Pagina mea - viorica20mai

MARIA- VIORICA JOLOPCIUC - profesor Religie

Învăţământ gimnazial - Scoala Gimnaziala "George Cosbuc" Sighetu Marmatiei

Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania

 

• Despre mine *

Sunt absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă, secția Litere-Limba și literatura franceză a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, profesor de Religie, cultul ortodox, la Școala Gimnazială „George Coșbuc”, Sighetu Marmației, județul Maramureș, grad didactic I, cu o experiență la catedră de 23 ani. Am scris articole, publicații, ghiduri pe teme educaționale. Sunt inițiator, coordonator și partener concursuri și proiecte extrașcolare, autor RED pe platforma www.red-religie.ro, autor și creator de software educațional și lecții online pe platforme și în aplicații educaționale online: Livresq, learningapps, Kahoot, Quizizz, Wordwall, ș.a. Îmi face plăcere să lucrez cu elevii, să le dezvolt creativitatea și imaginația, dar mai ales să-i apreciez pe fiecare pentru ceea ce poate, dar mai ales pentru că se străduiește și-și dorește.
"Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare și în dăruire pentru cei din jur"
Părintele Nicolae Steinhardt

• Interese educaţionale

-Parteneriate
-Proiecte
-Concursuri extrașcolare
-Mentorat

• Hobby-uri

Lectură
Aplicații online

• Realizări în carieră *

-Gradație de merit
-Elevi calificați la Olimpiadă, etapa județeană și națională
-Elevi calificați la olimpiada ”Cultură și spiritualitate românească”
-Publicații, lecții online, lecții în aplicații interactive
-Proiecte etwinning
-Concursuri extrașcolare


Comentarii (1)

0 0

14.09.2013 20:33 ionpan13

DESPRE PLANIFICARI. Nu am schimbat denumirea unitatii de invatare, intrucat am verificat si eu programa si am observat ca denumirea unitatii de invatare este modificata, in schimb continutul invatarii este in marea majoritate a cazurilor acelasi. In plus eu am postat un model orientativ, nu este obligatoriu ca acesta sa fie luat de baza. Fiecare este liber sa il adapteze pentru nevoile sale. Nu l-am postat spre a impune ceva cuiva, ci pentru a veni, in special, in sprijinul celor care sunt la inceput de drum, pentru ca nu am uitat niciodata momentul in care si eu am pornit la acest drum si aveam nevoie de o planificare care sa ma ajute in acest proces. Va doresc un an binecuvantat. Doamne-ajuta!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.