Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZIONUL INTERNATIONAL „MIHAI EMINESCU – POET NATIONAL SI UNIVERSAL

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

ARGUMENT : Mihai Eminescu este în literatura româna poetul nepereche a carui opera învinge timpul, dupa cum afirma George Calinescu. La data de 15.01.2010 se implinesc 160 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. Eminescu a fost o personalitate coplesitoare, care i-a impresionat pe contemporani prin inteligenta, memorie, curiozitate intelectuala, cultura de nivel european si farmecul limbajului. Scrisul era viata lui: omul cel mai silitor, vesnic citind, meditând, scriind poezii nemuritoare, dupa cum afirma Titu Maiorescu. Eminescu a facut ca toata poezia secolului 20 sa evolueze sub auspiciile geniului sau. El era un om al timpului sau, preocupat de destinul si de buna existenta a poporului român. El a fost artist, gânditor si pedagog al neamului nostru. SCOP: Indentificarea potentialului artistic si creativ, valorificarea resurselor si a talentului literar, promovarea valorilor artistice din Romania si din diaspora prin tiparirea lucrarilor inr-un volum omagial

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: muzeulmihaieminescu | 19.12.2009 03:35 | 18739 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (97)

0 0

21.12.2009 10:37 oana_iloae

O activitate interesanta si de amploare la care mi/as dori sa particip alaturi de cativa elevi talentati. Daca meritul meu este doar indrumarea, urmand ca doar creatiile lor sa participe la concurs, se mai plateste taxa?

Pe fisa lor de inscriere pot trece datele mele de contact? [vorbim despre elevi din mediul rural care nu au calculator/conxiune la internet]

0 0

21.12.2009 13:57 muzeulmihaieminescu - Autor

Multumim pentru interesul aratat si considerariile pozitive privind desfasurarea simpozionului international care poarta numele marelui poet român. Asa cum am aratat in invitatie, elevii nu platesc taxe ! La acest simpozion initiat la indemnul unui grup de români din Canada pot participa ŞI cadrele didactice talentate cu lucrari personale : poezii, poveşti, povestiri, lucrari plastice, etc. Lucrarile vor intra intr-un sistem de jurizare şi premiere, pe sectiuni. In cazul dv. in fisa de inscriere puteti trece datele dv. de contact pentru ca elevii sa poata intra in posesia diplomelor. ÎNTRUCÂT INTELEGEM CA SPATIUL PE didactic.ro ESTE LIMITAT, VĂ RUGĂM SA SCRIETI DIRECT PE e-mail-lul DE PE INVITATIE ORICE PROBLEMĂ O CONSIDERATI DV. IMPORTANTA. VĂ VOM RASPUNDE DETALIAT. VĂ AŞTEPTĂM LA IAŞI PE 15.01.2010 !

0 0

21.12.2009 14:13 senzitive25

Întotdeauna am considerat ca imaginea şi opera lui Mihai Eminescu sunt insuficient promovate. Faptul că moldovenii pregătesc un simpozion internaţional de promovare a poetului nostru care prin poeziile sale ne-a infrumuseţat copilaria şi ne-a dat înţelepciunea iubirii atunci când eram adolescenţi, consider că e un eveniment important la inceputul acestui an in care asteptam tot felul de noutăţi, din pacate şi politic-negative. Dar viaţa merge inainte, cultura, patriotismul şi iubirea din sufletele noastre nu pot fi umbrite de nimic. Deobicei sunt o persoana critica, autoperfectionistă şi atenta la astfel de actiuni. Asa cum am citit in invitatia dumneavoastra "Mihai Eminescu este în noi." Iar 160 de ani de la nasterea poetului e un eveniment important, vă doresc succes în organizare şi un volum omagial cat mai cuprinzător !

0 0

21.12.2009 14:18 muzeulmihaieminescu - Autor

Pentru senzitive25: multumim pentru consideraţiile pozitive, vă asteptam sa participaţi şi ne vom stradui sa fie cel mai important moment de promovare a operei lui Mihai Eminescu pe anul 2010 !

0 0

22.12.2009 11:56 muzeulmihaieminescu - Autor

Raspundem la ce ne-ati întrebat pe e-mail: DA, creaţiile muzicale pot fi prezentate la acest simpozion, în formă interpretativă(directă), transmisă pe un suport media sau trimise pe e-mail prin transfer.ro(volumul în Mb fiind mare). Desigur daca există creaţii muzicale sub formă de videoclip sau pe power point cu atât mai bine ! Aceste creaţii muzicale ale cadrelor didactice sau elevilor for fi înscrise pe acelaşi DVD cu filmul şi cu volumul PDF al simpozionului pentru ca toţi participanţii sa poata avea acces la ele.

0 0

22.12.2009 22:55 grig_dumitru

M-a bucurat cand am citit - ca totdeauna cand citesc ceva legat de Eminescu. Apoi citind si informatiile din fisierul atasat, nu pot decat sa remarc modul in care e folosita imaginea lui Eminescu pentru obtinerea de fonduri... Niciodata nu am mai intalnit un simpozion in care taxa sa fie de 110 RON adica (110000 mii ). In acesti 110000 mii lei vechi se "cumpara" si o diploma de "onoare". Insa....nu e onorabil nici a vinde astfel diplome, nici a cumpara.

0 0

23.12.2009 10:54 muzeulmihaieminescu - Autor

D-le grig dumitru va înţelegem remarca. Mihai Eminescu rămâne cea mai frumoasă imagine a literaturii române. Insa e la fel de adevarat ca o actiune de genul prezentate de noi implică şi costuri importante. La simpozionul trecut doar un singur invitat de la Arad ce a fost cazat 4 nopti la un hotel meiu,dar curat cu tot cu masă ne-a costat 1200 lei. De regula la fianalul fiecarei actiuni,mai completezi cu niste bani. Insa ai satisfactia că actiunea a reuşit şi îţi rămâne o carte, un film şi mulţumirea din suflet.

0 0

25.12.2009 18:03 mihaipopa

Va rog sa-mi spuneti care este numarul maxim de poezii cu care poate participa un cadru didactic?

0 0

25.12.2009 20:39 muzeulmihaieminescu - Autor

Nu exista vrea limitare in ce priveste nr. de poezii. Doar pentru spatiu tipografic, conform indicatiilor de pe invitatie : maxim 5 pagini !

0 0

25.12.2009 20:40 muzeulmihaieminescu - Autor

Daca ne-ati fi intrebat pe e-mail asa cum am solicitat, raspunsul nostru ar fi fost cu mai multe detalii.

0 0

04.01.2010 20:50 teacherdna

daca particip doar cu colaje ale elevilor mei , ce trebuie sa platesc, presupun ca intru in sectiunea colaje...

0 0

04.01.2010 20:51 teacherdna

daca particip doar cu colaje ale elevilor mei , ce trebuie sa platesc, presupun ca intru in sectiunea colaje...

0 0

06.01.2010 00:16 asociatiastiintificavasilepogor

Pt.teacherdna: Ce e asa de greu de inteles de pe invitatie " Elevii nu platesc taxe !" .Sau vorbiti la intamplare...

0 0

06.01.2010 00:51 asociatiastiintificavasilepogor

VA ANUNTAM CA MUZEUL "MIHAI EMINESCU" DIN IASI NU VA FACE PARTE DIN ACEST PROIECT, VA DESFASURA O ACTIUNE SEPARATĂ. In această situatie institutia implicata in organizare, respectiv Asociatia Cultural-Stiintifică "Vasile Pogor" Iasi va efectua unele modificari in a doua parte a programului privind locatia. Cei prezenti pot participa si la activitatile muzeului care sigur vor fi la cea mai inalta ţinuta culturala si organizatorica. Cu multa stima, prof. Teodor Bivol - Presedinte al Asociatiei "Vasile Pogor" din Iasi.

0 0

06.01.2010 15:18 teacherdna

cu scuzele de rigoare ,poate n-am inteles bine, dar nu trebuia sa fiti asa de ,,acru" la replica data, inca o data scuze

0 0

06.01.2010 19:23 asociatiastiintificavasilepogor

Ok, bine teacherdna.

0 0

06.01.2010 23:01 olimpius

Simpozionul pe care îl organizaţi are avizul MECT?Vă mulţumesc şi vă felicit pentru o astfel de iniţiativă.

0 0

08.01.2010 02:42 asociatiastiintificavasilepogor

pt Olimpus: Simpozionul dedicat marelui poet Mihai Eminescu nu are nevoie de avizul MECTS (si nici de avizul Uniunii Europene) pentru ca ONG-urile sunt direct raspunzatoare de aceste actiuni fiind create chiar in acest scop. De aceea mai exista societatea civila, etc. Dar vrei sa participi sau doar accesezi internetul... Trimite pe e-mail solicitarile tale si iti vom raspunde cu mai multe detalii. Cu stima.

0 0

10.01.2010 15:51 petunia

Păcat!!!!!!!!!Acţiunea dv. costă cam mult în comparaţie cu salariile noastre.Mult succes şi poate la următoarele ediţii regândiţi taxa pentru vremurile pe care le trăim.

0 0

10.01.2010 22:08 asociatiastiintificavasilepogor

Asa cum stiti si dv. sunt actiuni care necesita fonduri importante si care au produse finale pretentioase(si consumatoare de bani) dar vom organiza si actiuni gratuite. Va anutam ca asociatia noastra organizeaza cate o activitate in fiecare luna. Si in luna martie vom orgniza expozitia nationala de felicitari si colaje de primavara. FARA TAXE - gatuit ! Vor fi premii pe sectiuni si trofee pentru fiecare sectiune.

0 0

16.01.2010 17:08 asociatiastiintificavasilepogor

MULŢUMIM TUTUROR PARTICIPANŢILOR LA SIMPOZIONUL INTERNAŢIONAL ANIVERSAR – MIHAI EMINESCU ! VĂ REAMINTIM că asociatia noastra organizeaza în fiecare lună activitati pentru cadre didactice si elevi, separat de alte activitati ale asociatiei. Unele activitati vor fi cu taxa, altele gratuit.

Atunci când vom considera ca elevul are o implicare exclusiva ca autor a unor lucrari, respectiv: poezii, eseurii, colaje, etc. nu vom menţiona pe diploma de premiere numele unor terţe persoane : coordonator, informatician, etc.

pentru că nu este corect. Vă rugăm nu va fie cu suparare. Dar preponderent, vom crea un spatiu special pe diplomă de inscriere acolo unde exista persoane care se vor implica pentru promovarea elevilor, fară de care elevul nu s-ar fi putut promova singur. La inceputul lunii martie se va organiza „Mărtişor 2010” fără taxă, GRATUIT. Vot fi decernate premii şi trofee pe care le transmitem prin posta pe cheltuiala noastra. Condiţiile de participare vor fi simple, dar eficiente. Comparativ cu alte activitati ce vă sunt propuse Dv. cu finalitate : diplome on-line, copii dupa diverse materiale, etc. asociatia noastra va transmite ÎNTOTDEAUNA FIZIC : diplome sau certificate tiparite , dvd-uri şi volume, prin poştă. Nu conteaza cheltuiala facuta. Munca de dascăl trebuie respectată permanent ! De aceea solicitam fişe de inscriere cu adresa postală corect completată. Evitam adresele unitatilor scolare unde de multe ori nu semneaza nimeni si pachetele se intorc retur. Nu dorim sa muncim de două ori : pachetele transmise catre Dv. sa ne fie returnate. Iar dacă vor fi actiuni cu taxa, va rugăm sa evitati transmiterea taxei prin mandat postal, care de regula nu najunge, fiind nevoiti apoi sa eliminam lucrari gata procesate. Şi bancile elibereaza chitanţe legale.

0 0

16.01.2010 17:12 asociatiastiintificavasilepogor

DESPRE SIMPOZIONUL INTERNAŢIONAL „MIHAI EMINESCU-POET NAŢIONAL ŞI UNIVERSAL” : am primit în jur de 400 de lucrări ! Multumim în mod special participanţilor care au mai colaborat cu noi si ne-au trimis lucrari fără greşeli, au respectat modelul ataşat şi au completat corect fişa de inscriere. Însă aceştia sunt doar o treime din numarul participanţilor. Mulţumim d-nei prof. Bugan Luminiţa-Mihaela care s-a deplasat de la Aiud-Cluj la Iaşi pentru aceasta acţiune şi care a făcut o impresie frumoasă prin pregătirea dumneaei. Mulţumim d-nei prof. Popa Georgeta-Iulia pentru cărţile trimise la simpozion şi despre care am am aflat că impreună cu mama sa, prof. Aglaia Corneanu coordoneazaă Fundaţia „Ştefan Luchian”-Botoşani. Aşa cum veţi vedea pe film, am contribuit şi noi la spectacolul omagial alături de Primăria Iaşi, Muzeul „Mihai Eminescu” şi Muzeul Literaturii Române „Vasile Pogor”, acţiunea a fost amplă la Iaşi. Din ceea ce ştim pănă acum : sunt foarte multe lucrări frumoase şi diferite ca si mod de realizare, de aceea vor fi mai multe premii I, II, III şi menţiuni. Dar vor fi si lucrari care vor primi doar diploma de participare (nu le vom menţiona pe didactic.ro). În această situaţie vă anunţăm: luni 18.01.2010 la ora 21.00 vom anunţa pe didactic.ro lista câştigătorilor, cadre didactice şi elevi. Iar joi 21.01.2010 vom pune la poştă pachetele cu volumul omagial+dvd+diplome pentru cei care au optat conform pachetelor anunţate. Premierea elevilor se va face pe categorii de vârsta : clasele I+II, clasele III+IV, clasele V+VI, clasele VII+IX, calsele X+XII.

Pentru elevii care nu vor fi premiaţi : le multumim pentru participare, le dorim sa-şi perfecţioneze creaţiile şi să fie perseverenţi. Nu eliberam adeverinţe de participare pentru elevii nepremiaţi: simpla transmitere pe e-mail a unei poezii(in ultima zi) nu obligă organizatorul in nici un fel. Amintim că primirea lucrarilor s-a incheiat in ziua de 14.01.2010 la ora 22.00, cele cateva lucrari care au fost trimise in ziua de 15.01.2010 nu vor fi acceptate si va solicitam sa transmiteti pe e-mail contul dv. personal pentru returnarea banilor ce au fost depusi in contul nostru. Volumul omagial va cuprinde numai lucrarile premiate: cadre didactice si elevi. Însă volumul cu ISBN inscris pe dvd impreună cu filmul va cuprinde toate lucrarile participante, premiate sau nepremiate. Avem mult de lucru. Intrucat consideram ca am explicat clar urmatorii pasi ai activitatii prezente vom raspunde la intrebari numai dupa data de 22.01.2010, dacă vor exista intrebari. NU-L UITAŢI PE MIHAI EMINESCU ! Cu multa stima, Comitetul de organizare.

0 0

17.01.2010 17:34 marcu_maria

Felicitari din toata inima pentru initiativa dar in primul rand pentru aceste cuvinte de multumire de dupa incheierea concursului. Sunt putini cei care dau dovada de aceasta frumoasa forma de respect pentru copiii, profesorii sau oamenii obisnuiti care participa la un concurs.

Orice actiune presupune nu doar organizatori ci si participanti. Felicitari si pentru explicatiile clare pe care le-ati oferit.

Mult succes si in anii urmatori.

0 0

18.01.2010 20:16 asociatiastiintificavasilepogor

Luni 18.01.2010 ora 20.00: Astazi la ora 16.00 de Facultatea de Litere- Iaşi trebuia sa luam tabelul cu jurizarea lucrarilor, insa datorita volumului mare de lucrari, dar si pentru ca domnii profesori mai aveau de susţinut şi orelor de program jurizarea n-a fost finalizata astăzi. Ne cerem scuze, intelegem nerabdarea Dv. şi mai ales a elevilor, dar va mai cerem un ragaz de 24 de ore. Maine, marti 19.01.2010 pe la ora 20.00 vom afisa rezultatele simpozionului. Speram ca veti intelege si Dv. situatia, va dorim o seara frumoasa. Cu stima, Comitetul de organizare.

0 0

19.01.2010 20:35 asociatiastiintificavasilepogor

STIMATI PARTICIPANTI LA SIMPOZION avem jurizarea partială (mai putin elevii), insa va dăm o veste trista: foarte multe lucrari ale cadrelor didactice au greseli, de toate felurile ! Iar domnii profesori de la facultatea de litere au fost exigenti in acordarea premiilor. Ar fi vrut sa fie si mai exigenti, dar am considerat ca in timp lucrurile se vor remedia. Multe lucrari care meritau premiul I au primit premiul III, cei in cauza isi pot verifica lucrarea inca o data si vor intelege si singuri la ce se face referire. LUCRARILE VOR FI CORECTATE INAINTE DE FI TIPARITE. Fara suparare, plata unei taxe pentru tiparire, inscriptionare , ISBN, organizare, diplome, etc. nu obliga organizatorul la corectare de lucrari si reformulari de fraze. O vom face, dar pe viitor va rugam sa fiti exigenti cu Dv. la fel ca si cu elevii din clasa dv. Multumim vechilor colaboratori care ne-au trimis lucarari ingrijit scrise(ca sa fim sinceri, la fel au inceput si ei) si care au primit premii pe merit, importante. In noaptea aceasta vrem sa afisam premierea. Va rugam sa verificati maine dimineata. O seara frumoasa.

0 0

20.01.2010 13:25 albertina

Asteptam rezultatele!

0 0

20.01.2010 14:39 priti76

Si noi asteptam rezultatele.

0 0

20.01.2010 17:13 asociatiastiintificavasilepogor

TABELUL CU JURIZAREA LUCRARILOR DE LA SIMPOZIONUL "MIHAI EMINESCU - POET NATIONAL SI UNIVERSAL SE POATE DESCARCA DE PE URMATORUL LINK: http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-20Jan-1fd24b4764e9d3.zip. DEOARECE NUMARUL ELEVILOR PARTICIPANTI A AJUNS LA APROAPE 300 TABELUL CU JURIZAREA LUCRARILOR ELEVILOR VA FI IN FORMAT COMPLET MAINE LA ORA 12. VA MULTUMIM ! COMITETUL DE ORGANIZARE

0 0

20.01.2010 17:59 cdanc

Nu reuşesc să accesez linkul. Mă ajută cineva?

0 0

20.01.2010 19:15 asociatiastiintificavasilepogor

EXPLICATII: copiati linkul, apoi deschideti internet explorer, apoi dati clic sus la "Address"(se va face albastru-select) si pe albastru dati "paste".Apoi dati GO din capat de la Address. Se va deschide folderul si dati open, pentru vizualizare sau "save" pentru salvare. Vedeti unde se salveaza si deschideti ulterior. Mult succes !

0 0

20.01.2010 20:39 jalba

nu apare niciun folder!

0 0

20.01.2010 21:23 gurzutimoftilucia

EU AM PUTUT DESCHIDE.VI-L TRIMIT DACA DORITI.DATI ADRESA.O SEARA BUNA.

0 0

20.01.2010 21:56 asociatiastiintificavasilepogor

SIMPOZIONUL INTERNATIONAL-MIHAI EMINESCU : Rugam urmatoarele persoane sa ia legatura cu organizatorul : Dumitrana Maria, Goga Iona, Dari Ana, Rinca Mioara, Damian Ana, Popescu Georgeta, Sangerean Maria, Busuioc Mirela, Filipoiu Mihaela - de urgenţă !

0 0

20.01.2010 22:05 asociatiastiintificavasilepogor

Pe e-mail : asociatia.vasilepogor@gamail.com sau tel. 0753 024 580.

0 0

21.01.2010 13:46 asociatiastiintificavasilepogor

Jurizarea copiilor continua pana la ora 21.00

0 0

21.01.2010 15:13 nahoi_anca

si eu am putut deschide. asteptam diplomele. si multumim organizatorilor pentru initiativa.cu respect

0 0

21.01.2010 16:36 brunetha_creatza

doamna nahoi_anca, cu respect va intrebam ce taxa ati platit pt elevii dumneavoastra si sa stiti ca veti astepta mult si bine, deoarece NU EXISTA nici o asociatie cultural stiintifica"vasile pogor", nicio o colaborare cu institutiile mentionate in antetul concursului, iar domnul organizator jurizeaza lucrarile de o saptamana. nu vati intrebat, oare, cand, se va sfarsi jurizarea? UN MESAJ URGENT de la dumneavoastra.

0 0

21.01.2010 16:45 brunetha_creatza

doamna Marcu Maria am dedus din cuvintele dumneavoastra ca ati participat la Simpozionul International "Mihai Eminescu", si am dori sa stim daca , intre timp ati primit vreun mesaj concret, nu doar incurajari?!

0 0

21.01.2010 17:17 2811130a

Buna ziua!Si eu am participat la acest simpozion.Nu am primit nimic pana acum, dar organizatorii au spus ca pe 21 ian. vor trimite coletele catre noi(adica azi,maine le vor pune la posta).Dvs. sugerati ca nu a existat,de fapt, simpozionul si ca nu vom primi nimic?Fiti mai explicita!

0 0

21.01.2010 18:08 brunetha_creatza

noi am vorbit personal cu domnul Bivol, si ne-a spus o alta varianta, ca saptamana viitoare ne va trimite materialele. atunci ne-am hotarat din aproape in aproape sa sunam pe banii nostrii la fictivii parteneri trecuti in program. nici Muzeul "Mihai Eminescu", nici Universitatea Al. Iona Cuza, nici Faculatatea de Litere, nici Biblioteca Mihai Eminescu nu a auzit de vreun simpozion sau de Bivol Teodor...

0 0

21.01.2010 18:09 brunetha_creatza

nu exista niciun Bivol Teodor, iar toti partenerii nu il cunosc si nu au participat la simpozion

0 0

21.01.2010 18:19 brunetha_creatza

doamnelor/domnilor profesori, haideti sa ne unim si sa descoperim adevarul despre Simpozionul National "

Mihai Eminescu", facut de Asociatia Culturala Stiintifica "VAsile Pogor" din IAsi. Sa nu lasam personalitatea marelui poet national Mihai Eminescu sa fie stirbita si sa manjim urmele pe care le-a lasat in sufletul nostru, al cititorilor de peste un secol. Ne indreptam cu ganduri bune spre sufletul dumneavoastra si speram sa dati un semnal de alarma!!!!

0 0

21.01.2010 18:23 brunetha_creatza

a existat vreo persoana care a participat direct la simpozion si ne poate da lamuriri in legatura cu manifestarile facute de "asociatie" in ziua de 15 ianuarie???? Va rugam postati un mesaj daca evenimentul s-a desfasurat?!

0 0

21.01.2010 18:43 marcu_maria

pentru brunetha

Nu am participat eu la simpozion ci nepotica mea care este eleva.Ea nu a platit nici o taxa si deocamdata asteapta rezultatul jurizarii.Sper sa fie totul in regula. Nu as vrea sa fie dezamagita.

0 0

21.01.2010 18:43 timeababos13

pentru bruetha creatza. Ai vreo dovada prin care sa justifici faptul ca totul este o inselatorie?

0 0

21.01.2010 18:44 timeababos13

pentru bruetha creatza. Ai vreo dovada prin care sa justifici faptul ca totul este o inselatorie?

0 0

21.01.2010 19:44 nico175

Nu am putut accesa linkul indicat. Ma trimite la un server in care se spune ca nu se regaseste fisierul transferat sau au trecut mai mult de 10 zile de la transfer. As dori sa stiu cum au procedat cei care scriu ca au deschis linkul. Multumesc.

0 0

21.01.2010 19:47 asociatiastiintificavasilepogor

STIMATI PARTICIPANTI LA SIMPOZIONUL MIHAI EMINESCU cu respectul cuvenit cadrelor didactice, in orice situatie, solicit d-nei "brunetha creatza" copie scanata sau fotografiata dupa cartea de identitate a acesteia pentru a-i trimite spre edificare d-nei, copie dupa hotararea judecatoreasca de infiintare a asociatiei. In fapt, cu scoala din Targoviste avem discutii de mai mult timp: ne-au trimis prin posta mai multe lucrari xeroxate, apoi le-am raspuns ca nu vream sa facem dactilografie pentru elevii scolii respective. De aici au început diverse atacuri culminand cu atacul " brunethei creţe"(ce nume de cadru didactic v-aţi ales !). Dupa edificarea "brunetei creţe" vom afisa rezultatele elevilor jurizati. Si pentru ca nu ne obliga nimeni sa colaboram cu persoane rauvoitoare : RESPINGEM LUCRARILE VENITE (pe data de 15.01.2010) DE LA SCOALA DIN TARGOVISTE CU RESTITUIREA TAXEI ACHITATE. Dupa lamurirea situatiei create, vom afisa rezultatele si dovezi ca totul este in ordine. Maine vom trimite diplomele pentru elevii castigatori ! Si daca considerati Dv. putem afisa si toate lucrarile venite cu greselile ce le conţin ca sa intelegeti si dv. de ce merg lucrurile asa de greau. Va multumim de intelegere.

0 0

21.01.2010 19:49 asociatiastiintificavasilepogor

D-na "bruneta creaţă" copia dupa cartea dv. de identitate o asteptam pe e-mailul asociatiei.

0 0

21.01.2010 20:02 dana151980

ALEXE EMILIA – I, ANDREI MARIAMA – I, ANDRONIC LUCIANA – II, ANTOCI GEORGIANA LIVIA – III, ARDELEAN DELIA ANGELA şi ARDELEAN FLORICA – I, BADII IOANA – III, BĂLAN OLIVIA CRISTINA – II, BOGDAN TUDORA – III, BOIAN ANAMARIA ADELA – I, BOSTAN IONEL şi GHINCULOV SILVIA – I, BRAGĂ ROXANA MARILENA – I, BUCUR GHEORGHE – I, BUGAN LUMINIŢA MIHAELA – I, BURCESCU FLORENTINA NICOLETA – I, BUSIOC MIRELA – I, BUTACIU SILVIA PARASCHIVA şi FÂNTÂNĂ PRALEA PARASCHIVA – I, CANDOI ANDREEA IONICA – I, CAPOTĂ ANA – II, CEREDEEV DANIELA - I +I, CHIRIAC ANGELA – III, CIOPÂCĂ ANTONICA CONSTANŢA – I, CÎRSTEA IONICA – I, CLEMENTE MARICICA MONICA – I, DAMIAN ANCA – I, DEMEAN DANIELA MARIA – III, DIMA ALINA şi CĂPRARU DANIELA – III, DIN PETRE – I, DOBOCAN ELENA EMILIA şi POP ELENA – I, DRAGOMIR ADELINA ELENA – II, DRAGOMIR RALUCA MARIA – I, DUMITRESCU ŞTEFAN - I + I, FÂNTÂNĂ PRALEA PARASCHIVA – I, FEHER CRISTINA – I, FILIPOIU MIHAELA EUGENIA – I, FLOREA LILIANA – I, GAVRILOAIE VICTOR DAN şi GAVRILOAIE SABINA IRINA – I, GĂDĂLEAN LAURA ALINA – I, GHIŢĂ CORINA MARIA – I, GIURGIU CARMEN – I, GROZA SANDINA – I, HOMEI DOMNICA – II, IANCULOVICI CRISTINA şi VILCU ALOISIE – III, IANŢUC LILIANA – I, ILIEŞ ANA MARIA şi HERMANN ECATERINA – III, JALBĂ LENUŢA şi MOŞESCU ANTOANELA EMANUELA – I, JURCĂ ELENA FLORICA – I, JURJAC MARIANA – I, LARI MĂRIUCUŢA ELENA şi SCURTU ANA MARIA – I, LAŢIU CAMELIA LUCIA – I, MAIER ARNOLD – I, MARCU NELA – I, MARE FLOARE – I, MAROIU AMELIA DIANA – I, MAZILU VIOLETA – I, MĂRGINEANU ILEANA SIMONA – I, MIKLOS IOAN – I, MORAR OLGA ELENA – I, NAHOI IOANA ANCA – I, NEDELEA CARMEN MARIA – III, NEMEŞ CRISTINA GABRIELA - III + I, NEMEŞ FLORICA – I, NEMEŞ NICOLETA ANDA şi REVNIC GAROFIŢA – I, NOREANU LAURA CRISTINA – I, ONIŞ MARIA - I + III, PANĂ FLORENTINA - III + II, PARASCHIV DOINIŢA LUMINIŢA şi BĂDICĂ ALEXANDRA – III, PĂDUREŢU MIRELA – II, PEPENEL MADELAINE – III, POP OANA NICOLETA – II, POPA GEORGETA IULIA – I, POPOVICI IULIU LAURIAN – I, PREDOI VALERIA GEORGETA – II, RISTIN RAMONA LUCIA şi BALINT LAURA – I, RUSU DELIA şi PISTOL MARIANA – I, STAMATOIU CRISTIAN şi STAMATOIU MARIA – II, STAN LOREDANA ALINA – III, STANCIU DIANA – I, STOICA ADRIANA DOINA şi SAVA IOANA - I + I, ŞANDRU VIOLETA – I, TAHÎŞ FLORENTINA – I, TORBĂ MIHAELA - I, TEODORESCU LUMINIŢA – I, TRIFU DORINA NELA – II, TUDOR FELICIA – I, TULEA DESPINA – I, VRÎNCEANU IULIA CĂTĂLINA – I, ZAMFIR CRISTINA şi ZAMFIR MIHAI – I, ZĂNOAGĂ CRISTINEL - I

0 0

21.01.2010 20:08 asociatiastiintificavasilepogor

SECTIUNILE NU LE MAI AFISAM PENTRU CA FIECARE STIE LA CE SECTIUNE A PARTICIPAT

0 0

21.01.2010 20:14 asociatiastiintificavasilepogor

ALEXE EMILIA – I, ANDREI MARIAMA – I, ANDRONIC LUCIANA – II, ANTOCI GEORGIANA LIVIA – III, ARDELEAN DELIA ANGELA şi ARDELEAN FLORICA – I, BADII IOANA – III, BĂLAN OLIVIA CRISTINA – II, BOGDAN TUDORA – III, BOIAN ANAMARIA ADELA – I, BOSTAN IONEL şi GHINCULOV SILVIA – I, BRAGĂ ROXANA MARILENA – I, BUCUR GHEORGHE – I, BUGAN LUMINIŢA MIHAELA – I, BURCESCU FLORENTINA NICOLETA – I, BUSIOC MIRELA – I, BUTACIU SILVIA PARASCHIVA şi FÂNTÂNĂ PRALEA PARASCHIVA – I, CANDOI ANDREEA IONICA – I, CAPOTĂ ANA – II, CEREDEEV DANIELA - I +I, CHIRIAC ANGELA – III, CIOPÂCĂ ANTONICA CONSTANŢA – I, CÎRSTEA IONICA – I, CLEMENTE MARICICA MONICA – I, DAMIAN ANCA – I, DEMEAN DANIELA MARIA – III, DIMA ALINA şi CĂPRARU DANIELA – III, DIN PETRE – I, DOBOCAN ELENA EMILIA şi POP ELENA – I, DRAGOMIR ADELINA ELENA – II, DRAGOMIR RALUCA MARIA – I, DUMITRESCU ŞTEFAN - I + I, FÂNTÂNĂ PRALEA PARASCHIVA – I, FEHER CRISTINA – I, FILIPOIU MIHAELA EUGENIA – I, FLOREA LILIANA – I, GAVRILOAIE VICTOR DAN şi GAVRILOAIE SABINA IRINA – I, GĂDĂLEAN LAURA ALINA – I, GHIŢĂ CORINA MARIA – I, GIURGIU CARMEN – I, GROZA SANDINA – I, HOMEI DOMNICA – II, IANCULOVICI CRISTINA şi VILCU ALOISIE – III, IANŢUC LILIANA – I, ILIEŞ ANA MARIA şi HERMANN ECATERINA – III, JALBĂ LENUŢA şi MOŞESCU ANTOANELA EMANUELA – I, JURCĂ ELENA FLORICA – I, JURJAC MARIANA – I, LARI MĂRIUCUŢA ELENA şi SCURTU ANA MARIA – I, LAŢIU CAMELIA LUCIA – I, MAIER ARNOLD – I, MARCU NELA – I, MARE FLOARE – I, MAROIU AMELIA DIANA – I, MAZILU VIOLETA – I, MĂRGINEANU ILEANA SIMONA – I, MIKLOS IOAN – I, MORAR OLGA ELENA – I, NAHOI IOANA ANCA – I, NEDELEA CARMEN MARIA – III, NEMEŞ CRISTINA GABRIELA - III + I, NEMEŞ FLORICA – I, NEMEŞ NICOLETA ANDA şi REVNIC GAROFIŢA – I, NOREANU LAURA CRISTINA – I, ONIŞ MARIA - I + III, PANĂ FLORENTINA - III + II, PARASCHIV DOINIŢA LUMINIŢA şi BĂDICĂ ALEXANDRA – III, PĂDUREŢU MIRELA – II, PEPENEL MADELAINE – III, POP OANA NICOLETA – II, POPA GEORGETA IULIA – I, POPOVICI IULIU LAURIAN – I, PREDOI VALERIA GEORGETA – II, RISTIN RAMONA LUCIA şi BALINT LAURA – I, RUSU DELIA şi PISTOL MARIANA – I, STAMATOIU CRISTIAN şi STAMATOIU MARIA – II, STAN LOREDANA ALINA – III, STANCIU DIANA – I, STOICA ADRIANA DOINA şi SAVA IOANA - I + I, ŞANDRU VIOLETA – I, TAHÎŞ FLORENTINA – I, TORBĂ MIHAELA - I, TEODORESCU LUMINIŢA – I, TRIFU DORINA NELA – II, TUDOR FELICIA – I, TULEA DESPINA – I, VRÎNCEANU IULIA CĂTĂLINA – I, ZAMFIR CRISTINA şi ZAMFIR MIHAI – I, ZĂNOAGĂ CRISTINEL - I

0 0

21.01.2010 20:15 timeababos13

Cand aflam care sunt rezultatele finale?

0 0

21.01.2010 21:21 asociatiastiintificavasilepogor

in continuare va transmitem lista elevilor premianti de la simpozion, celor care nu se regasesc pe listă le multumim pentru participare si le dorim sa persevereze: ABONICESEI ALEXANDRA – III, ACIOBĂNIŢEI CRISTIAN – II, ADAM MARIUS – II, AILOAI DIANA MARIANA – III, AMĂRIUŢEI ELENA GEORGIANA şi POPESCU IOANA RUXANDRA – I, ANGHEL IONUŢ – III, ANGHELACHE MARIA – II, ANGHELESCU COSMIN ADELIN – II, ANGHELUŢ TEODORA – II, ANGHELUŢĂ ANDREEA – II, ARDELEAN VALENTINA – III, ARDELEANU MELANIA – II, ATOMEI MĂLINA PAULA – II, BABA OANA – II, BABOS TIMEA ERZSEBET – II, BACIU BUCUR MĂDĂLINA – I, BADEA ALEXANDRU – III, BADEA MYRIAM şi NICOLA MARA – II, BAHADIN CAN – I, BARBU ŞTEFAN – II, BĂLAN DANIELA MARINELA – II, BENA BOGDAN FLORINEL – I, BENA GEANINA IONELA – I, BREVOESCU OANA BIANCA – II, BERINDE PAUL CONSTANTIN – III, BICA ROXANA – II, BIOLAN ANA MARIA – I, BÎZDÎGĂ ANDRA – II, BLAGA ELIDA – III, BOBAILA PAULA – I, BODOG RUXANDRA şi TEODORA – II, BODOR IOANA – III, BRAGORENCO ŞTEFAN – I, BROTOIU GEORGE – II, CATANA NICUŞOR MARIUS – II, CAZACU MARIANA – I, CHELARIU ADRIANA LORENA – I, CHEOSEA RADU – III, CHEREJI ADRIANA – III, CHEREJI BIANCA – II, CHIRIŢA CĂTĂLINA – I, CHIRU STELIANA MARIA – I, CIOBANU MARIA – I, CIOBOTARU ALEXANDRA – I, CIURBE FLAVIA – I, CODĂU ALEXANDRA – I, CONSTANTIN BEATRICE – I, COROIAN ALEXANDRA – I, COZMA LAURA GEANINA IOANA – II, CURCAN CAMELIA – II, DAN ANDREI – I, DĂNUŢĂ CLAUDIA – I, DITA ELENA – II, DUTA ANDREI – II, ENE MĂDĂLINA – I, FĂTU MONICA – III, FECHETE ANCA – I, FERICEAN RĂZVAN şi BONCHIŞ BIANCA – III, FILIP CRISTINA GABRIELA – I, GHERNA LAURA – II, GOCIU ALEXANDRA – III, GLOTEANU REMUS – III, GRĂDINARU RĂZVAN – III, GUTOIU CODRUŢ – I, HARASIM ELIZA – II, HOMEI FLORINA MARIA – I, HUDIŢĂ ALEXANDRA – II, IANCU FLORENTIN – III, IENCIU DENIS – II, ILUCĂ ANDREEA – II, IONESCU RĂZVAN ANDREI – I, IORDACHE IOANA – III, IRIMIE DANIELA OANA – III, IURCO ANDREI – II, JERLAIANU IOANA ALEXANDRA – II, JOIŢESCU CRISTINEL – II, JUNICĂ MĂDĂLINA IOANA – I, LEONTE RALUCA şi MUNTEANU PAULA – III, LUCA IZABELLA – I, MANGALAGIU TUDOR – I,MANOIU CRISTINA – II, MARCHIŞ TEODORE – III, MARINESCU SEBASTIAN – II, MATEIU DIANA MARIA – I, MATEŞ ALEXANDRA – III, MATEŞ GEORGIANA – III, MĂNTĂLUŢĂ ROBERT – I, MEDREA COSMIN – II, MICULESCU ECATERINA ELENA – II, MIHAI IOANA – I, MILITARU IONUŢ – III, MISTODIE MILENA – II, MITROI CORINA – III, MOCAN MONICA MIHAELA – I, MUNTEAN NICOLETA – I, MUREŞAN ALEXANDRU – III, NEAGU ANDREEA – II, NECULA ARISELA TEODORA – III, NEMETHI PATRICIA ALBERTINA – II, NETE ALEXANDRU ŞTEFAN – I, OPRIS KARINA – II, OPRIŞA MARIA – III, PAKSA ONUR – III, PALMEŞ ANDREEA LAVINIA – II, PAUL TODEA GEORGIANA – I, PĂDUREAN GIORGIANA – II, PĂTRU DIANA – II, PÂRVU IONUŢ - I, PINTEA DAIANA – III, PÎNZARU MARIA – III, POP BIANCA – III, POPAZU ANDREEA – II, POPESCU MĂDĂLINA – III, PREOTEASA GEORGIANA VALENTINA – I, PUIA FLORIN – II, PRICOLICI OCTAVIAN – I, RAD GIORGIANA – III, RAD MĂDĂLINA IULIA – I, RĂDOI ANDREEA – I, REBELEŞ REBECA – III, ROMAN GINA – III, ROMAN OANA LUISA – I, RUS ANDRADA DIANA – I, SANDU CERASELA – III, SAVASTIN DIANA – III, SCARLAT DENISA MARIA – I, SIDOROV ALEXANDRU şi CRISTEA DUMITREL – I, SIMION CLAUDIA – II, SIMION COSMINA – III, SOPORAN MARIA ANDREEA – III, STANCIU GABRIELA – III, STOEAN ANA MARIA – II, STOIAN COSMIN – II, STOIN RAUL – II, SUHAI DĂNUŢ – III, SZEKELY BOGDAN ŞTEFAN – II, ŞCHIOPU ELENA – III, ŞERBAN MANUELA – III, ŞTEFAN CLAUDIU – III, ŞTEFANA CRISTINA FLORENTINA – I, TABACOVICI LAURA – II, TANASE PAUL – III, TARTAMUŞ ŞTEFANA ARLINDA – II, TOADER DRAGOŞ CRISTIAN – I, TODORAN NICOLETA – II, TOMA RAZVAN – II, TOMPEA MIRIAM ANCA I, TROACĂ VALENTINA – I, TUDOR OANA – II, TURCU MONICA – II, ŢIGĂNUŞ IUSTIAN NISTRU – II, ŢOCU ARŞALUIS – I, UNCU BIANCA – II, URS RAMONA – II, VANCEA IOANA ANDREIA – III, VĂRVĂRUC ELENA – III, VIDROIU SIMONA – III, VIERIU RĂZVAN IULIAN – II, VIŞAN COSMIN ANDREI – I, VOICULESCU SORIN – I, ZBANŢ BIANCA – I, ZIBILEANU IZABELA – II



0 0

21.01.2010 21:50 asociatiastiintificavasilepogor

STIMATI PARTICIPANTI LA SIMPOZION, ce proba mai elocventa decat filmul activitatii poate infirma toate acuzele d-nei "brunete creţe" ? Chiar ne pare rau pentru prestigiul scolii din care face parte d-na "bruneta creaţa" si pentru elevii care au muncit la creatiile proprii SI CARE NU AU NICI O VINA PENTRU IESIRILE COLERICE ALE D-NEI. D_Na CREAŢA nu a trimis pana la acest moment copie dupa C.I. In seara aceasta vom procesa un scurt rezumat al filmului in care vom include si documentul de atestare legala a asociatiei. Va asteptam la activitatea "Mărţişor 2010" unde asa cum am anunţat nu se percep taxe, coordonatorii vor fi titulati de diplomă. Se vor decerna trofee. Vom afisa activitatea dupa trimiterea cartilor de la prezentul simpozion. Diplomele pentru elevi - maine la posta ! Cartile+Dvd-URILE+diplomele le vom pune marti la posta ! Va multumim, cu stima,

prof. Teodor Bivol

0 0

21.01.2010 21:52 asociatiastiintificavasilepogor

PENTRU LUNA MARTIE TOATE CHELTUIELILE LE SUPORTA ASOCIATIA.

0 0

22.01.2010 12:40 brunetha_creatza

nu am nici o legatura cu vreun cadru didactic.nu sunt nici colerica nici intr-un alt mod pe care il invocati dvs.nu inteleg legatura cu vreo scoala din Targoviste, eu sunt din Bucuresti.Cer scuze celor din Targoviste daca le-am creat neplaceri. Ma bucur ca s-a dovedit ca sunteti o Asociatie cultural-stiintifica corecta!Multumesc pentru intelegere, dar nerabdarea de a astepta materialele, m-a facut sa fiu sceptica.

0 0

22.01.2010 14:03 asociatiastiintificavasilepogor

STIMATI PARTICIPANTI LA SIMPOZION ALATURAT VA TRANSMITEM LINKUL DE DESCARCARE A FILMULUI-REZUMAT DE LA SIMPOZION. FILMUL CONTINE SPRE FINAL SI ACTE (CARE NU SUNT TOCMAI PUBLICE) CE ATESTA FUNCTIONAREA LEGALA A ASOCIATIEI.

http://dl.transfer.ro/SIMPOZION_FILM_REZUMAT-Transfer_RO-22Jan-3807c8.mpg VA RUGAMA SA URMATI PASII DE DESCARCARE ANUNTATI PENTRU DESCARCAREA LISTEI PREMIANTILOR. CEI CARE NU REUSESC SA SOLICITE AJUTORUL UNOR PERSOANE MAI AVIZATE IN INFORMATICA. Pentru "bruneta creată" : ceea ce spuneţi este tot o minciună, fiind din Bucuresti(si ni-se pare nedrept sa includeti profesorii din acest oras în minciunile dv.) nu aveati de unde sa stiti nume de elevi care au participat la simpozion de la scoala din targoviste, daca nu ati fi lucrat in acea scoala. Ne straduim sa va indentificam, daca vom reusi vom avea o discutie in justitie pentru discreditare si insulte aduse asociatiei si mie personal, asa degeaba. Cu deosebita stima pentru participantii la simpozion, prof. Bivol Teodor ŞI NU-L UITATI PE EMINESCU !

0 0

22.01.2010 14:05 asociatiastiintificavasilepogor

CER SCUZE pentru greseala de redactare: Târgovişte !

0 0

22.01.2010 14:13 malinacristinela

Bună ziua ! Sunt părintele uneia dintre premiante şi aş dori să ştiu în ce constau premiile . Mulţumesc anticipat!

0 0

22.01.2010 15:35 asociatiastiintificavasilepogor

D-na malinacristinela, raspunsul la intrebarea dv. e usor de intuit. Astazi am trnsmis diplomele de premiere, iar pentru elevii care si-au platit spatiu de tiparire vor primi in plus carti si dvd-uri.

0 0

22.01.2010 17:00 asociatiastiintificavasilepogor

CU RESPECT, va anuntam ca pana luni 24.01.2010 la ora 12.00 nu vom putea raspunde la e-mailuri si va rugam sa nu ne sunati nici la telefon. E vineri seara, avem si noi familii, copii si programul asociatiei s-a incheiat astazi la ora 16.00. Va multumim pentru intelegere.Cu stima, Comitetul de organizare

0 0

25.01.2010 22:45 andreea1515

Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns de la dumneavoastra ...Eu sunt eleva in Colegiul Agricol "Sandu Aldea" din Calarasi . Am trimis prin e-mail la concursul acesta o poezie scrisa de mine cu fisa de inscriere cu tot ce mi s-a cerut . Doresc sa imi spuneti de ce nu am primit o confirmare .Va multumesc.Astept raspuns.

0 0

25.01.2010 23:37 asociatiastiintificavasilepogor

Dela Colegiul Agricol "Sandu Aldea" din Calarasi au participat mai multi elevi, unii au fost premiati, altii nu. Desi nu ne-ai trimis un e-mail cu numele tau, asa cum ar fi fost corect, draga A.-C. M. la clasa a X-a pretentiile sunt mai mari. Si macar daca cele 11 versuri ar fi fost redactate corect. La mijlocul cuvantului nu se folosec litere mari, si altele. cu Multumim pentru participare. Ne pare rau,nu ai fost printre premianti.Te rugam sa-ti perfectionezi lucrarile si sa perseverezi. Succes !

0 0

26.01.2010 01:35 asociatiastiintificavasilepogor

De la Colegiul Agricol "Sandu Aldea" din Calarasi au participat mai multi elevi, unii au fost premiati, altii nu. Desi nu ne-ai trimis un e-mail cu numele tau, asa cum ar fi fost corect, draga A.-C. M. la clasa a X-a pretentiile sunt mai mari decat ceea ce ai prezentat tu. Si macar daca cele 11 versuri ar fi fost redactate corect. La mijlocul cuvantului nu se folosec litere mari, si altele. cu Multumim pentru participare. Ne pare rau,nu ai fost printre premiati.Te rugam sa-ti perfectionezi lucrarile si sa perseverezi. Succes !

0 0

26.01.2010 12:03 asociatiastiintificavasilepogor

Astazi transmitem ultimile pachete cu carţi, dvd-urile si diplomele pentru cadrele didactice, prin posta. Ieri am trimis diplomele pentru elevi, iar acolo unde lucrarile au fost trimise de un cadru didactic, pe adresa acestuia am trimis si diplomele elevilor. Va rugam sa apreciati Dv. daca materialele transmise sunt calitative. De la posta ne-au spus ca pachetele vor ajunge intre 3-5 zile lucratoare "...din cauza vremii". Va rugam sa transmiteti pe e-mailul asociatiei confirmarea de primire. Se pare ca "bruneta creata" lucreaza la un ziar, nu ne deranjeaza, e ok ca vegheza pentru linistea noastra. Ca profesionist in presa cred ca trebuie sa fii dur, nici ea nu ne-a menajat pe noi. Acum, chiar ne dorim o colaborare cu ziarul respectiv pentru promovarea elevilor si profesorilor foarte buni. Patronul ziarului are in desfasurare mai multe initiative de promovare a valorilor din Romania – ceea ce este de apreciat ! Va dorim succes in munca dv. Consideram ca simpozionul din 15.01.2010 si-a atins scopul. Nu vom mai interveni pe didactic.ro, orice problemea aparuta va rugam sa o semnalati pe e-mailul asociatiei. Nu mai bine, prof. Bivol Teodor

0 0

26.01.2010 12:04 asociatiastiintificavasilepogor

Astazi transmitem ultimile pachete cu carţi, dvd-urile si diplomele pentru cadrele didactice, prin posta. Ieri am trimis diplomele pentru elevi, iar acolo unde lucrarile au fost trimise de un cadru didactic, pe adresa acestuia am trimis si diplomele elevilor. Va rugam sa apreciati Dv. daca materialele transmise sunt calitative. De la posta ne-au spus ca pachetele vor ajunge intre 3-5 zile lucratoare "...din cauza vremii". Va rugam sa transmiteti pe e-mailul asociatiei confirmarea de primire. Se pare ca "bruneta creata" lucreaza la un ziar, nu ne deranjeaza, e ok ca vegheza pentru linistea noastra. Ca profesionist in presa cred ca trebuie sa fii dur, nici ea nu ne-a menajat pe noi. Acum, chiar ne dorim o colaborare cu ziarul respectiv pentru promovarea elevilor si profesorilor foarte buni. Patronul ziarului are in desfasurare mai multe initiative de promovare a valorilor din Romania – ceea ce este de apreciat ! Va dorim succes in munca dv. Consideram ca simpozionul din 15.01.2010 si-a atins scopul. Nu vom mai interveni pe didactic.ro, orice problemea aparuta va rugam sa o semnalati pe e-mailul asociatiei. Nu mai bine, prof. Bivol Teodor

0 0

26.01.2010 13:11 asociatiastiintificavasilepogor

Saptamana viitore transmitem invitatia de participare la activitatea gratuita pentru elevi si coordonatori MARTISOR 2010.

0 0

26.01.2010 13:14 asociatiastiintificavasilepogor

SAPTAMANA VIITOARE TRANSMITEM INVITATIA DE PARTICIPARE A ELEVILOR SI COORDONATORILOR LA ACTIVITATEA GRATUITA : MARTISOR 2010.

0 0

26.01.2010 15:04 andreea1515

Eu nu sunt de la clasa a X-a, ci de la clasa a IX-a,iar numele meu era scris pe folder-ul cu poezia, inclusiv pe fisa de inscriere.Oricum, va multumesc pentru raspuns! O zi buna in continuare.

0 0

26.01.2010 16:12 asociatiastiintificavasilepogor

ENTRU ANDREEA1515: NU AVEM CUM SA GHICIM PE CARE FISA ESTE NUMELE TAU, NU AVEM CUM SA GHICIM IN CE CLASA ESTI DACA NU AI VRUT SA COMPLETEZI FISA DE INSCRIERE COREC, AM APROXIMAT NUMELE SI CLASA DUPA O ANALIZA MAI AMAPLA A FISEI DE INSCRIERE. CAT DESPRE LUCRARE STII SI TU MAI BINE...

0 0

26.01.2010 22:16 asociatiastiintificavasilepogor

Si ca un ultim mesaj, la final de simpozion: TROFEELE AU FOST DECERNATE ASTFEL :

0 0

26.01.2010 23:13 asociatiastiintificavasilepogor

Si ca un ultim mesaj, la final de simpozion: TROFEELE AU FOST DECERNATE ASTFEL : Sectiunea I - prof. Ceredeev Daniela -Vatra Moldovitei, Suceava; Sectiunea II : prof. Nemeş Cristina-Gabriela - Bălan, Harghita; Sectiunea III: Clasa a VII-a Centrul Şcolar Incluziv Buzău. Lucrarile propuse pentru trofeu au fost mai multe, departajarea fiind o parte dificila a atribuirii trofeului, insa invingatori suntem cu totii, chiar daca activitatea a fost putin umbrita de atacurile celor care de regula se ocupa cu astfel de lucruri. Adevarul ca e foarte simplu sa stai ascuns in spatele unui pseodonim si sa distrugi, oameni, activitati, copii, credibilitatea unor institutii, orice, pentru ca nu poti avea putina rabdare sau esti "putin sceptică". Asta e ! Am revenit asupra deciziei privind lucrarile elevilor din Targoviste : cele mai bune au fost premiate. Elevii nu aveau nici o vina in situatia creata.

Dupa cum se poate observa, dupa 160 ani de la nastere, Eminescu tot nu a scapat de detractorii care l-au urmarit si invidiat toata viata, pentru ca nu-i mai pot face rau, acestia fac rau celor care la o zi aniversara atat de importanta, ne mai aducem aminte de MARELE POET DIN SUFLETUL NOSTRU-MIHAI EMINESCU. Va multumim cu respect tuturor participantilor : profesori si elevi. Si nu-l uitati pe Mihai Eminescu. Nu este exagerat ca atunci cand aprindeţi o lumanare la biserica sa spuneti si numele lui.(Va rugam de vineri sa urmariti la posta sosirea coletelor la Dv.)Consideram inchis simpozionul, eventuale probleme semnalati-le pe e-mailul asociatiei.Dupa primirea materialelor daca veţi considera ca am muncit pozitiv la acest simpozion : spuneti cuvintele frumoase direct aici, gandindu-va la Mihai Eminescu. Luceafarul literaturii noastre merita toate cuvintele frumoase, pe care le putem spune.

0 0

27.01.2010 15:08 cdanc

Felicitări pentru munca depusă în slujba culturii şi a... cuvântului. Cu siguranţă, marele nostru poet a ştiut cel mai bine că orice lucru mare se face cu multă jertfă şi-i stau împotrivă "vânturile, valurile". E păcat că o iniţiativă de o asemenea ţinută şi amploare a fost umbrită de patimi omeneşti... Vom fi onoraţi să participăm şi la alte manifestări organizate de asociaţie. Se dovedeşte geniul eminescian care a intuit că "Ce e val, ca valul trece"...

0 0

27.01.2010 16:24 brunetha_creatza

Ma bucur ca intuitia dvs funtioneaza si ca persoana din Targoviste nu a avut nicio legatura cu mine. Le cer inca odata scuze daca le-am adus un prejudiciu de imagine si, cum Asociatia dvs s-a dovedit corecta sper ca voi avea o buna colaborare.

0 0

27.01.2010 17:14 albynutzaalynutza

Fiind jurnalist de profesie si observand interesul dvs pentru frumos, creatii ale marilor scriitori romani si pastrarea traditiilor si obiceiurilor strabune, dati dovada de a fi un BUN roman. Intrebarea ce s-ar pune: " Ce este mit sau ce este realitate intr-o stranie lume a coincientelor?" Cum exista profesori si elevi deosebiti pe intreaba suprafata a tarii noastre, cum un OM MARE este interesat de tot ce il inconjoara mi-ar placea sa corespunda sub auspiciul binelui si raului. Sunteti interesat de un posibil proiect pe teme filozofice? Daca da, astept un semn de la dumneavoastra, deoarece lumea pare a fi alta decat lasa sa se inteleaga rationalismul, ca uciderea misterului, dar si reinventarea lui va ramane o specialitate vesnic omeneasca. Se poate proceda de asemenea prin filozofie asupra unicei straluciri care este deasupra tuturor lucrurilor, dar si a suferintelor. Temele abordate de dvs ma incanta si ma incita la cautarea si dezlegarea misterului universal. Cu respect, Paul.

0 0

27.01.2010 17:27 brunetha_creatza

Daca Asocitia Culturala Stiintifica"Vasile Pogor" reuseste sa faca o activitate de o asemenea anvergura eu ma voi ocupa de mediatizarea ei. Felicitari domnului Paul pentru initiativa, dar ar putea sa faca si singur activitatea. Insa, unde-s doi puterea creste!... Astept cu nerabdare un mesaj!!!

0 0

28.01.2010 13:25 asociatiastiintificavasilepogor

FOARTE MULTE PERSOANE ne scriu pe e-mail ca din diverse motive au completat gresit fisa de inscriere si posta nu le dă pachetele. Dar oare de ce tot va rugam sa completati fisele responabil ?! Sunt elevi care ne trimit e-mailui obraznice doar ca sa se afle in treaba. Nu e corect. Va anutam ca nu mai avem bani in cont. Returul fiecarui pachet ne costa: plata retur dest.-exp. plus magazinajul de la destinatie. Vom face un efort financiar sa definitivam prezenta actiune. Rugam elevii sa nu se mai joace pe internet. SUNTEM DESCHISI ORICAROR ACTIUNI CARE ADUC UN PLUS POZITIV IN VIATA NOASTRA, MAI ALES DE CULTURA. Situatii mai tensionante sunt inerente, si nu de putine ori cei care initial au o colaborare "furtunoasa" pot finaliza prin prietenii valoroase, de incredere. Desigur vom colabora, posibil sa ne intalnim si in masura posibilitatilor sa desfasuram actiuni frumoase. Cu deosebita stima, prof.Teodor Bivol

0 0

28.01.2010 14:03 nahoi_anca

Eu nu vreau decat sa va multumesc intai pt extraordianra initiativa si nu in ultimul rand pt coletul tocmai primit. As intreba daca nu aveti o pagina a asociatiei, la care am putea vedea toate activitatile pe care le desfasirati. Seriozitatea organizatorilor si-a spus cuvantul...pana la urma...

0 0

28.01.2010 20:16 asociatiastiintificavasilepogor

D-NA DIRECTOR NAHOI ANCA , va multumim pentru aprecieri, si noi ne dorim o colaborare cu Dv. si institutia ce o reprezentati. Asteptam sa fie primite toate pachetele ca sa fim linistiti ca totul este in ordine. Si vom dori o colaborare in parteneriat . Discutam pe la 15 februarie sa vedem cum facem . Trimiteti e-mail pe adresa asociatiei. Da, avem un site in lucru. Daca vom avea bani sa-l platim posibil sa fie terminat pana la 1 martie.

Cu multa stima,

prof. Teodor Bivol

0 0

28.01.2010 20:26 asociatiastiintificavasilepogor

D-L PAUL, ideea dv. e frumoasa, trebuie avut in vedere publicul interesat de subiectul propus, modalitati de promovare a lucrarilor propuse de participanti si altele. Nu ma deranjeaza ca "bruneta cretza" se ofera sa faca publicitate activitatii, vorba lui Alecsandri :"...cu atât mai bine tarii si ei cu atat mai bine". Trebuie discutata problema. Numai ca in acest anotimp friguros e mai greu cu activitatile. In cazul simpozionului prezent eram obligati: marele poet s-a nascut la 15 inanuarie (1850). Dar vedem.

Cu multa stima,

prof. Teodor Bivol

0 0

28.01.2010 20:41 asociatiastiintificavasilepogor

PT. D-L PAUL ceea ce mai este de retinut e faptul atunci cand veti munci efectiv si veti cheltui bani nimeni nu va ajuta. Toti vor dori sa figureze pe activitatea respectiva dar nimeni nu na va da bani sau orice "pentru ca e criza". Noi nu am primit bani sau orice serviciu NICIODATA DE LA NIMENI. Va veti baza pe 1-2-3 oameni care vor munci neincetat pana la finalul activitatii si vor primi multumiri numai de la profesori, care raman crema educatiei in tara noastra. Faceti acest test si imi veti da dreptate.Mai vorbim.

Cu multa stima, T.B.

0 0

30.01.2010 11:27 roxana98

Am citit intreaga polemnica de pe site-ul dumneavoastra. Poate va va face bine, poate nu. Eu oricum sunt multumita. Am primit si diploma mea si pe a elevului meu. Va multumesc si va urez succes in continuare.

0 0

31.01.2010 19:05 asociatiastiintificavasilepogor

DOMNII PROFESORI SI-AU EXPRIMAT PUNCTUL DE VEDERE PÎn data de 31 ianuarie 2010, 16:33, Capota Ana a scris:

Am primit pachetul trimis sunt foarte multumita de calitatea cartii si va rog daca mai organizati vreo activitate stiintifica care sa aiba asa o finalitate adica carte cu ISBN va rog sa ma anuntati deoarece sunt intresata.Va multumesc mult si felicitari pentru activitatea desfsurata! Cu respect ANA CAPOTA

În data de 30 ianuarie 2010, 12:10, Iuliu Laurian Popovici a scris:

Stimate Domnule Profesor,

Am primit într-adevăr vineri coletul cu diplome şi bucuria noastră a fost nemărginită. Cum aş putea să vă mulţumim pentru crearea acestor momente deosebite în viaţa noastră?

M-am gândit că, dacă veţi organiza activităţi cu invitaţi din Basarabia sau Bucovina să vă trimit câteva cărţi, iar dacă veţi realiza şi alte activităţi pentru şcolarii mici, vom participa cu toată dragostea.

Vă rog să transmiteţi bunilor români din Canada, care nu şi-au uitat obârşia şi nici pe marele nostru poet, mulţumirile noastre din suflet.

Totul a fost peste aşteptările noastre şi cuvintele noastre rămân mici pe lângă faptele ce-i onorează în cel mai înalt grad pe cei ce-au făcut posibil, cu multă pasiune şi profesionalism, un asemenea eveniment înălţător.

Cu multă stimă,

Iuliu-Laurian Popovici



În data de 30 ianuarie 2010, 08:19, Luminita Teodorescu a scris :

Multumim foarte mult,

Luminita Teodorescu



În data de 29 ianuarie 2010, 23:06, Stefan Dumitrescu a scris:

FIE CA DOMNUL SA NE AJUTE IN TOATE!



Va multumesc mult, iubite domnule profesor... am primit cartea



Cum maine este ziua lui Nenea Iancu, haideti sa il omegiem. Va trimit aceste lucrari dedicate lui ! Le cititI cand aveti timp ! dar va spun eu ca or sa va mearga la suflet !



Va imbratrisez cu dragote ! Al dumneavoastra, Stefan Dumitrescu



În data de 29 ianuarie 2010, 21:23, iantuc dan a scris:

Bună seara,



Doresc să vă informez că am primit coletul, pentru care vă mulţumesc foarte mult.Cred că efortul dvs. a meritat ptr. că nimic nu e prea mult când vorbim de Eminescu. N-am avut nicio îndoială asupra seriozităţii dvs. şi de aceea vă felicit pentru munca depusă.E mare lucru că profesori ca dvs. se mai implică în actul cultural . Vă doresc să aveţi spor în tot ceea ce veţi deprinde pe viitor şi continuaţi........

Cu multă consideraţie,

prof. Liliana Ianţuc

În data de 29 ianuarie 2010, 20:00, jurjac mariana a scris:

VA MULTUMESC PENTRU DIPLOME SI PENTRU CARTE...SI ASTEPTAM SI ALTE INITIATIVE DE ACEST GEN...SUCCES IN VIITOR

CU STIMA ,MARIANA JURJAC, Oradea

Casa de Creatie Val David Quebec, Canada, 29 ian. (Acum 2 zile): Dragi Prieteni,



La Mulţi Ani 2010! Vă dorim un an nou cu pace, realizări şi activităţi creatoare importante în domeniul literar şi artistic. Sperăm că anul 2010 ne va da prilejul să ne deconectăm cu dumneavoastră mai des, prin intermediul programelor şi evenimentelor culturale, Val David, Quebec, Canada.



În data de 29 ianuarie 2010, 15:43, Profesor Ioan Miklos a scris: Stimate Domnule Profesor Bivol, ,Azi, vineri, 29 ianuarie 2010 am primit coletul cu publicatia si diplomele realizate de Dvs. Va urez succes in munca Dvs. si in viitor vom participa cu drag la manifestarile organizate de Asociatia Vasile Pogor.

Cu sentimente de simpatie si prietenie,

Profesor Ioan Miklos

În data de 28 ianuarie 2010, 14:20, Nahoi Ioana Anca a scris:

Multumim pentru seriozitatea acordata evenimentului, fapt care s-a oglindit in desfasurarea activitatii. Impresia lasata e una de admiratie. Va felicitam si va multumim din suflet !

Director Camin Cultural , Nahoi Ioana Anca



În data de 29 ianuarie 2010, 12:29, Ionica Cirstea a scris:

Va multumesc pentru materialele trimise, va felicit pentru activitatea organizata si pentru dorinta de colaborare care sper sa existe si pe viitor. Prof. Cirstea Ionica







RIVIND SIMPOZIONUL:

0 0

31.01.2010 19:18 asociatiastiintificavasilepogor

NOUTATI ! D-L PROF. STEFAN DUMITRESCU - membru al Uniunii Scriitorilor din România lucreaza la scenariu unui film despre viata marelui poet Mihai Mminescu, de mai multi ani.Ne dorim un film la fel de frumos ca cele relizate despre Ciprian Porumbescu, Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, Regele Carol I s.a. Sau un film mai frumos avand in vedere ca Mihai Eminescu a fost cel mai frumos, la trup si la suflet din toata literatura si istoria noastra. Care este parerea dv. ?

0 0

01.02.2010 07:18 jalba

FELICITARI PENTRU CALITATEA ACTIVITATII DESTINATA INEGALABILULUI EMINESCU,DAR SI PENTRU CALITATEA MATERIALELOR REALIZATE DUPA ACTIVITATE.

MULTUMIM PENTRU TOT SI SUCCES IN ACTIVITATILE VIITOARE!

CU STIMA, L. JALBA

0 0

01.02.2010 09:00 nahoi_anca

Daca toti romanii ar acodra aceeasi atentie culturii romanesti, a traditiilor, a adevaratelor valori ale tarii, ar fi un lucru maret. Din pacate am tangenta si cu oameni care nu dau 2 bani pe cultura , de aceea imi creste inima cand vad ca sunt oameni cu adevarat interesati de tezaurul nostru national. Iar ideea cu filmul este extraordinara. Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce intreprindeti!

0 0

01.02.2010 09:03 nahoi_anca

Daca toti romanii ar acodra aceeasi atentie culturii romanesti, a traditiilor, a adevaratelor valori ale tarii, ar fi un lucru maret. Din pacate am tangenta si cu oameni care nu dau 2 bani pe cultura , de aceea imi creste inima cand vad ca sunt oameni cu adevarat interesati de tezaurul nostru national. Iar ideea cu filmul este extraordinara. Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce intreprindeti!

0 0

01.02.2010 14:24 asociatiastiintificavasilepogor

Astazi au venit retur 6 pachete. Ne-am speriat cat de deteriorate erau aceste pachete, iar in 3 dintre acestea dvd-urile erau c. Desi noi le impachetam ingrijit

0 0

01.02.2010 14:29 asociatiastiintificavasilepogor

Astazi au venit retur 6 pachete. Ne-am speriat cat de deteriorate erau aceste pachete, iar in 3 dintre acestea dvd-urile erau cioburi. Desi noi le impachetam ingrijit si punem si cartoane de protectie posta isi bate joc de pachete noastre.Chiar daca le platim acest serviciu. Va rugam sa cereti explicatii in cazul in care pachetele va sunt deteriorate. Cu stima,

Prof. Bivol Teodor

0 0

01.02.2010 19:19 cdanc

Primirea coletului a însemnat o dublă bucurie pentru mine şi o satisfacţie profesională. Mulţumesc. Felicitări pentru o activitate la superlativ. Seriozitate, ţinută, calitate. Felicitări, Domnule Profesor Teodor Bivol, pentru organizarea şi reuşita simpozionului. Felicitări şi participanţilor la eveniment. Cu mulţumiri, Daniela Ceredeev

0 0

02.02.2010 10:13 2811130a

Am primit coletul.Multumim.O activitate extraordinara, iar materialele sunt de cea mai buna calitate.Vom urmari actiunile dvs., viitoare, si vom participa cu interes.Felicitari domnului prof. Teodor Bivol si tuturor celor care au contribuit la reusita acestui simpozion.

0 0

02.02.2010 17:24 albynutzaalynutza

Domnule B.T., nu am reusit sa va raspund, deoarece am fost intr-o delegatie la Sighetu-Marmatiei. Aseara m-am intors si am descoperit si alte persoane interesate de o viitoare colaborare. Acum, asa cum spuneti dvs. este nefavorabil timpul, insa, putem sa gasim solutia de a face simpozionul intr-o luna calduroasa(mai-iunie). Nu va faceti griji pentru bani. Avem sponsori, iar taxa in jur de 50 lei este rezonabila. Astept raspuns! Paul

0 0

02.02.2010 18:53 brunetha_creatza

Asta da taxa! Astept cu interes mediatizarea evenimuntului. Hotarati-va asupra temei abordate. Cu nerabdare, brunetha V.

0 0

02.02.2010 20:33 asociatiastiintificavasilepogor

D-L PAUL asa cum am aratat activitatea este posibila, cu un subiect interesant, luna iunie propusa de dv. e o perioada buna si daca "bruneta creata" se ocupa de publicitate posibil ca activitatea sa aiba audienta nebanuita. Cat priveste taxele, daca dv, aveti ceva sponsori taxa poate fi diminuata cat mai mult posibil pentru a facilita participarea mai multor doritori. De cele mai multe ori persoane care sunt bine informate nu pot participa la activitati din cauza lipsei de bani. Impreuna cu "bruneta creata" va rugam sa ne scrieti pe e-mail:asociatia.vasilepogor@gamail si incepand din 15 aprilie sa anutam activitatea, sa stabilim locatia de desfasurare, etc. Cu stima, Teodor Bivol

0 0

02.02.2010 20:41 asociatiastiintificavasilepogor

Asociatia "V.Pogor" multumeste tuturor participantilor pentru frumoasele cuvinte adresate pe didactic.ro ceea ce intareste increderea reciproca si respectul nostru pentru profesionistii din invatamantul romanesc.VA DORIM SUCCES SI DUMNEZEU SA VEGHEZE PENTRU DV. IN TOT CE FACEŢI !

CU MULTA STIMĂ,

PROF. TEODOR BIVOL

0 0

10.02.2010 09:09 asociatiastiintificavasilepogor

In urma scandalului provocat gratuit la acest simpozion de "brunetha creatza" ne este interzis definitiv accesul pe acest site. Ceea ce inseamna ca nu vom mai organiza activitati cu caracter didactic.Astfel ca anuţul cu Expozitia martisor 2010 ne-a fost respins :"Buna ziua,



Stirea cu titlul "EXPOZITIA NAŢIONALĂ MĂRŢIŞOR 2010 " pe care dumneavoastra ati propus-o pe www.didactic.ro a fost respinsa.Va rugam sa ne scrieti daca aveti vreo nelamurire.



Echipa didactic.ro"

"Multumim " "brunetha creatza" pentru spectacolul in care te-ai vrut artista. Prof. Teodor Bivol

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 29 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

425 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN