Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Scrisoare de susţinere din partea SEH

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: floricaion | 24.11.2005 22:41 | 873 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

25.11.2005 20:16 fanufag

Solidaritate, hotarire si sprijin pentru greva si greva foamei din invatamint



Fiecare dintre noi a fost si este desconsiderat, mintit terfelit si injosit si acest lucru a depasit limita, principiile, mandria, pentru pregatirea si demnitatea noastra.

Demnitatea unor profesionisti care facindu-si datoria, crescind si educind vlastarele neamului, este grav incalcata. Badjocora guvernantilor, dar tacit si a presedintelui, certifica hotarirea si indirjirea noastra de-a ne apara demnitatea chiar cu pretul sacrificiului.

Acest sacrificiu il oferim ca un model nou al dascalului roman atat elevilor nostri cit si demnitarilor, caci tot suntem in plin proces de reformare … neplatita.

Fiecare dascal grevist trebuie sa gaseasca in el, cum o facem mereu, puterea de a reconfirma valoarea de model nu numai pentru discipolii nostri dar si pentru aroganta guvernantilor nostri care vor inceta a mai fi modele pentru o foarte lunga perioada cit va dura re-formarea si re-intoarcerea la guverna-re.



Cred ca este timpul sa promovam MODELUL COLEGILOR NOSTRI BULGARI de a forma un PARTID AL PROFESORILOR, astfel ca prin deputatii nostri din parlament sa putem initia, formula si decide asupra legilor ce privesc invatamintul, sa nu mai lasam oameni cu burtile pline si cu alte probleme/preocupari prioritare sa se ingrijeasca de necesitatile, drepturile si problemele invatamintului romanesc.



.---------------



3- Cu 400 000 de membri, plus pensionarii sistemului, am fi cel mai mare si puternic partid si nu va mai trebui sa suportam aroganta altora, umilindu-ne si cersindu-ne interesele. Avem ca exemplu solidaritatea, disciplina si forta UDMR, un exemplu politic demn de urmat.

Salutam sprijinul oferit prin solidarizarea sindicatului din Budapesta aparut la stiri pe pagina didactic.ro



Inchei prin re-solicitarea introducerii sporului de Master de cca 5%, alaturi de cel de 15% existent pentru doctorat, asa cum este peste tot in lume.



Nu vom inceta greva si nu vom ceda pina cind nu vom obtine drepturile noastre in conformitate cu Demnitatea si Onoarea de a fi Parintii Spirituali ai unui neam intreg, cu sau fara voia guvernului, care vine, profita si se duce, dar noi vom ramine, pentru ca profesorul are datoria sa fie vesnic.



Noi nu vom disparea decit odata cu natia, ei nu au aceasta onoare si nici …caracter se pare.



Cit timp ne sunt refuzate drepturile, greva trebuie sa continuie pina la victorie, dar in conditiile impuse acum de noi, caci ei le-au tot impus pe ale lor si iata unde ne-au adus.

Nu putem si nu trebuie sa cedam ! Victoria este necesara, deci previzibila.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 43 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

328 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN