Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Cum propunem stiri?

Cum redactez o stire/anunt?

Titlul stirii: sa fie redactat corect in Limba Romana. Nu scrieti numai cu majuscule.
Sumarul : descrie sintetic stirea sau aduce cateva explicatii la titlu.
Corpul stirii:va fi redactat corect, in Limba Romana, sa exprime clar un eveniment anuntat, conditiile, data, locul, organizatori. Nu publicati comentarii inutile, introduceri lungi. Este bine sa va marginiti la 10-15 randuri. Asumati-va raspunderea pentru corectitudinea stirii, sau daca ati preluat din alta parte, precizati sursa.
Ganditi-va foarte bine la continut, pentru ca nu mai permitem interventii ulterioare. De asemenea tineti cont ca nu permitem publicarea de rezultate la concursuri, liste de participanti, etc. Aveti insa posibilitatea de a folosi si sectiunea de pe Forum dedicata aceluiasi scop :click aici
Aveti si facilitatea de a publica un fisier atasat stirii care poate cuprinde documente oficiale, fise, program, detalii. Este bine sa evitati sa publicati mult text in corpul stirii, sa sintetizati, iar detaliile sa le dati in fisierul atasat.
Atentie ! Nu este permisa reclama comerciala !
Tineti cont de faptul ca stirile « aluneca » in jos, pana dispar de pe prima pagina, de aceea trebuie sa o urmariti permanent pentru a da eventuale lamuriri, mai ales in perioada in care stirea este vizibila sau chiar dupa.
Va recomandam sa publicati stiri, anunturi legate de evenimente locale atat pe prima pagina cat si in sectiunea de forum dedicata, aici. Puteti apoi sa adaugati mai ales pe Forum, documente noi, completari, rezultate, etc. Puteti sa « legati » cele doua variante publicand link de la una la alta.
In cazul in care preluati evenimente nationale din mass-media, este de preferat sa le publicati numai la rubrica stiri.In acest caz, nu uitati sa precizati sursa stirii.

Ne rezervam dreptul de a nu publica, de a corecta sau de a sterge de pe Forum, anunturile care nu au legatura cu activitatea didactica, care nu prezinta interes sau nu sunt veridice, cele care fac reclama, cele neredactate corect, etc

Va dorim succes!

PS. aceasta stire a fost republicata deoarece constatam ca nu se respecta regulile. De aceea va avertizam ca vor fi sterse urmatoarele tipuri de propuneri:

  1. Stiri cu titluri scrise exclusiv cu majuscule.
  2. Stiri in care nu se precizeaza explicit Unitatea scolara organizatoare, responsabilitati, mod de desfasurare.
  3. Stiri care au un corp mai mare de 20 de randuri sau care nu sunt formatate corect.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: emil | 09.01.2009 23:29 | 18409 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (119)

0 0

10.01.2009 20:34 psiho_andre87

ar trebui sa puneti mai multe link-uri si pe alte site-uri pentru ca greu va gaseste lumea si chiar avem nevoie de voi...in special cadrele didactice tinere...

0 0

11.01.2009 12:54 ilienina66

Mulţumim pentru sfaturi! Şi eu am intâmpinat dificultăţi- la început.

0 0

03.02.2009 20:24 constantin_obreja

Intrebari:

1. De ce nu respectati (si aici) regula din FORUM: 'Cel vizitat e primul pe lista' (se pare ca asa e), pentru a discere intre ceea ce este interesant de .. anunturi cu iepurasi!

2. Prima pagina pare putin inghesuita! De ce aveti nevoie de banda gri (stanga dreapta) cand o puteti folosi pentru extinderea informatiei?

Numai bine,

0 0

24.02.2009 21:46 colbanmonica

Sunt foarte utile aceste sfaturi

0 0

21.03.2009 23:27 flsabin

Nu sunt deloc de acord cu restrictiile impuse la stiri.Aici se putea comunica cu oamenii mult mai rapid.A fi "trimisi" la olimpiade.ro sau la forum e mai mult decat o jignire.Multe cadre didactice citesc stirile iar acolo unde li se pare interesant deschid si fisiere atasate.Daca nu aveti spatiu la acest link,a-ti putea ,in corpul stirii sa indicam locul fisierelor trimise.De multe ori nu stirea este importanta ci detaliile ei !

0 0

22.03.2009 13:30 webmaster

Imi pare rau, dar nu vad unde este jignirea. Forumul ofera mai multa flexibilitate iar site-ul olimpiade.ro este dedicat olimpiadelor si concursurilor, deci este normal sa fie folosite. Stirile nu pot fi editate de propunatori dupa aprobarea lor, caci atunci oricine ar putea posta orice. Ar fi de asemenea derutant (si lipsit de importanta pentru cei care n-au participat la un concurs) sa se posteze la stiri rezultatele separat de anuntul despre concursul respectiv, de aceea s-a creat o sectiune speciala pe forum.



Lucram la optimizarea site-ului si pe viitor anunturile despre simpozioane si concursuri vor fi mai bine segmentate si separate de stirile de interes general despre invatamantul romanesc, pentru ca fiecare sa gaseasca mai usor ceea ce il intereseaza. Aceasta insa nu se va putea face decat dupa restructurarea site-ului, in momentul de fata sistemul actual este cea mai buna solutie. In ce priveste adaugarea mai multor fisiere, este suficient ca acestea sa fie arhivate pentru a putea fi incarcate ca un singur fisier, conform cerintelor tehnice ale sistemului. Deci este perfect posibil sa fie atasate mai multe fisiere in acelasi timp.

0 0

22.03.2009 16:38 bionica

stirile de pe site sint de foarte mare folos si va multumim pentru ca existati

0 0

26.03.2009 21:21 rodicasandu55

Buna seara,

Este vorba despre concursul national "Copii, salvati planeta albastra!"

Vreau sa postez invitatia, regulamentul, fisa de inscriere si nu reusesc. As fi vrut sa apara pe Stiri sau evenimente, sa pot pune in atasament tot ce trebuie, dar nu reusesc.

Ce sa fac? Multumesc anticipat.

Rodica Sandu

0 0

26.03.2009 21:38 emil - Autor

Folositi meniul stiri, urmariti acest link:

http://www.didactic.ro/stiri?type=0&what=propunere .
Apoi urmati instructiunile pe care vi le-am dat mai sus.

0 0

26.03.2009 22:25 mirisim

scuze, dar nu am inteles, reclama la ce?

am mai vazut o alta oferta, INVATATORUL BUCURESTEAN. aceea nu este reclama? chiar nu inteleg. astept sa ma lamuriti.

sincer, nu mai inteleg nimic, dar asta e, traim in romania si ... vai de noi.

0 0

26.03.2009 22:34 emil - Autor

Pentru orice comentariu legat de stirile respinse, va rog sa trimiteti mesaj la webmaster si veti primi explicatii de la o persoana. Va rog respectuos sa folositi limba romana corecta. (Traim in Romania!) In acest loc se discuta doar tehnica postarii stirilor.

0 0

29.03.2009 14:05 flsabin

Nu am stiut ca aveti probleme cu spatiu de comunicare.Acum inteleg si va rog ,sa-mi iertati interventia.Situl dvs este o adevarata mana cereasca pentru noi,cadrele didactice si cred ca nu este un altul atat de vizitat.Materialele postate pe acest site ma ajuta foarte mult sa-mi elaborez proiectele de lectii,mai ales ca le realizez intr-un cabinet cu dotare informatica.

0 0

30.03.2009 10:54 rodicasandu55

Multumesc pentru indrumari, am reusit sa postez la Stiri, anuntul meu.

Toate cele bune,

Rodica Sandu

0 0

13.04.2009 22:28 popanmc

Omul cât trăieşte învaţă! Meseria de dascăl nu se termină nici atunci când se odihneşte noaptea pentru o nouă viaţă din următoarea zi!Mulţumim pentru indicaţii,sunt binevenite,atunci când se referă la realitatea de zi cu zi!

0 0

03.06.2009 17:02 yoanap06

Ma gandeam sa separati concursurile de simpozioana, pe inv preprimar , primar, gimnazial, liceal iar cele care se adreseaza mai multor nivele de inv ,la interes general.

0 0

03.06.2009 17:06 yoanap06

Scuze, cred ca acelasi lucru ne-a promis webmaster mai sus. SUCCES IN OPTIMIZAREA SITE-ULUI.

0 0

23.06.2009 11:18 rodicabalu

Stimate domnule Emil Onea,

Numele meu este Rodica Balu,sunt cadru didactic titular la Colegiul National,,I.M.Clain" din municipiul Blaj, judetul Alba.

Am primit de curand revista ,,Varstele scolii", revista care,mi-a oferit bucuria ca,la rubrica ,,Didactic.ro",sa publice,in nr. 27, un articol trimis de mine, articol selectat dintre alte 200, ale colegilor din tara.

Tin sa va felicit pentru inalta tinuta a revistei si pentru calitatea continutului selectat. Apreciez, de asemenea, cuvintele frumoase, la adresa noastra, a utilizatorilor portalului.Felicitari pentru initiativa de a valorifica experienta celor care, in tacere, alcatuiesc un adevarat,,batalion"in care seriozitatea, modestia si altruismul sunt calitati definitorii.

Cu deosebita consideratie,

Rodica Balu,

Colegiul National,,I.M.Clain"-Blaj(Alba)

0 0

04.02.2010 10:25 liliana_ene26

Buna ziua,domnule emil.Am incercat ieri sa propun o stire,dar fisierul pe care mi-am propus sa-l public nu este acceptat.Am incercat sa-l pun in mai multe formate,dar nu il accepta.Va rog pe dvs sa-mi spuneti de ce.Mentionez ca pe calculator il am in word 2007.Nu vreau sa scriu la corpul stirii tot proiectul,ci vreau sa atasez un document cu rezumatul stirii.Multumesc

0 0

04.02.2010 10:31 emil - Autor

Va rog sa puneti un fisier de max 4M, de preferat sa-l salvati in formatul Word 2003, cu save as. Importanta este dimensiunea fisierului. Incercati

0 0

04.02.2010 13:35 denisairene

LA SFARSITUL LUNII FEBR , SUBIECTELE DE ISTORIE UNIVERSALA PENTRU TITULARIZARE ISTORIE LE PUTEI GASI IN -SINTEZE PENTRU TITULARIZARE-ISTORIE UNIVERSALA

Conţinutul lucrării prevede toate cele 15 subiecte de istorie universală incluse în Programa pentru titularizare, disciplina istorie, tratate individual şi la obiect. Am urmărit în mod special sistematizarea informaţiei, înlănţuirea logică a acesteia în vederea înaintării fără dificultăţi în însuşirea materialului. La elaborarea lucrării am folosit Programa de titularizare pentru disciplina istorie şi bibliografia recomandată.

Am sintetizat toate subiectele de Istorie Universala cand m-am pregatit pentru examenul de titularizare, rezultatul a fost pe masura, am reusit sa ma titularizez. Pentru a veni in sprijinul colegilor mei care se pregatesc pentru titularizare, grade, am hotarat sa editez aceasta sinteza in speranta ca le va fi un real folos.

INFORMATII: denisairene@gmail.com

0 0

04.02.2010 14:54 emil - Autor

Aici s-a pus reclama si am sters comentariul

0 0

07.02.2010 20:48 claud

Buna seara! Acum cateva zile am postat la sectiunea stiri anuntul concursului ,,Lumina din Lumina Invierii " , fisierul insa nu mi-a fost acceptat deoarece era prea mare, acum am pus un fisier care nu depaseste 4 M şi am incercat sa postez anuntul si la sectiunea stiri şi la evenimente insa nu a mai aparut . Ce trebuie sa fac ? Ce am gresit? Multumesc !

0 0

07.02.2010 21:16 emil - Autor

Daca anuntul a fost respins, aveti un mesaj cu o scurta explicatie. Va rog sa aveti in vedere regulile de mai sus.

0 0

08.02.2010 17:28 moldovandoru96

va anut ca in data de 15-16 feb. se dau examenele la LIMBA SI LITERATURA ROMANA licee din toata tara sa invatat

0 0

13.02.2010 19:20 mona09

Buna seara,foarte bine ca ati postat acest lucru.

0 0

19.02.2010 10:52 fiorina

Hi! Aş dori dacă poate cineva să-mi spună cum se trimit materiale.Este vorba de proiecte didactice , fişe etc.Sunt restricţii cumva? Vă mulţumesc! Meri-fiorina

0 0

22.02.2010 23:01 miropia

Buna seara! Am postat un material, o stire despre un concurs national si a fost respins.Este foarte adevarat si imi asum faptul ca nu am citit in prealabil cum trebuie sa cosmetizez mesajele pentru a fi acceptate pe didactic.Sincer, mi-a lasat un gust amar. Dar cand e vorba de ,,dulcea limba romaneasca,, trebuie sa ma consolez. Intrebarea este : mai pot avea a doua sansa ???? sa trimit din nou, alt mesaj,conform criteriilor impuse?

Va multumesc! Gabi H.

0 0

23.02.2010 07:05 emil - Autor

Trebuie sa respectati regulile si nu "cosmetizarile" asa cum scrieti, usor malitios. In cazul in care veti redacta corect, mesajul va fi acceptat. Daca regulile si respectarea gramaticii limbii romane va lasa "gust amar", va recomand sa renuntati la comunicare publica. Va asteptam cu stiri!

0 0

23.02.2010 10:12 kryssty24

Am postat si eu un concurs ieri, pe 22 februarie si nu apare inca pe site. Ce sa inteleg ca nu e bine intocmit, vad ca au apatur si altele dupa ce l-am postat eu, trebuie sa mai astept, sau ce se intampla?

0 0

23.02.2010 10:14 kryssty24

Inca ceva, voi fi anuntata cumva daca se posteaza sau nu pe site? Trebuie sa stiu despre ce este vorba. Astept un raspuns.

Va multumesc

0 0

23.02.2010 12:51 emil - Autor

Stirea utilizatorului kryssty24 este in coada de asteptare. Veti fi anuntata printr-un email in momentul publicarii.

0 0

23.02.2010 19:08 kryssty24

Va multumesc foarte mult. Am primit mail si am vazut ca stirea a fost postata pe site. Am o rugaminte, probabil din graba, am scris in titlu lulima sau cam asa ceva, nu puteti corecta aceasta greseala? Titlul este "Arta- lumina si culoare pentru suflet. Va multumesc si astept un raspuns

0 0

01.03.2010 15:53 pavmar1981

am postat pe 24.02 o stire despre Simpozionul national "Martie - primăvară în suflet şi cuget", dar a fost respinsă deoarece nu am specificat cine girează concursul respectiv. Concursul este organizat de Liceul teoretic Olteni, fapt pe care l-am notat. Nu am înţeles prea bine unde să scriu lucrul acesta. Am mai postat ştirea încă o dată pe 27.o2, dar nu am primit nici un răspuns.Îndrumaţi-mă şi pe mine! Vă mulţumesc! Mariana P.

0 0

01.03.2010 16:33 emil - Autor

Stirea a fost din nou respinsa deoarece nu ati specificat in corpul acesteia, perioada de desfasurare. Nu va complicati in detalii si introduceri inutile. Trebuie specificat: Cine organizeaza? Cui se adreseaza? Perioada de desfasurare si conditiile de participare.

0 0

01.03.2010 18:04 pavmar1981

Vă mulţumesc! Am primit emailul şi am postat din nou ştirea - modificată. Sper să am succes de data aceasta.

0 0

03.03.2010 21:00 elizia

Pe 1.03.2010 am trimis prima mea stire, dar de-abia acum am luat la cunostinta de sfaturile de mai sus, obiective si foarte utile . Esta vorba despre concursul national . Mai astept sau e bine sa rescriu stirea, sintetizand-o?

0 0

03.03.2010 21:40 elizia

Stirea a fost postata pe site! Va multumesc! O primavara frumoasa!



0 0

10.03.2010 09:11 hmaria53

Am primit emailul. Va multumesc!

0 0

10.03.2010 20:48 mirc48

Am propus o stire privind Concursul National " Invierea Domnului" organizat de Palatul Copiilor Iasi. Nu a aparut inca. Daca gresim cu ceva va rog sa ne indrumati. Am dori sa publicam aceasta stire. Cu stima, Mihai Stratulat.

0 0

11.03.2010 12:41 mirc48

Va multzumesc pentru postarea stirii. Cu stima, Mihai Stratulat !

0 0

12.03.2010 18:11 sergiu_constantin

Am propus ieri doua stiri asemanatoare si numai una a fost aprobata. Nu putem propune decat o stire sau ce s-a intamplat? Daca am gresit cu ceva putem corecta. Sanatate stimati colegi si multumim pentru ca, totusi, ne-ati permis publicarea...

0 0

12.03.2010 19:55 georgeta20

Multumesc pentru ajutorul dat in legatura cu postarea concusrului In dulcele stil..modern. Acum, citind procedura, sper ca ma voi descurca pe viitor. Oricum, e tare bine ca ne mai mentorati, cand avem nevoie.

0 0

12.03.2010 21:17 emil - Autor

Pentru sergiu_constantin. De ce sa propuneti doua stiri "asemanatoare" si sa nu propuneti una si buna... Ganditi-va si la faptul ca asteapta la rand si altii...

0 0

13.03.2010 06:49 sergiu_constantin

Stimate coleg, era vorba despre doua stiri diferite despre concursuri diferite (unul de teatru si unul de dans), date de organizare diferite s.a.. Imi cer scuze colegilor care asteapta din cauza mea.

0 0

15.03.2010 13:45 nicoletamusat77

Aș dori să aflu în cât timp se postează pe didactic-evenimente anunțul trimis, dacă este corect,și dacă nu,care este eroarea.Menționez că sunt începătoare, deci aștept sugestiile. Mulțumesc anticipat.

0 0

15.03.2010 20:32 plesa_eduard

sunt ulilizator nou.

Cum pot posta materiale realizate de mine ?

0 0

15.03.2010 20:45 flaminzeanuelena

Încerc să postez o ştire şi nu reuşesc.Îndrumaţi-mă şi pe mine! Vă mulţumesc!

0 0

16.03.2010 17:14 catigrecu

Am trimis stirile, au fost postate dar din pacate nu apare fisierul cu regulamentul si datele de contact.Care este eroarea?Am mai trimis inca odata, va rog frumos sa corectati.(Expo Voluntariat si Educatia rutiera salveaza vieti).Va multumesc pentru intelegere si rabdare)

0 0

17.03.2010 16:12 iradian

Pentru postarea materialelor, mergeti in sectiunea dorita si folositi linkurile de tipul Propune... (o lectie, un test etc.) din partea dreapta a ecranului.

Daca intampinati dificultati in postarea stirilor sau materialelor, cel mai bine este sa scrieti pe adresa webmaster@didactic.ro.

0 0

19.03.2010 10:28 asociatiastiintificavasilepogor

Domnule Emil şi Stimaţi Administratori ai site-lui didactic.ro din partea Asociatiei Cultural-Stiintifice "Vasile Pogor" din Iasi pentru a ne lamuri pe noi, dar şi pe cei care accesează acest site avem câteva întrebări : Sunteţi rasişti ? Sunteţi intoleranţi ? Sunteţi xenofobi ? Faceţi discriminare în admiterea ştirilor/evenimentelor propuse de asociaţia noastră ? Aveţi ceva cu Mihai Eminescu şi orice manifestare dedicată marelui poet al românilor ? Vă deranjează expoziţia dedicata sărbătorii creştine Sfintele Paşti din Romania ? Sunteţi sionişti şi partizani ai sintagmei "...Mihai Eminescu este cadavrul din debara care ne împiedică sa intrăm în Uniunea Europeană " spusă pe un post de televiziune de un individ care le ştie pe toate H.P. ? Vă întrebăm toate acestea deoarece am constatat ca în mod sistematic ne respingeţi evenimentele propuse, fără nici o explicaţie. Deşi nu facem reclamă comercială, respectăm condiţiile impuse pentru admiterea evenimentelor şi redactăm corect textul evenimentelor. Vă rugăm să observaţi că evenimentele propuse de asociaţia noastră sunt de regulă evenimente fără taxe sau cu taxe mici. Vă rugăm să observaţi că în principal ne străduim ca prin alocarea de fonduri din bugetul asociaţiei să promovăm gratuit elevii, copiii performanţi ai României. Exemplu : la Simpozionul Internaţional dedicat marelui poet Mihai Eminescu (15 ian.2010) au participat 150 cadre didactice si in jur de 300 de elevi(participare gratuita !)din care 167 au fost premiati. Vă rugăm să observaţi ca la Expoziţia Naţionala "Marţişor 2010" au paricipat fară taxe in jur de 600 de cadre didactice şi aproximativ 2500 elevi, fiind premiaţi şi acordându-se trofee de participare. De fiecare dată evenimentele propuse au fost respine. Pentru a păcăli vigilenţa dv. discteţionară, a trebuit să apelăm apoi la Fundaţia Internaţionala "D.I.Mangeron" să posteze de pe adresa lor evenimentele propuse de noi pentru ca ştiam că ne discriminaţi. Acum am postat un nou eveniment: Expozioţia Naţională "Sfintele Paşti 2010" şi aşa cum ne aşteptam a fost respins. În schimb am văzut admise evenimente minore, cu greşeli de redactare chiar de la titlul . Urâţi chiar atât de mult această sărbătoare religioasă creştină a poporului român ? Acest site are si un alt substrat decât cel didactic, o stare de fapt prin care se urmăreşte manipularea învăţământului românesc într-o direcţie agreata de dv. posibil spre minimalizarea valorilor şi de minimalizare a performanţelor copiilor României ? Solicitam un raspuns. Apoi vom cere o investigaţie din partea Parlamentului României pentru acest site, pe motivele arătate mai sus. În condiţiile în care sesizările noastre ca si ONG se vor confirma, vom cere interzicerea site-ului. Mai facem un test: vom posta încă o dată evenimentul expoziţiei naţionale "Sfintele Pasti 2010".

0 0

19.03.2010 13:23 emil - Autor

Buna ziua. Modul in care va adresati, ma face sa cred ca dvs. sunteti intoleranti si nu agreati comunicarea corecta, pentru ca ltfel ati fi scris mesaj privat. Noi promovam actiunile scolilor, unele mai marunte, altele mai importante. Sprijinim gratuit unitatile scolare, mai putin organizatiile care au mijloace de autosustinere si daca vi s-au respins stiri ati primit un mesaj cu motivul. Daca doriti sa faceti campanie/reclama va rog sa va adresati INTUITEXT, finantatorul integral al acestui portal, pentru a stabili conditiile. Amenintarile dvs. nu ne sperie...

0 0

19.03.2010 13:24 emil - Autor

Buna ziua. Modul in care va adresati, ma face sa cred ca dvs. sunteti intoleranti. Noi promovam actiunile scolilor, unele mai marunte, altele mai importante. Sprijinim gratuit unitatile scolare, mai putin organizatiile care au mijloace de autosustinere, daca vi s-au respins stiri ati primit si motivul. daca doriti sa faceti campanie/reclama va rog sa va adresati INTUITEXT, finantatorul integral al acestui portal, pentru a stabili conditiile. Amenintarile dvs. nu ne sperie...

0 0

19.03.2010 16:31 asociatiastiintificavasilepogor

Întra-adevar, am primit mesajul explicativ pe e-mail, mesaj care în fapt il asteptam de mai mult timp. Dat fiind că şi noi trebuie să respectăm condiţiile site-ului considerăm că trebuie să VĂ CEREM SCUZE PENTRU MESAJUL ANTERIOR. Credem că faceti lucruri importante şi pozitive pentru învăţământul românesc. Vă urăm succes ! Cu deosebită stimă.

0 0

19.03.2010 16:32 asociatiastiintificavasilepogor

Într-adevar, am primit mesajul explicativ pe e-mail, mesaj care în fapt il asteptam de mai mult timp. Dat fiind că şi noi trebuie să respectăm condiţiile site-ului considerăm că trebuie să VĂ CEREM SCUZE PENTRU MESAJUL ANTERIOR. Credem că faceti lucruri importante şi pozitive pentru învăţământul românesc. Vă urăm succes ! Cu deosebită stimă.



0 0

19.03.2010 21:16 asociatiastiintificavasilepogor

Întrucât nu ne dorim sa facem imagine negativa site-ului chiar daca am avut grave suspiciuni, dacă veţi considera benefic pentru orice situaţie vă rugăm să ştergeţi mesajul în care ne aratam nemultumirea, sau mai bine toate mesajele postate astăzi 19.03.2010. Situatia nu se va mai repeta. Cu multa stima.

0 0

20.03.2010 23:08 emil - Autor

Intrucat nu dvs. ati facut imagine negativa, site-ului, asa cum afirmati cu rautate si cinism, ci v-ati facut imagine proprie dintre cele mai negative, am lasat comentariile, le voi mai lasa un timp ca sa vada colegii ce inseamna atitudinea unui ONG ... Nu am acceptat scuzele dvs. pentru ca nu sunt sincere. Rog colegii cadre didactice sa se fereasca de a colabora cu astfel de persoane sau institutii.

0 0

21.03.2010 11:24 asociatiastiintificavasilepogor

Acum vă vaceţi imagine pozitivă prin victimizare ? Staţi calmi, atitudinea dv. dicreţionară de a li se respinge nejustificat anuntule postate n-am suportat-o doar noi. Ne-am cerut scuze pentru că aşa e civilizat, dar într-adevăr nu credem că ceea ce v-am scris n-ar putea fi şi adevărat. Timpul şi oamenii vor stabilii ce corect în ceea ce spunem noi şi ceea ce spuneţi dv.

0 0

21.03.2010 13:30 emil - Autor

Nu am nevoie de imagine de niciun fel, stimate domn sau doamna.... Iar pe dvs. nu trebuie sa va intereseze o lume din care nu faceti parte. Va rog insistent sa va vedeti de treaba si sa atacati acolo unde aveti dreptul sa o faceti. Eu am construit acest portal, am mai spus-o de nenumarate ori, pentru accesul tuturor acelora care lucreaza in educatie, pentru educatie. INTUITEXT sprijina neconditionat orice educator din Romania, finantand integral toata activitatea portalului Prezenta dvs. nu ne ajuta cu nimic, iar atacul furibund din mesajul aflat mai sus nu caracterizeaza persoane din comunitatea noastra. Timpul si fapetele au dovedit ca nu lucrati corect, ca sunteti intoleranti si... au si hotarat: incercati in alta parte...Nu mai raspund la mesajele dvs. pentru ca nu foloseste la nimic si nu aduce contributii la dezvoltarea resurselor comunitatii didactic, scopul pentru care am construit acest portal. Pierdem vremea!

0 0

21.03.2010 14:16 asociatiastiintificavasilepogor

Chiar apreciem munca dv. si consideram important acest site-te. Vă dorim succes în tot ce faceţi. Poate pe viitor ajutând unităţi şcolare vom reveni la dv. Numai bine.

0 0

30.03.2010 09:43 gornea_a

Am postat la sectiunea ,,Stiri" un proiect judetean Lumina divina la malul marii. Am asteptat raspunsul d-voastra dar nu am primit inca niciun raspuns. Intrand pe profil am vazut ca este inca in asteptare. Sa inteleg ca este respins sau nu ati reusit inca sa il verificati? Pentru o buna colaborare in continuare si in eventualitatea in care conditiile in vederea publicarii nu le-am respectat as dori un raspuns. Va multumesc pentru intelegere.

0 0

30.03.2010 18:06 dana151980

Am postat pe 21.03.2010 la sectiunea "Evenimente" o expoziţie despre Sărbătoarea Pascală a elevilor cu dizabilităţi din scoala noastră. Expoziţia este susţinută financiar de o asociatie pe care din ceea ce am înţeles nu o agreaţi. Despre expoziţia aceasta s-a discutat şi la postul local "Radio Iaşi". Ce vină au elevii şi ce vină au profesorii in situaţia creată. Nu am primit raspuns ca ar fi respin evenimentul propus. Vă rog să-mi transmiteţi un raspuns.

0 0

30.03.2010 19:05 emil - Autor

Ati primit un email in care se explica motivul respingerii: Modul de redactare... Acest motiv este si in comentariul stirii propuse, nu incercati sa inventati motive induse de alte peesoane... Ce vina au elevii si profesorii pentru ca nu doriti sa va conformati unor reguli simple pe care le-am expus la vedere....?

0 0

30.03.2010 20:32 dana151980

Am citit mesajul dv. si apoi am verificat inca o data e-mailul, nu ati trmis nici un raspuns. Si nu e frumos din partea dv. sa ma acuzati de inventii, etc. Va trimit link-ul cu parteneriatul dintre institutii ca sa vedeti ca eu sunt corectă. http://dl.transfer.ro/expozitia-transfer_ro-30mar-7ddae0229.zip

0 0

30.03.2010 20:51 emil - Autor

Verificati-va profilul personal si veti gasi stirea cu comentariu. Personal, nu ma intereseaza parteneriatul dvs., m-a deranjat acuzatia nefondata si ma deranjeaza ca insistati pe aceeasi tema fara sa faceti vreo referire la modul in care va propun sa respectati reguli.

Discutia s-a incheiat. Aici este un loc in care se aduc lamuriri legate de postarea stirilor.

0 0

31.03.2010 12:12 webmaster

Observatie: mesajele de aprobare/respingere se trimit automat. De aceea este posibil ca ele sa ajunga in Spam, trebuie verificat si acolo (pentru a evita pe viitor situatia, adaugati la contacte adresa de pe care primiti mesajul).

De asemenea, se intampla uneori ca cineva sa-si schimbe adresa de email dar sa omita efectuarea modificarii in profilul de pe Didactic.ro, deci instiintarile nu vor ajunge unde trebuie. E important sa va asigurati ca adresa asociata contului este cea corecta.

0 0

07.04.2010 20:40 cro_mar

Scoala cu clasele I-VIII ...[nota moderator: mesaj sters]

0 0

08.04.2010 00:30 emil - Autor

Pentru cro_mar: Nu aici se publica stirile. Sunt nevoit sa va sterg mesaajul

0 0

09.04.2010 14:34 lm_62

Mulţumesc pentru promptitudine. Recunosc faptul că, iniţial, nu am citit noile condiţii de publicare (nici măcar nu observasem că acestea există...). Succes pe mai departe!

0 0

11.04.2010 12:29 gladiola

Am trimis pentru Stiri, Concursul National de desen si fotografie -"Jocul-universul meu". As dori sa stiu in cat timp va fi afisat ? Am atasat Regulamentul concursului. Multumesc.

0 0

11.04.2010 19:31 emil - Autor

Pentru gladiola: Va rog sa cititi mailul personal sau comentariul asociat stirii respinse!

0 0

13.04.2010 19:39 doridun

as dori sa stiu daca stirea pe care am postat-o ieri in cat apare ,pt ca nu am primit nici o confirmare .Multumesc

0 0

14.04.2010 01:11 emil - Autor

Pentru doridun. Nu aveti nicio stire publicata sau in asteptarea aprobarii

0 0

15.04.2010 08:53 mircea_vl55

-stirile,dupa o citire sumara a dvs.,ar trebui date pe site cat mai repede;

-nu conteaza marimea(in orice caz nici romane sa nu fie,dar 3(TREI) PAG.MERITA LASATE);

-fara sau cu fisier atasabil nu conteaza;

-in stire sa nu fie cuvinte "deocheate",in rest lasati omul sa-si propuna stirea pt.a fi citita si de altii(nu toti sunt experti in calculatoare ca sa faca minuni la trimitere)

Multumesc!

0 0

15.04.2010 08:56 ana_cretu

Incerc sa trimit un material dar nu reusesc. Este un ppt. Mentionez ca sunt noua pe aici.

Ma puteti ajuta?

Multumesc!

0 0

15.04.2010 09:03 mircea_vl55

-nu stiu daca dvs.ati intocmit un proiect cu un concurs judetean sau interjudetean?...dar sincer va spun ca daca stirea de pe site nu este completa,atunci cel care organizeaza ajunge ca pe timpuri telefonista la domiciliu sau in diferite locuri unde se afla;

-daca stirea propusa sa apara pe site este cu greseli de ortografie,dezacorduri,fara nici un subiect si predicat,atunci cel care propune stirea se face de ras in fata colegilor de breasla.

Multumesc din nou.

0 0

15.04.2010 11:19 emil - Autor

Pentru mircea_vl55. Cand veti face dvs. un portal, va rog sa va promovati regulile proprii. Deocamdata, pe acest portal, noi dorim calitate si buna organizare...

Daca se vor publica lucruri de proasta calitate, va fi judecat in primul rand cel care le accepta...

0 0

15.04.2010 12:20 mircea_vl55

-stirile,dupa o citire sumara a dvs.,ar trebui date pe site cat mai repede;

-nu conteaza marimea(in orice caz nici romane sa nu fie,dar 3(TREI) PAG.MERITA LASATE);

-fara sau cu fisier atasabil nu conteaza;

-in stire sa nu fie cuvinte "deocheate",in rest lasati omul sa-si propuna stirea pt.a fi citita si de altii(nu toti sunt experti in calculatoare ca sa faca minuni la trimitere)

Multumesc!

0 0

15.04.2010 12:23 mircea_vl55

pt.emil-multumesc de sfaturi-asa voi face,iar dvs.faceti cum e bine pt.toti(asta am vrut sa spun!!!)-repede va mai sare mustarul...

0 0

16.04.2010 19:38 doridun

am postat stirea ,am primit confirmarea si as dori sa intreb in cat timp apare

0 0

20.04.2010 15:53 stefania

Am postat o stire de ieri si este inca in asteptarea aprobarii .... ce trebuie sa fac? Spre deosebire de doridun eu nu am primit inca nici confirmarea ... Cu multumiri!

0 0

20.04.2010 20:11 andrei123456789

prin gndire

0 0

21.04.2010 07:13 emil - Autor

Pentru doridun: stirea dvs. este aprobata. Pentru stefania: stirile dvs. sunt respinse, iar motivele sunt specificate in comentarii: nu specificati clar unitatea scolara organizatoare.

0 0

21.04.2010 16:37 stefania

Multumesc!

0 0

24.04.2010 19:55 doridun

stiu ca stirea este aprobata ,dar sunt deja 10 zile de can am postat-o si nu a aparut,de ce dureaza atat de mult ,am dori ca cei din tara sa afle despre simpozionul organizat de noi.Multumesc

0 0

25.04.2010 15:50 emil - Autor

Pentru dorindun: Stirea este aprobata si publicata, v-am mai spus. Ea se afla la aceast link: http://www.didactic.ro/stiri-nid_11702-simpozion-na-al-suceava si este citita de 54 de persoane

0 0

26.04.2010 08:31 senzitive25

Asociatia Cultural-Stiinţifică "Vasile Pogor" din Iaşi multumeste Echipei didactic.ro pentru aprobarea stirii privind Simpozionul international "Modalitati de prevenire si combatere a fraudelor informatice". Si pentru ca am aflat ca d-l Emil este inspector scolar pentru informatica : va asteptam cu o lucrare la acest simpozion important cu o tema atat de actuală. Cu stima, prof. Teodor Bivol - Preşedinte al Asociatiei "V. Pogor" Iasi

0 0

26.04.2010 14:14 jijioc

licitatii traduceri - ai nevoie de o traducere? pune o licitatie si traducatorii se vor bate pe ea!



www.makeatranslation.com

0 0

26.04.2010 20:33 galiemonica

cum ma pot inscrie la un curs de profesor mentor??......:-/

0 0

30.04.2010 22:25 mi_64

Imi cer scuze pt. titlul scris cu majuscule!Dacă e nevoie am sa reformulez stirea legată de rezultatele la Concursul Naţional de creaţie literară şi plastică,,Primăvara,oglindită în ochii copiilor'',org. de Şc. Gen. Nr.5 Arad.

0 0

01.05.2010 09:29 elicri

Buna ziua! Am propus in data de 29 aprilie 2010 o stire privind un concurs national pe care urmeaza sa-l organizam. as dori sa-mi spuneti daca a fost aprobat iar stirea publicata sau daca sunt alte probleme. multumesc anticipat!

0 0

01.05.2010 10:16 elicri

Buna ziua! Am propus in data de 29 aprilie 2010 o stire privind un concurs national pe care urmeaza sa-l organizam. as dori sa-mi spuneti daca a fost aprobat iar stirea publicata sau daca sunt alte probleme. multumesc anticipat!

0 0

13.05.2010 18:44 laurian

Am postat mai multe stiri . Acum imi spuneti ca nu e in regula ca nu am scris mai multe informatii. Imi pare rau dar nu mai era loc. Am atasat si fisierul.Sper sa mi-l postati pentru ca si asa e destul de tarziu. Multumesc!

0 0

16.05.2010 13:30 heisu_ancuta

Am trimis de două ori aceeasi stire deoarece prima data am scris titlul cu majuscule. Sper ca acum e OK.

0 0

17.05.2010 17:10 emiliablaga

Am postat o stire referitoare la un concurs national. Initial am inteles ca a fost respinsa deoarece nu am respectat niste reguli impuse. As dori sa stiu, daca este trimisa sub o alta forma, stirea este acceptata sau nu. Va intreb deoarece am retrimis-o si nu am primit nicio informatie de acceptare sau refuz, iar timpul este scurt. Multumesc!

0 0

17.05.2010 22:30 emiliablaga

Va multumesc pentru informatii. Sper ca acum e bine.

0 0

19.05.2010 17:06 danielyo

cum pot adauga si eu lucrari in word si power point

sau ce conditi trebuie sa indeplinesc astept raspuns

multumesc anticipat

0 0

22.05.2010 19:26 lorena10

Cum pot sa public si eu pe didactic.ro fise sau proiecte de lectie?

0 0

22.05.2010 21:04 emil - Autor

Va rog sa cititi instructiunile de pe prima pagina(jos). Aici este o zona de lamuriri privind stirile publicate.

0 0

29.05.2010 07:24 dorinstanciu

SUNT PROFESOR DE EDUCATIE PLASTICA

INTREBAREA MEA ESTE?

CE FACEM PROFESORI DE SPECIALITATE IN SEPTEMBRIE 2010 DACA DIN 7 ORE LA O SCOALA RAMANEM CU 3-4 ORE...Va rog frumos sa intelegeti ca aceasta materie pentru copii este foarte importanta,cultura generala,creativitate,dezvoltarea memoriei vizuale,spiritului de competitie

ce se intampla cu acesti profesori absolventi care nu se pot titulariza ca nu au norma....e greu ,foarte greu in Romania.....plecam .

0 0

08.06.2010 03:24 micu27

Reprezint şcoala din Păstrăveni, jud. Neamţ care este partener la expoziţia natională de reviste şcolare. Am solicitat ca publicarea pe site-ul dv. să o faca Asociatia "Vasile Pogor" din Iasi care a mai trimis anunturi la dv. Iar stirea a fost respinsa pe motiv ca ne facem reclama. Orice activitate implica niste cheltuieli pe care scoala nu le poate suporta. In ce fel ne face facem reclama dacă suntem parteneri ? Va invitam sa participati la activitate cu revista site-ului. Si va rugam sa nu ne respingeti stirea pentru ca timpul e si asa scurt pentru trimiterea revistelor. Multumim.

0 0

08.06.2010 20:07 emil - Autor

Pentru micu27: Intuitext si didactic.ro ofera gratuitati pentru scoli.Orice alte manifestari ale unor firme sau organizatii pot fi publicate dupa negociere cu departamentul marketing Intuitext asa cum v-am comunicat. Expozitia la care faceti referire este realizata cu contributia expozantilor, are buget propriu, prin urmare putea fi organizata de dvs. asa cum sunt foarte multe publicate aici pe didactic.

Oricand, activitatile organizate de scoala dvs. vor fi publicate fara nicio conditie pe didactic.ro. Va asteptam!

0 0

08.06.2010 23:34 micu27

D-le Emil, am vazut instituţii sau organizatii carora le-ati admis anunturile, probabil pentru că acestea ati considerat ca nu-şi fac reclamă. Anticipat, cunosştem raspunsul dv. l-ati dat mai sus altui coleg "Pentru mircea_vl55. Cand veti face dvs. un portal, va rog sa va promovati regulile proprii." Doar ca în ţara noastră începem să ne obişnuim din ce în ce mai mult cu nedreptatea, minciuna, minus 25% şi altele. Întrucât încă nu am primit e-mailul de respingere a activităţii propuse, îndrăznim să sperăm că ştirea propusă de o şcoală în parteneriat, va fi admisă. Numai bine !

0 0

09.06.2010 08:54 emil - Autor

Va multumesc pentru "aprecieri" si binecunoscutele dvs. insistente. Veti primi emailul de respingere de indata ce ne vom ocupa de administrare stiri. Va rog sa va adresati departamentului de marketing pentru a stabili conditiile financiaren cazul in care doriti publicare. Ati mentionat in comentariu ca scoala nu dispune de fonduri dar apelati la organizatie din acest motiv... Folositi fondurile organizatiei pentru promovare. Succes!

0 0

09.06.2010 23:26 micu27

Îmi mulţumiţi pentru binecunoscutele insistenţe ?!

0 0

14.06.2010 16:04 micu27

Chiar îmi mulţumiţi pentru insistenţe şi aprecieri sau vă încurcaţi în cuvinte deoarece nu este în nici un fel credibilă motivaţia dv. de respingere a solicitarii noastre ? Acest tip conflictual de comunicare pe care il promovati dv. d-le Emil, deja construieste alternative la site-ul didactic.ro. Portalul il apreciez ca fiind bum, eficient si constructiv, numai ca modul cum ne tratati demonstreaza ca ati traversat mai multe perioade istorice fără să va schimbe prea mult în bine. Atât.

0 0

14.06.2010 16:15 emil - Autor

Stimate domn. Ati primit explicatii in mesaj privat, civilizat si neconflictual. Puteati raspunde tot prin mesaj privat! Vi s-a cerut sa discutati cu serviciul de marketing. Exhibitionismul dvs. si "argumentele" aduse imi demonstreaza inca odata ca nu am gresit respingand stirea propusa de doua ori in acelasi mod fara macar o idede de schimbare sau incercare de negociere sau comunicare. Va rog sa incetati sa mai trimiteti mesaje. Multumesc pentru intelegere.

0 0

16.06.2010 12:11 micu27

D-le Emil va intelegem foarte bine : acelaşi ton conflictual, chiar jignitor. De aceea uitati-va bine pe portalul ce spuneti ca este facut de dv. de 10 zile nimeni nu a mai postat vreo stire, eveniment,etc. ceea ce inseamna ca datorita atitudinii dv. portalul isi pierde din audienta. Peste un aa, daca mentineti acelasi tip de comunicare, veti face rugaciuni la biserica, doar va mai posta cineva vreo stire pe aici pe la dv. Numai bine.

0 0

16.06.2010 12:12 micu27

Peste un an, daca mentineti acelasi tip de comunicare, veti face rugaciuni la biserică, doar va mai posta cineva vreo stire pe aici pe la dv. Numai bine.

0 0

19.06.2010 13:34 micu27

D-le Emil vă înteleg foarte bine : acelaşi ton conflictual, chiar jignitor, pe care il promovati pe un site al cadrelor didactice. Numai că uitaţi-vă bine pe portalul despre care spuneţi că este făcut de dv. de 12 zile ati primit o singură postare(în condiţile în care orice alt anunţ nesatisfăcând pretenţiile dv. l-aţi respins în modul ce va caracterizează!). Ceea ce înseamnă că încet, încet cadrele didactice se detaşează de portatul didactic.ro, şi vă înţeleg tot mai mult aversiunea faţă de munca noastră. Imediat ce vor aparea şi alte site-uri asemanatoare, intr-un an de zile, veţi face rugăciuni la biserică ca să mai posteze cineva vreun anunţ pe aici, pe la portalul dv. Numai bine.

0 0

04.07.2010 19:19 asociatiastiintificavasilepogor

Asociaţia Cultural-Ştiinţifică "Vasile Pogor" din Iaşi : Vă rugăm să încetaţi dialogul nepotrivit atât timp cât implicaţi şi asociaţia noastră în discutia de pe acest portal. Cuvinte ca "exhibitionism", "perioade istorice care să nu schimbe, etc." nu intereseaza asociaţia şi în nici un caz vizitatorii acestui site. Cu stimă,

prof. Bivol Teodor - Preşedinte al Asociaţiei Cultural-Ştiinţifice "Vasile Pogor" din Iaşi

0 0

05.07.2010 12:46 asociatiastiintificavasilepogor

Asociaţia Cultural-Ştiinţifică "Vasile Pogor" Iaşi : Solicităm explicaţii pentru care motiv administratorii site-lui didactic.ro aţi şters mesajul în care vă rugam să încetaţi să purtaţi discuţii cu sens negativ in care sa includeţi asociaţia noastră, dar ati păstrat ostentativ dialogul cu partenerul nostru care isi exprima un punct de vedere. Vă intereseaza să ne faceţi imagine negativă cu orice preţ ? Cu multa stimă,

prof. Teodor Bivol - Preşedinte al Asociaţiei "V. Pogor" Iasi

0 0

05.07.2010 12:54 emil - Autor

Atrag atentia ca in aceasta zona se pot posta comentarii legate de publicarea stirilor de pe prima pagina. Orice alte comentarii ce nu au legatura cu sfaturile publicate in corpul acestei stiri, vor fi sterse. Multumesc de intelegere

0 0

05.07.2010 14:11 asociatiastiintificavasilepogor

Asociaţia Cultural-Ştiinţifică "Vasile Pogor" Iasi : D-le Emil deşi cunoaştem atitudinea subiectiv-negativă ce o manifestaţi faţă de asociaţia noastră, în condiţiile expuse de dv. "Atrag atentia ca in aceasta zona se pot posta comentarii legate de publicarea stirilor de pe prima pagina. Orice alte comentarii ce nu au legatura cu sfaturile publicate in corpul acestei stiri, vor fi sterse. Multumesc de intelegere " vă rugăm să ştergeţi cele 7 comentarii ce privesc dialogul dintre partenerul nostru şi Dv. începând din ziua de : micu27 comenteaza (2010-06-08 03:24:40)şi terminând cu ceea ce aţi comentat dv. în ziua de: emil comenteaza (2010-06-14 16:15:37, dialog care afecteaza imaginea asociaţiei noastre. În caz contrar vom deschide o acţiune în justiţie împotriva dv. Cu stimaă, Prof. Teodor Bivol- Preşedinte al Asociaţiei "V. Pogor" Iaşi

0 0

05.07.2010 21:12 emil - Autor

Comentariile mele nu fac niciun fel de aprecieri asupra asociatiei dvs., nu ma intereseaaza activitatea dvs., nu am cunostinta despre calitatea activitatii dvs. Nu voi sterge dialogul de care pomeniti pentru ca am dat raspunsurile necesare legate de publicarea unei stiri. Raspunsurile sunt date unei alte persoane. Nu se face niciun fel de apreciere negativa asupra dvs. sau asupra fundatiei dvs., dimpotriva s-au facut afirmatii incorecte legate de persoana mea. Pastrez si alte mesaje cu afirmatii necivilizate publicate anterior, pe care mi-ati cerut sa le sterg. Rog sa nu faceti amenintari si va mai rog sa inchideti subiectul. Va multumesc

0 0

06.07.2010 08:59 asociatiastiintificavasilepogor

Asociaţia Cultural-Ştiinţifică "Vasile Pogor" Iasi : Ne-am dorit permanent să colaboram constructiv în acelaşi sens în care a fost construit si portalul didactic.ro. Faptul ca dv. prin acest portal demonstraţi o anumita aversiune în mod public fata de instituţii şi persoane nu e tocmai în ordine, mai ales ca va si straduiti să aveti un conflict permanent cu cei care solicita postarea unor activitati de interes didactc. Vom rezolva legal aceasta situaţie. Numai bine. Cu stima, prof. Teodor Bivol- Presedinte al Asociatiei "V. Pogor" Iasi

0 0

06.07.2010 10:23 emil - Autor

Domnule Bivol va atrag atentia inca odata ca orice stire pe care veti dori sa o publicati in numele institutiei dvs. trebuie negociata cu departamentul marketing INTUITEXT. Va rog sa va conformati. V-am lasat sa va exprimati opiniile dar din acest moment consider inchisa discutia. Puteti publica in continuare orice comentariu legat exclusiv de stirile de pe prima pagina a portalului didactic.ro dar nicio apreciere "ad hominem" legata de autor/coordonator.

0 0

06.07.2010 10:26 emil - Autor

Domnule Bivol va atrag atentia inca odata ca orice stire pe care veti dori sa o publicati in numele institutiei dvs. trebuie negociata cu departamentul marketing INTUITEXT. Va rog sa va conformati. V-am lasat sa va exprimati opiniile dar din acest moment consider inchisa discutia.

0 0

16.07.2010 21:03 crissa_27

Buna ziua d-le Emil,intrebarea mea este daca un absolvent de facultate cu specializarea ingineria mediului poate sa devina educator si ce facultate poate sa faca. Am inteles ca nu mai exista colegiu de educatori. Astept rasp la adresa de email ti_tyna@yahoo.com.

0 0

18.08.2010 10:13 limba

foarte interesant

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

448 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN