Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CDL - inv. liceal- clasa IX-a domeniul industrie alimentara

5 stele

CDL

14.12.2022 22:45

Nivel de dificultate: mediu

programa prezentată este de real folos cadrelor didactice dintr-un liceu tehnologic de industrie alimentară. Este bine concepută și contribuie la formarea profesională a elevilor, la asimilarea noțiunilor SSM atât de prezente în toate sectoarele de activitate

viorelasim
24 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Forme de promovare- Publicitatea

5 stele

Material util

03.08.2020 12:07

Nivel de dificultate: mediu

Materialul este prezentat într-o formă bine structurată, poate fi utilizat cu succes în procesul de predare-învățare-evaluare. Planul de lecție este un ghid necesar cadrului didactic pentru a parcurge lecția cât mai structurat și pe înțelesul elevului.

mireladutescu
8 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Marketing și politicile de promovare

5 stele

Informații complete

31.07.2020 19:01

Nivel de dificultate: mediu

Materialul oferă informații complete referitoare la politica de promovare. Modul de prezentare, cu scheme bine realizate, ajută elevii să rețină mai ușor informațiile prezentate. Mi-a plăcut schema comunicării care foarte frumos și sugestiv prezentată.

corinahrimiuc
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Forme de promovare- Publicitatea

5 stele

Material complet

31.07.2020 18:52

Nivel de dificultate: mediu

Informatii bine structurate, într-o formă accesibilă pentru elevi. Conținuturile prezentate sunt în concordanță cu rezultatele învățării indicate din programa corespunzătoare calificării.
Proiectul didactic respectă etapele de întocmire și este bine întocmit.

corinahrimiuc
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Procedee de falsificare a laptelui

3 stele

Procedee de falsificare a laptelui

28.07.2020 15:43

Nivel de dificultate: uşor

Acest material este ușor de aplicat și de înțeles. Poate nu foarte multi dintre noi știm care sunt metodele prin care se realizează un lapte bun dar care de fapt nu este natural. Adaos de apă ,extragere de grăsime/substituire și amestecarea laptelui de la diferite specii sunt procedee întâlnite. Adaosul de conservați în lapte trebuie să fie cunoscut de elevi.

claudia_sandru
17 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

321 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN