Jocuri educaţionale

Ispita fructelor
Ordinea operaţiilor şi folosirea parantezelor rotunde în exerciţii
Matematica Clasa a III-a

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Aparitii editoriale - Educatie tehnologica - caietul elevului

A aparut, la Editura Casa Scriitorilor, Bacau, cartea Educatie tehnologica - Caietul elevului (ghid pentru activitati de invatare si aplicatii practice), clasa a V-a. Autorii cartii sunt: - dr.ing.Mitica Manea - ing. Elena Manea - ing. Rodica Minicuta
Noua aparitie editoriala constituie un auxiliar curricular conceput prin structura si continut conform cu noua programa scolara aprobata prin OMEC nr.3727/30.04.2004. Se adreseaza in primul rand elevilor claselor a V-a dar pentru anul scolar 2004-2005 poate fi utilizata si de elevii claselor a VI-a.
*Auxiliarul curricular propune activitati de invatare si aplicatii practice pentru cele doua module prevazute in programa: Organizarea mediului construit si Produse alimentare de origine animala si vegetala.
*Activitatile de invatare si aplicatiile practice sunt structurate in conformitate cu cele mai noi si moderne metode de invatare: eseuri, investigatii, aplicatii practice, portofolii, proiecte si studii de caz.
*Pentru fiecare metoda de invatare propusa se prezinta o succinta descriere si caracterizare pentru a familiariza elevii cu metoda, respectiv pentru a preciza modalitatile practice de utilizare ale metodei in procesul instructiv-educativ.
*Nivelul activitatilor de invatare si aplicatiile practice se adreseaza tuturor categoriilor de elevi (de nivel mediu si performant, din mediul rural si din mediul urban, indiferent de regiunea geografica).
*Pentru activitatile de invatare, respectiv aplicatiile practice, cu grad mai ridicat de dificultate se prezinta sistematizat si noutatile teoretice necesare, respectiv etapele de lucru, pentru rezolvarea sarcinilor de invatare.
*Ilustrarea auxiliarului curricular contribuie la focalizarea atentiei elevilor asupra finalitatilor prevazute de programa scolara si constituie un instrument eficace, obiectiv si performant pentru evaluarea si autoevaluarea elevilor (substituie, chiar si partial, lipsa manualului pentru clasa a V-a conform cu continutul noii programe scolare).

Pentru informatii suplimentare sau comenzi contactati-ne pe adresa de
e-mail: miticamanea@artelecom.net

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ingme | 27.10.2004 22:51 | 2670 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Dintii sparti la copii

Educatie pentru sanatate

Nevoia de atentie

Comunicarea parinte - copil

Parintii si temele copilului

Temele pentru acasa

Comentarii (1)

0 0

28.10.2004 00:42 emil

Va rog sa publicati si la sectiunea MANUALE.

Multumesc

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«NOIEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Magia toamnei

Propus de: 77adn

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

593 voturi | 32 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati