro se găsesc fișele de admitere în format electronic, cu posibilitatea de a fi printate și cu explicatii despre metoda de completare. Dacă alegerea liceului sau a specializării reprezintă o dificultate pentru elevi, le oferim 3 pași ajutători, un mecanism simplu care prezintă o paletă de sugestii potrivite, urmând ca apoi să se studieze pagina fiecărui liceu. Și asta nu e tot, se pot compara liceele și se pot adăuga specializările de la liceele selectate direct în fișa de înscriere.

Nu ne mai rămâne decât să spunem: “Succes”!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 26.06.2012 13:16 | 1887 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Trei aspecte ale rezilientei

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 29 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

573 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN