Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Didactic.ro la premiile E-content

Atmosfera era placuta si pe mine cel putin m-a facut sa ma simt in largul meu si sa sustin cu argumente bune portalul nostru. Am reusit sa facem juriul sa ridice o spranceana atunci cand le-am spus ca didactic.ro si olimpiade.ro fac si au facut lucruri care pana acum nu au mai fost realizate pe internetul romanesc.

De la reviste scolare pana la secretariat, de la statistici pe baza rezultatelor olimpiadelor pana la albume foto ale utilizatorilor, toate sunt idei si sectiuni remarcabile prin aportul pe care il aduc ele profesorului si olimpicului modern.

Oare ne laudam prea mult? De ce nu? Suntem si vom fi niste deschizatori de drumuri si noi credem ca vom continua sa dam tonul in dezvoltarea portalurilor educationale romanesti.

Nu in cele din urma, am subliniat si faptul ca in ultima instantza didactic.ro este un portal flexibil, adaptat si dezvoltat dupa nevoile utilizatorilor nostri. Am pornit de la o baza necesara si noi credem ca am reusit sa raspundem nevoilor si propunerilor utilizatorilor nostri, facand din didactic.ro un portal asa cum vor si cum se simte nevoia.

Pentru acest lucru, va multumim, dragi utilizatori. Chiar daca vom castiga sau nu premiile E-content, didactic.ro nu ar putea sa fie asa cum este fara dumneavoastra.

Detalii despre premiile E-content: www.e-content.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: vivi | 16.05.2005 10:15 | 1161 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (6)

0 0

16.05.2005 10:43 efodorean

Va felicit si va doresc sa castigti premiul el mare.Acest portal,pe langa faptul ca ofera un bogat material didactic si informativ,este si locul unde multi dintre utilizatorii activi ai site-ului au invatat si si-au perfectionat deprinderile de tehnoredactare.Am invatat unii de la altii,am legat prietenii si am inercat sa fim mai buni.Va doresc multa sanatate si putere de munca pentru a ne sprijini in continuare demersurile noastre,ale actualilor utilizatori,si ale celor ce au sa vina.Succes!Si,va tin pumnii sa castigati premiul cel mare!Ecaterina Fodorean

0 0

16.05.2005 14:05 mariro

Doresc succes echipei din "spatele site-ului" nostru - DIDACTIC.RO si sunt convinsa ca va castiga aceste premii! A stiut cum sa ne mobilizeze la lucru, sa ne indrume acolo unde am avut de intampinat greutati, ne-a dat raspunsuri prompte la toate intrebarile noastre. Prin acest portal ne-am informat in primul rand, am invatat de la altii, am transmis din experienta noastra atat cat e, sau cata avem, am legat prietenii cu educatori din toate judetele tarii. Chiar si din contradictiile ce s-au ivit de-a lungul timpului pe diverse topicuri am avut ce invata si trage concluzii care sa duca la evolutia noastra pe plan didactic. Acestor doua site-uri valoroase: olimpiade.ro si didactic.ro le doresc o lunga viata online si sanatate realizatorilor, moderatorilor, administratorilor lor! Numai bine!

Inv. M. Popov-Scoala Nr. 30 Galati

0 0

16.05.2005 16:39 neagu_radita

Apreciez ideea realizatorilor acestui portal de a ne da posibilitatea sa invatam unii de la altii, de a afla cu rapiditate care sunt preocuparile colegilor nostri. Este o modalitate de perfectionare continua a cadrelor didactice. Speram ca participarea la acest concurs sa fie incununata de succes.

0 0

16.05.2005 20:15 gina

Nu, nu va laudati prea mult: toata echipa a facut un lucru grozav cu acest site si speram cu totii sa castigati concursul.

0 0

23.05.2005 19:45 cameliahoara

Si eu doresc viata lunga online acestor site-uri.Ne sunt de un real folos,dar si la indemana.Succes!

0 0

01.06.2005 14:23 invatator

Trebuie felicitati initiatorii site-ului, dar si utilizatorii, caci unii fara altii nu am exista, probabil; laude si celor care sunt deschisi pentru a impartasi experienta lor cu ceilalti si celor care sunt curiosi, care intreaba ca sa afle. Informatie la indemana cui doreste sa o primeasca. Pentru mine, momentul deschiderii calculatorului este egal cu intrarea pe didactic.ro.

Elena Carunta

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 35 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

501 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN