Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Criza din invatamant ia amploare

Guvernul nu accepta nici una dintre ultimele propuneri ale reprezentantilor profesorilor pentru incetarea grevei, a anuntat intr-o conferinta de presa ministrul Muncii. Sindicalistii au parasit dezamagiti sala discutiilor de la Ministerul Educatiei.
Ministrul Muncii Gheorghe Barbu, care a negociat joi cu reprezentantii profesorilor ultimele propuneri ale dascalilor pentru incetarea grevei, a anuntat esecul negocierilor.
Guvernul isi mentine pozitia, sustinand in continuare ca poate suporta doar o majorare de 8 %, 5 procente din ianuarie anul viitor si 3 procente din septembrie 2006, a declarat ministrul.
El a explicat ca profesorii nu pot fi platiti pe perioada grevei, conform legislatiei in vigoare. Varianta platii poate fi luata in calcul de minister, dar nu ca remuneratie pentru ore suplimentare.
Referitor la titularizare, ministrul a declarat ca procesul este in faza de proiect, ca nu face parte din planul pe 2006 si acest aspect va fi dezbatut anul viitor cu partenerii sociali.
Potrivit ministrului, 6 profesori, aflati in greva foamei, au trecut la un protest prea radical pentru a obtine ingaduinta Guvernului. In schimb, ministrul Barbu a solicitat solidaritatea profesorilor si a tuturor cetatenilor sa participe impreuna la efortul de integrare in UE.
Miercuri seara, sindicalistii au inaintat Guvernului o lista cu propuneri pentru incetarea grevei. Ei au solicitat o prima crestere salariala de 10% din ianuarie 2006, si inca una de 8% din septembrie 2006, pentru tot personalul din invatamant.
O a doua propunere consta in pastrarea statutului de "titular al invatamantului" in legislatia romaneasca actuala si in actele normative ce vor fi adoptate pe viitor.
De asemenea, sindicalistii au cerut remunerarea orelor ce vor fi recuperate dupa incetarea grevei.
Profesorii continua greva generala declansata in urma cu 14 zile.(HotNews.ro)

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: floricaion | 24.11.2005 23:51 | 1150 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (24)

0 0

25.11.2005 14:31 fanufag

Solidaritate, hotarire si sprijin pentru greva foamei din invatamint



Cinste colegilor care participa la protest prin Greva Foamei.

Facem apel catre toti cei care sunt indemnati de MEdC ori de greutati sa cedeze, sa nu o faca, chiar daca guvernul ne impinge la acest efort care este prea mare si nedorit de noi.

Onoarea si demnitatea ne obliga.

Nu ne putem bate joc de cei aflati in Greva Foamei, care se jertfesc pentru cauza noastra, mizind si pe solidaritate.

Nu-i putem trada, nu acum!

Sacrificiul lor cere solidaritate astfel incit in maximul o saptamina sa fim cu totii in greva foamei. Daca este necesar, pe tot cuprinsul tarii, pentru ca, obligatoriu fara salarii, guvernul ne impinge in mod cert si criminal pe toti spre greva foamei.

Si o vom face.

Poate ca doar asa curba inflationista se va relaxa si nu va mai ameninta obiectivul guvernarii.



Decat o foame de durata... mai bine una scurta, dar onoranta!



(Le suntem datori si recunoscatori colegilor care sunt deja in greva foamei, si-i asiguram ca exemplul si sacrificiul lor nu se va irosi, el va fi amplificat pe zi ce trece pina cind trufia si aroganta guvernantilor va fi detronata, si va cadea odata cu capetele lor, goale dar foarte grele si rezistente se pare.)

Nu le este clar ca... Nu Mai Suntem Dispusi sa Cedam minciunii, perfidiei si arogantei... sub nici o forma?

Isi pot ei oare imagina ca spiritele gindesc mai bine, fiind solidare cu burtile goale care au devenit arme?

0 0

25.11.2005 14:32 licurici

mi se pare o aiureala si o prostie ce fac oamenii astia!!sunt atatia carora le trebuie bani si mor de foame in adevaratul sens al cuvantului si ei stau trei saptamani in greva!sunt cls a 12-a si NOROC ca fac meditatii pentru ca altfel eram la mate si fizica cu materia in pauza!asta pentru ca macar la romana se poate invata pe cont propriu.Dar cei care nu isi permit meditator la anumite materii ce fac?!ii doare undeva pe amaratii astia!

0 0

25.11.2005 14:52 stanuta_grigorica

Dar cadrele didactice sunt si parinti de copii,stiti?

Fiica mea e eleva la un colegiu bun,nu face meditatii(nu-mi permit!)dar priveste cu jind la hainele,telefoanele sau chiar ...sucurile celorlalti...La asta v-ati gandit?

0 0

25.11.2005 14:53 corina_jga

La Galati a fost un miting.. Doar atat, pentru ca marsul de protest al profesorilor nu a fost aprobat pe traseul cerut.

Pentru licurici: suntem alaturi de voi, pentru ca prin formatia noastra ne pasa de ceea ce vi se intampla. Ne-a pasat de fiecare data cand am spus ce ne doare si ati fost aruncati ca argument de fiecare data: sa nu sufere elevi nevinovati. Si am plecat capul si am revenit la catedra, avand parte de aceleasi conditii si tratament. Ba pe alocuri si de o lipsa de respect fantastica din partea multora dintre voi care cred ca ne pot cumpara. Aveti dreptate si voi, va intelegem, dar la randul nostru suntem si noi datori sa le asiguram copiilor nostri o viata decenta.

Si intre noi fiind vorba, stii bine ca nu meditatiile te ajuta pe tine sa inveti, daca vrei cu adevarat asta. Nu pari sa faci si tu parte dintre cei care nu sunt atenti la ore, care spun prea usor ca un profesor nu-si face datoria, stiind ca au parinti care isi permit sa dea bani pe meditatii.

Ti-as putea da exemple de copii cu adevarat batuti de soarta care stiu ce vor si care sunt in stare de performanta.

0 0

25.11.2005 16:06 gabitustef

trebuie sa mergem inainte. pana cand nemernicii din guvern pleaca de acolo. hardau e cel mai prost ministru al educatiei de pana acum. si nu numai: e prost, pur si simplu !!!

0 0

25.11.2005 17:42 crina_butarescu

mi-e lehamite....Directoarea mea face presiuni sa stam in scoala,care scoala e calamitata,e frig de tampesti...conditii de tara..dar noi tre`sa admiram feeric peretii jilavi, ca asa scrie la Metodologie...Ar trebui sa fim uniti,nu sa existe spargatori de greva, indiferent ca mancam paine cu ceapa Craciunul asta...Intelectul are o valoare nepretuita,fata de munca bruta..si tocmai noi suntem sutuiti gingas....la naiba...sunt abia in al doilea an de invatamant...

0 0

25.11.2005 18:11 adi_1972

Pentru licurici:

Daca te-ai afla in situatia noastra, nu stiu daca ai mai gandi la fel. Si pe mine ma doare faptul ca elevii mei raman in urma cu materia, dar la fel de mult ma doare de cei doi copii ai mei(sunt in clasa I, respectiv a VII-a), care, pe langa suferinta pe care o ai tu, au si o alta: faptul ca mama lor nu le poate oferi nici pe departe ceea ce vor avea multi alti copii de sarbatori. De meditatii nici nu se poate pune problema!

0 0

25.11.2005 20:08 salutari6323

Cineva spunea ca incalcam dreptul copiilor la EDUCATIE. Dar copiii nostri nu au acest drept? Ei sunt nevoiti sa munceasca pentru a putea studia,noi nu putem sa-i sustinem, nu avem cu ce.

Am cladit atatea destine, dar cand vine vorba de destinul nostru nimeni nu este interesat. Rusine ! Dorim sa ne considere Europa si lumea intreaga o tara civilizata.Se poate oare fara Educatie? Nu!! Dar educatie fara Educatori? II las pe ceilalti sa mediteze.

Pentru licurici: Dragul meu, am un fiu in clasa a XII-a, si el doreste sa inceapa scoala, dar cand vede dejnadejdea din ochii mamei,se retrage in camaruta lui cu ochii in lacrimi.

Tu esti destul de matur ca sa poti judeca fara sa te lasi influentat.Bafta!

0 0

25.11.2005 22:06 marinela

Intotdeauna vor fi oameni bogati si mai putin bogati. De ce aduceti in discutie problema telefoanelor de ultim tip, imbracaminte, sucuri.... Oare atat inseamna pentru un om viata? Eu n-am nici o problema ca n-am telefon mobil. Pot foarte bine si fara. Prea mult se discuta de lucruri care pentru noi intelectuali n-ar trebui sa fie atat de importante. Nu cred ca pentru haine si telefoane mobile trebuie sa se faca greva foamei. Eu in continuare cred ca s-a depasit masura si ar trebui sa ne gandim de mai multe ori ce facem si ce ar trebui sa facem. Imi pare rau.

0 0

26.11.2005 09:00 marinela



Daca cade guvernul vom obtine ceva? [b]Totul a scapat de sub control[/b]. Suntem manipulati ca minerii. Este rau ce se intampla. Imi pare rau, dar asta simt. Ganditi-va. [b]Care este sfarsitul? Ce asteptam? [/b]Daca totusi este adevarat ce se spune? Ce se intampla? Este o stare foarte rea! Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu greva foamei.

De ce timp de patru ani a fost [b]"pace sociala[/b]" cu guvernul si acum vrem tot ce nu s-a facut in 15 ani? Suntem manipulati. Imi pare rau, dar cred ca nici nu se mai stie ce vrem de fapt: demisia guvernului, salarii mai mari, modificarea statutului, etc.... cu cine se va negocia daca intr-adevar se va indeplini [b]dorinta liderilor de sindicat [/b]si va cadea guvernul. Ne vom duce la ore si vom astepta? Ce?

Am un gust amar ca am fost antrenata in aceasta greva..

0 0

26.11.2005 10:23 teoinf

domnilor, sper a posta cele scrise de mine pe acest site,.

si inca ceva, in urma cu doi ani, in sistem directorii, + conducerile, isj-urilor, erau membrii sau simpatizanţi psd, iar greve nu au avut, loc, nu vă daţi seama, că şi acum sunt cuprinşi în sistem şi de această dată, susţin cu tărie continuarea confruntărilor, dintre federaţii şi guvern, ore nu vedeţi_

nu s-a schimbat mai nimic, la nivel naţional, iar insuşi MEC, şi politicul încearcă a-şi implementa oamenii lor, în posturile chei, din sistem..., să ştiţi că, dacă unii au impresia că nu ştim, poate totuşi mai avem şi oameni informaţi în sistem..., concurs, probitate, valori, ..., cuvinte deşarte în această perioadă, eu mă simt, mai rău decăt în alte vremuri,...

şi să nu creadă dumnealor, că nu voi încerca , prin mijloace, legale, să nu mă opun din nou politizării sistemului, ..., voi incerca ..., măcar

si să nu creadă cei care au fost numiţi politic, pe delgaţii, eludand legea, că vor reuşi şi la concursurile pt. posturile scoase special, pentru ei, se mai găsesc, încă oameni de valoare în sistem, în toate judeţele tării, care sper să nu intimidaţi, sau ameninţaţi, pentru a nu participa la aceste concursuri.

cu respect pentru TOŢI CEI DIN SISTEM

theo.

sunt foarte revoltat de ceea ce se întamplă, este foarte grav...

0 0

26.11.2005 15:48 licurici

pt marinela : este foatre adevarat, atata timp nu s-a intamplat nimic si acum se vrea tot!guvernul nici nu are cum sa dea atata!este foatre mult 18% din PIB!si de ce nu se accepta cat se ofera?ce ati vrea sa se faca?sa se dea 18% si sa se ia pe alta parte cum ar fi facut cu siguranta psd-ul?Va inchipuiti,cred, ca daca s-ar oferi atat de mult s-ar rascula si multi altii?!?!sunt atatia care MOR de foame nu pt ca fac greva foamei ci pt ca nu au ce manca?si pesionarii?!presupun ca stiti ce pensii au?!si ei ce sa faca?!daca nu ar avea copii care sa incerce sa ii sustina ce ar face?!v-ati gandit la toate astea?!

0 0

26.11.2005 16:00 licurici

si pt corina jga: nu stiu ce inseamna alaturi de noi.pt ca sunt multi profesori care nu isi fac meseria!din pacate stiu si eu multi!si v-ati gandit ca poate tocmai din acest motiv fac medit?!si fara sa mi se raspunda ca nu fac bine orele ca nu au bani!pt ca pe de-o parte e adevarat ca poate daca ar avea 10mil ar fi un picat mai deschisi dar sunt altii care pur si simplu mai mult nu pot!iar noi,elevii, din pacate trebuie sa ii suportam la ore!mama isi permite pt FACE EFORTURI!si eu simt asta si stiu ca ii sunt foarte datoare ei!si fac medit din 2motive:1.pt ca un prof nu isi face meseria cum ar trebui si 2.pt ca celalalt nu a vrut sa si-o faca cum trebuie!iar la alte materii invat singura!

0 0

26.11.2005 16:06 licurici

pt salutari6323:da,sunt destul de matura sa judec singura.si tocmai din acest motiv spun ce spun.Eu personal ma simt foarte bine in aceasta vacanta pt ca am timp sa invat pt ce imi trebuie!dar nu vreau sa ma vad in postura in care as putea sa mai fac acest an o data!cred ca va imaginati ca vor fi multi parinti care vor da in judecata sindicatele,in primul rand, daca acest lucru s-ar intampla cu adevarat!Pt ca nu ar fi normal sa pierdem un din viata pt dorinta de a cere mai mult DECAT E FIRESC SI CU PUTINTA a se oferi!

0 0

26.11.2005 16:19 fanufag

licurici a creeat o confuzie



Marirea de 18% se refera la o crestere procentuala a salariului,

nu are nimic a face cu PIB-ul din care s-au alocat doar 5% PIB

0 0

26.11.2005 16:20 licurici

pt adi 1972:cred ca va imaginati ca nu numai dvs sunteti in aceasta situatie dar altii nu ies in strada!si mama isi dramuieste banii in fiecare luna si asta pt ca nu are de ales.Ii mai pasa altcuiva ca cei de la Casa de Asigurari isi bat joc de niste oameni care au invatat extrem de mult?se pare ca nu!si o femeie de servici are salariul mai mare...dar nu o sa se schimbe prea curand asta...din pacate pt foarte multi oameni!!

0 0

26.11.2005 16:24 licurici

atunci va rog sa ma scuzati.dar 8%acum , 5% in ianuarie si 3% in septembrie e ceva.presupun ca acum e corect. si nu inteleg ceva,poate mi se explica.cum sa se plateasca pe o munca nefacuta?

0 0

26.11.2005 17:03 catelutza

dar cine vorbeste de munca nefacuta? si nu stiu cum poti sa spui ca e FIRESC sa se ofere doar atat. 5% din salariul meu inseamna 300 mii lei. Spune-mi, te rog, cat de multe lucruri pot sa fac sau sa cumpar cu acesti bani? Iar in conditiile in care si sotul meu este tot profesor, avem credite cu gramada, pentru ca altfel nu puteam avea nici macar inde sta, tu cum te-ai descurca. Poate acum nu-ti dai seama ptr ca nu traiesti pe banii proprii, dar vei vedea mai tarziu cat este de greu.

0 0

26.11.2005 17:13 licurici

da,dar prima oara e 8% apoi 5 la interval scurt!imi dau seama ca 500 nu e mult si imi dau seama ca e greu...dar dif dintre 13% oferiti in 2 luni si 18% o data e mica!si sa stam noi elevii si voi profesorii la un pas de a pierde un an e aiurea!si plus de asta daca se ingheata anul un an nu va fi salariu!si cred ca ar fi mai greu asa!decat ce se ofera!si stiu cum e pe banii proprii pt ca o vad si eu pe mama cu se descurca pt ca eu chiar vb cu ea despre asta.

0 0

26.11.2005 17:39 teoinf

ALO, pentru LICURICI, CINE ESTI TU DE FAPT, ..., şi încă ceva eu, mă prezint, Gabriel Nicolae Teodorescu, adică teoinf@yahoo.com, ..., să înţeleg că eşti plătită pentru ce faci_

a am uitat nu intru in general, în contact cu persoane care au darul şi abilităţile necesare de a deforma parţial sau total, adevărul,..., să înţeleg, mai multe, din ceea ce faci, şi ştii poate chiar deţin abilităţi pe care alţii nici nu le cunosc,...

ŞI ÎNCĂ ceva, ..., totul depinde mă refer la colegi, să ştiţi, că nu avem nici o indicaţie despre scopurile acestui licurici,,..., iar întrebările noastre, vă spun că devin simple supoziţii, pline de subiectivitate...

iar suspiciunea şi neîncrederea este regula de aur, , ..., inclusiv, văd că se face cred că o testare asupra capacităţii noastre de a discerne,..., din noianul de ştiri false sau adevărate, al documentelor reale sau măsluite, ..., .

Ceea ce se poate observa, este că deja a apărut o diferenţă informaţională, dar şi un consens, asupra scopurilor ..., dar nu şi asupra regulilor jocului.

Pot spune cu toată tăria că logica lor, de această dată este fără cusur,.,

DECI POT DOVEDI EXISTENŢA MANIPULĂRII INFORMAŢIILOR, DAR NU ŞI MANIPULAREA ÎN SINE...., CARE ARE LOC ACUM ÎN RO.

Şi aricare ar fi mărturisirile unei părţi angajate în acest conflict, ea va fi contestată cu certitudine de cealaltă, iar în acest fel normalitatea este bulversată, soluţia SISTEMULUI, în ansamblu este de autoaparare,...

PORNIND, de la aceste deformări, ale realităţii, până la presiunile de grup în adevăratul sens al cuvântului, (nu doresc a intra in polemici cu domnul Premier, pe această temă)..., NU MAI ESTE DECÂT UN PAS, TOATE DUCÂND LA SINGULARITĂŢI,..., CARE ÎN GENERAL, SUNT FENOMENE DE ISTERIE ÎN MASĂ, ŞI GENEREAZĂ, PANICĂ ŞI HAOS,.

DECI ATENŢIE:- să nu intrăm în sfera eluzivilului,..., iar noi, să privim către stele,...

Aştept raspuns, chiar şi de la licurici, .+ de la cei abilitaţi...

theo...

rog, colegii să-şi exprime părerile pe acest site,..., şi de săptămâna viitoare, oricum vom avea şi noi, un site numai al nostru,..., să ştiţi.

Materialele, care doream să le prezint, se refereau, la ...

1. semnalul de alarma la care ar trebui să medităm mai profund şi noi şi ei.(imixtiunea politicului în viaţa şcolii)

2. manipularea informaţiei sau avatarurile identificării, model metodologic, de studiu al informaţiilor manipulate.

Şi încă ceva nu sunt de formaţie umanistă dacă asta căutaţi acum...

tot eu.

Cu stimă şi consideraţiune pentru toţi colegii care ştiu că o duc greu ,...,

teoinf, sau ...atât, deocamdată.

0 0

26.11.2005 18:01 teoinf

şi încă ceva tot pentru LICURICI, SĂ ÎNŢELEG CĂ ELVĂ în clasa a XII a la un liceu bucureştean, ,..., ai precizat, să ştii lucruri grele şi consider totuşi fără a discerne, se vede că nu m-ai avut la catedră poate ai fi învăţat mai multe, ..., dar..

ATENŢIE. A ÎNCEPE A DEFORMA ŞI MAI ALES A ACUZA PE CINEVA FĂRĂ PROBE SOLIDE DENOTĂ O LIPSĂ TOTALĂ DE...,

DE CE UITE, NU MĂ DAI PE MINE ÎN JUDECATĂ, SAU POATE NU POŢI

ATENŢIE, EU M-AM PREZENTAT

...

şi poate unii chiar mă cunosc,...,

DAR POATE ACUM NE-AM MAI LUMINAT ŞI NOI, ŞI SUNTEM ŞI MAI EDUCAŢI, UN PIC..., FAŢĂ DE ALŢII în anumite domenii, şi am învăţat şi noi pezia...

Şi dacă îmi dai voie că văd că eşti foarte activă, poate îmi voi rezerva eu un dreptul de a te da în judecată pentru cele scrise şi afirmate de tine,..., la asta nu te gândeşti,..., şi mai ales se pare că chiar pot ,..., unii care cunosc mai mult în domeniu ştiu asta, ... că pot afla cine eşti...

Şi cu asta rog, colegii, şi mai ales administratorul site-ului să mă scuze, poate pentru această ieşire,

tot eu

de data aceasta

theoinf

deci, şi cu asta închei, pt. fanufaq, stana, corina, gabitu, crina, adi 72, 6323, marinela,..., aştept mesaj pe adresa mea, sau pe acest site, cu privire la cele prezentate de mine, totuşi într-o manieră destul de elegantă,...

eu

0 0

26.11.2005 18:15 cameliahoara

Nu inteleg de ce se tot vorbeste de manipulare politica?!Nu sunt in greva pentru ca asa vrea PSD-ul sau altcineva!!!Cred ca am uitat cu totii de unde am pornit,si anume: neajunsurile si lipsa unui trai decent.

Nu se inceteaza greva pentru ca am simtit dispretul si incapatanarea guvernantilor.Cum este posibil sa spui ca maresti salariile cu 8%,in conditiile in care inflatia este de 8,5%????

Cum sa ne multumim cu atat cand austeritate si saracie este numai pentru noi, iar ei,GUVERNANTII si restul ALESILOR nostri cheltuie fara nici o rusine pe tot felul de obiecte de lux,iar munca pe care o depun stim cu totii ce calitate are!!!!

Simt deja ca premierul are ambitia sa nu ne aprobe marirea salariala de 18%(o marire de bun simt in conditiile actuale) pentru ca a pornit sa spuna NU si doreste sa ramana acest raspuns, sa-si arate astfel autoritatea si puterea in stat.Eu nu cred ca pt. o marire de 18% nu s-ar gasi solutii si resurse,dar nu se vrea acest lucru.Asta se simte din tonul arogant al sefului de guvern.

In conditiile acestea cum sa inceteze conflictul???Cum sa ne multumeasca o asemenea atitudine???Asa ca terminati cu manipularea!!!!

Pe mine una daca e sa ma manipuleze ceva, e mandria ,care simt ca ne-a fost calcata in picioare.

Cei care nu vor incetarea grevei sunt guvernantii.Ei nu au facut practic negocieri.De la inceput nu au dat si nici nu au cedat ceva...nici macar o jumatate de procent!!!

0 0

26.11.2005 19:26 rodicaleliuc

Suntem cei care formeaza oamenii pt societatea de maine. De ce atunci societatea nu ne sustine actiunea? Parintii elevilor nostri ar trebui sa aiba si ei ceva de spus, ar trebui sa ne sustina. Altfel vor trebui sa apeleze la ore in particular. Oricum sunt mai bine platite.

0 0

26.11.2005 21:27 crina_butarescu

pentru licurici: Draga mea,vad clar ca esti unul dintre acei oameni care va reusi in viata pe puterile lui si, crede-ma, ai un motiv in plus sa fii cu fruntea sus...Eu..ma numesc Crina,am 25 de ani,atat eu,cat si sotul meu suntem profesori de franceza,respectiv engleza, in mediul rural, in niste conditii atroce...Stii ce inseamna sa traiesti din 2 salarii de profesori debutanti care insumeaza un pic mai mult de 9 milioane?sa fii la bloc, sa nu ai casa ta si sa vrei totusi sa scoti capul in lume?Stiu din proprie experienta, pentru ca si ai mei au fost cadre didactice, ce inseamna sa nu ai un ban,sa ti se ofileasca cei dragi sub ochi si sa nu poti misca un deget..ce inseamna sa ramai somer pentru ca nu ai loc in sistem, eu am muncit din greu in facultate sa imi intretin parintii si asta nu m-a impiedicat sa obtin pe capul meu 2 burse in Franta..imi iubesc meseria si elevii ca pe ochii din cap..nu cer compasiune,am rezistat si m-am intarit, dar tine tu minte...cei ce se revolta sunt intotdeauna cei mai saraci.....NU TOTI sunt la fel,e drept ca existe oi negre in orice meserie, vorba ceea, sa arunce cu piatra cel ce se simte fara de pacate..Nu tind sa fiu patetica, dar la varsta mea,am deja un inceput de spondiloza de la frigul rabdat pe naveta,in scoala..inceput de varice de la kilometrii pe care ii fac zilnic de la un sat la altul..si un ulcer pe sistem nervos datorita traiului nicidecum roz, pentru ca mi-am trait viata pe cont propriu de la 16ani...asta e viata reala..nu e vorba ca a mea a fost mai grea, dar

crede-ma...nu a innebunit o tara intreaga...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

328 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN